- 12 Nisan 2012
- 5.480
- 8.304
- 398
- Konu Sahibi nanelilimonata
-
En korktuğum seylerden biri de bu zatenBir gün evlendiğini duyarsın o bekleyiş öyle son bulur...
.
Kızlar merhaba daha önceki konumu belki hatırlarsınız nişanlımdan ayrılmıştım. İçimde tuttuklarımı söylemek için mesaj atmak istemiştim buradaki coğu kişi atma demişti biraz düşündükten sonra atmamaya karar verdim iyi ki de atmamışım.
Hayatıma devam ediyorum sevdiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum. Eskiden yapmak isteyipte yapamadıgım ne varsa sırasıyla yapıyorum. Ama içimdeki bekleyişi bitiremiyorum. Onu beklemekten vazgecemiyorum. Nasıl gececek kızlar bu bekleyiş neden bitmiyor. Biliyorum hayatta neler gecmiyo aşk acısından daha üzücü seyler de var. Onsuzluğa alıştım ona dair hiç bir eşya fotoğraf yok ama ah bu istemsizce onu bekleyişim son bulmuyorNe yapsam gecer bilmiyorum
Böyle bir imkanım yok bütün arkadaşlarım evli ve şuanda okuduğum için çalışmıyorum
Şuan da bunalımda oldugumu hissetmiyorum fakat aklımdan hiç cıkmıyor 4 ay olmak üzere coktan bu bekleyişleri bitirmem gerekiyordu ama 9 senelik bir gecmişimiz var alışkanlık cok fazla gelmiceğini bilmeme rağmen neden beklediğimi bilmiyorum sevgisi biten taraf oydu gelme ihtimali yok.Ben nişanlımdan çok travmatik bir şekilde ayrıldım.. 6 sene geçti hala aklımda ama tabii ilk 2 seneden sonra azalıyor. Ben derin bunalımı günde 11 saat çalıştığım bir iş bularak ve hafif antidepresanlar ile atlattım.. Tavsiyem çok çok meşgul olacağınız bir iş bulun.. ve yeni işinize bir mühlet bu durum yaşanmamış gibi davranın, kimseye anlatmayın. Siz de böylece zamanla unutacaksınız..
7 sene cok fazla neden unutamadınız o kadar zaman? İnşallah benim o kadar sürmezben dönsün diye 7 sene bekledim her gece ağladım ama gelmedi dönmedi ,
yeni insanlar tanı unutman daha kolay olur
Cok zor bir durum sizin adınıza da üzüldüm en kötüsü de baskasıyla evlendiğini duymak çok kötüOkuduğunuzu görmemiştim. Ben bu durumdan sırf bahsetmemek için o dönem arkadaş olduğum kişiler ile bile görüşmeyi kesmiştim hatırlamamak için. Gerçi hala acısını yaşıyorum ama. Siz okuyorsanız eğer üniversitenizin sürekli eğitim merkezindeki kurslara katılın.. oturup düşünüp insanlarla konuşursanız konu daha da üzücü hale geliyor. Yokmuş gibi yapın. Ki ben ayrıldıktan bir sene sonra evlendiğini öğrenmiştim.. Bir şeyler ile kafanızı ve bedeninizi yormazsanız olmuyor..
O kadar haklısınız ki diyecek bişeyim yokOnca zaman sevdiğin insanı emek çaba verip zamanlarını harcadığın insanı gün gelipte unutmak için zaman harcamak cabalamak okadar acı ki.... helede okadar zor şeyleri atlatıp başka kişiler ve sevdiğinin egosu yuzunden bitmesi daha bi acı..
Aynen öyle tam da az kaldı derken yarı yolda bırakıldık haketmedik. Siz neden ayrıldınız nişanlı mıydınızGercekten arkadaşa katılıyorum konuştukca rahatladığımızı sanıyoruz fakat konustuktan sonra bilakis bikac gün sonra başka sekilde başka seylerle belki amalarla belki nedenlerle patlak veriyo.. 3sene kavusmayı beklerken iyi kötü okdar zaman başka şehirlerde kavusmayı beklerken şimdi yaklasık 5 aydır ayrı olmak benimde nasil canımı acitıyor anlatamam kızlar..
Nişanlı değildik fakat onun bazı saglık sorunları yuzunden bi hastanr yatma dönemi oldu bu arada ayrı şehirlerdr yaşıyoruz zaten baya atlatlık derken iş ciddiye dökülecek derken araya giren fitne fesat insanlar ve bunu sonucunds onun egosu devreye girdi.. bende insanım neticede en son yaptıgı davranıstan sonra butun irtibatımı kestım. İsteseydi kendi kendine kurmak yerine öldüm mü kaldım mı diye sorabilir omdan sonra kurmaya devam edebilirdi. Bende hala ses yok onda yok bukez ben artık kendimi çektim. Bukadar haksızlık artık kanıma dokundu...Aynen öyle tam da az kaldı derken yarı yolda bırakıldık haketmedik. Siz neden ayrıldınız nişanlı mıydınız
İş ciddiye binmeden nasıl biri oldugunu görmüşsünüz keske nişanlanmadan önce ayrılsaydım diyorum inanın böylesi daha zorNişanlı değildik fakat onun bazı saglık sorunları yuzunden bi hastanr yatma dönemi oldu bu arada ayrı şehirlerdr yaşıyoruz zaten baya atlatlık derken iş ciddiye dökülecek derken araya giren fitne fesat insanlar ve bunu sonucunds onun egosu devreye girdi.. bende insanım neticede en son yaptıgı davranıstan sonra butun irtibatımı kestım. İsteseydi kendi kendine kurmak yerine öldüm mü kaldım mı diye sorabilir omdan sonra kurmaya devam edebilirdi. Bende hala ses yok onda yok bukez ben artık kendimi çektim. Bukadar haksızlık artık kanıma dokundu...
Sakın öyle bişey yapma bende o hataya düşüp az daha mesaj atacaktım hiç bir yararı yok sadece onun egosunu okşarsın dediklerini zerre anlamaz. Gözünde küçük düşersin gerek yok en güzeli sessiz kalmak.Nekadar bi yanım arada bi kızsa öfkelense kalk kızım aç içindekileri dök saç desedr bi yanım kusura bakma artık kalkamam içimi bile dökemeye takatim yok diyor. Ve sessizliğe devam ediyor. Artık Ruhum nasıl bi yerden kırıldıysa kırılan kalbim değil artık ruhumdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?