- 15 Haziran 2011
- 102
- 59
- 98
- 30
- Konu Sahibi nanelilimonata
-
3.5 ay olduNe kadar oldu biteli?
Sizin adınıza sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin. Önüme bakmaya çalışıyorum tabiki de hala unutamadım bir yanım aman bosver diyip hayatına bakıyor diğer yanımda umutsuzca bekliyor.Nişan attıktan 1 ay sonra eşimle tanışmış, 3 yıl flörtten sonra 4 yıldır evli ve mutlu biri olarak diyeceğim o ki; önünüze bakın, çok da şey yapmayın. Olacak birşey olsa zaten olurdu. Olacak birşey değilmiş ki olmamış. Hayırlısı böyledir eminim.
Bu sorunun cvbıda sizsiniz sorusu da.
Kızlar merhaba daha önceki konumu belki hatırlarsınız nişanlımdan ayrılmıştım. İçimde tuttuklarımı söylemek için mesaj atmak istemiştim buradaki coğu kişi atma demişti biraz düşündükten sonra atmamaya karar verdim iyi ki de atmamışım.
Hayatıma devam ediyorum sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. Eskiden yapmak isteyipte yapamadıgım ne varsa sırasıyla yapıyorum. Ama içimdeki bekleyişi bitiremiyorum. Onu beklemekten vazgecemiyorum. Nasıl gececek kızlar bu bekleyiş neden bitmiyor. Biliyorum hayatta neler gecmiyo aşk acısından daha üzücü seyler de var. Onsuzluğa alıştım ona dair hiç bir eşya fotoğraf yok ama ah bu istemsizce onu bekleyişim son bulmuyorNe yapsam gecer bilmiyorum
İçimi okudunuz resmen ya gelirse diye ümitleniyorum gelmeyeceğini adım gibi de biliyorum ama insan işte ümitlenmeden yaşayamıyor. 4 ay kısa bir zaman değil aslında ümit etmeyi bırakmak için yeterli ama dediğim gibi istemsizce bekliyorumGerçekten o bekleyiş hemen geçmiyor ya gelirse ya nasibim oysa birsürü düşünce oluyor ama bu sizin kendi duygularınızla ilgili. O kişiye karşı eskisi gibi olmadığınız zaman bekleyiş de bitiyor. Biraz zamanla.. Ne güzel hayatınıza dönmüşsünüz mutlusunuz. Bir gün uyandığınız da o bekleyişin bittiğinin farkına varacaksınız. Daha az bir zaman geçmiş. Özel birşey yapmayın ama bunun için normal devam edin. Güzel şeyler sizinle olsun
Yeni ortamlara girsen yeni arkadaşlıklar edinsen mesela? Bence geçer gider...
Kızlar merhaba daha önceki konumu belki hatırlarsınız nişanlımdan ayrılmıştım. İçimde tuttuklarımı söylemek için mesaj atmak istemiştim buradaki coğu kişi atma demişti biraz düşündükten sonra atmamaya karar verdim iyi ki de atmamışım.
Hayatıma devam ediyorum sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. Eskiden yapmak isteyipte yapamadıgım ne varsa sırasıyla yapıyorum. Ama içimdeki bekleyişi bitiremiyorum. Onu beklemekten vazgecemiyorum. Nasıl gececek kızlar bu bekleyiş neden bitmiyor. Biliyorum hayatta neler gecmiyo aşk acısından daha üzücü seyler de var. Onsuzluğa alıştım ona dair hiç bir eşya fotoğraf yok ama ah bu istemsizce onu bekleyişim son bulmuyorNe yapsam gecer bilmiyorum
Evet maalesef eskiye göre çok daha iyiyim bu da gecerse eğer kedimle gurur duyacagımÇok daha beter dertler var doğru ama gönül acısıda çok kötü yaşadıklarının normal olduğunu bil herkes bu düşünceye kapılıyor belki bu seni rahatlatır..
Çok teşekkür ederim inşallahBence sen onu beklemiyorsun
Kapını calacak aşkı bekliyorsun
O da en kısa zamanda çalar inş
Böyle bir imkanım yok bütün arkadaşlarım evli ve şuanda okuduğum için çalışmıyorumYeni ortamlara girsen yeni arkadaşlıklar edinsen mesela? Bence geçer gider..
İçimi okudunuz resmen ya gelirse diye ümitleniyorum gelmeyeceğini adım gibi de biliyorum ama insan işte ümitlenmeden yaşayamıyor. 4 ay kısa bir zaman değil aslında ümit etmeyi bırakmak için yeterli ama dediğim gibi istemsizce bekliyorum
Evet maalesef eskiye göre çok daha iyiyim bu da gecerse eğer kedimle gurur duyacagım
Evet nasibimde yokmuş bunu kabullenmek bile cok zordu benim için. Haklısınız insan hayal kurmadan ümitlenden edemiyor. İnşallah amin cabucak bulsun beni yasadıklarımı unutayım teşekkür ederim cevabınız için.Gönül işte hemen kolay kolay geçemiyor. çok klişe geliyor duyunca şuan ama o yokmuş sizin nasibinizde eğer varsa da zaten ne olursa olsun yine olur. Bu sizin için bekleme sebebi olmasın. İnsan sevmeyi hayallerini hemen bırakamaz ki inanın 4 ay bunlar için kısa zaman. O yüzden neden hala bekliyorum diye stres olmayın. Aklınıza gelince başka şeyler yapın. Bundan en fazla 1 sene sonrası çok farklı güzel olacak. İnşallah gönlünüzün eşi sizi çabuk bulur
Evet nasibimde yokmuş bunu kabullenmek bile cok zordu benim için. Haklısınız insan hayal kurmadan ümitlenden edemiyor. İnşallah amin cabucak bulsun beni yasadıklarımı unutayım teşekkür ederim cevabınız için.❤
Tahmin ettim daha çok yeni ondan böyle hissediyorsun. bunun zamandan başka ilacı yok ya hepimiz yaşadık bu hisler hep geçiyor merak etme3.5 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?