Bitmeyen bekleyiş..

Gecer gecer, daha oncekiler gibi, bu da gecer , neler neler gecmediki... Sarki ile cevap vereyim .
Yasadigin durum cok normal . Benlenti, zamanla azalsada, bence yeni biri olana kadar devam ediyor.

Bol aktivite, yürüyüş ve bos vakitlerinde komik videolar oneriyorum . Bir anin bile olmasin onu düşünmek icin. Degecek biri olsaydi yaninda olurdu zaten.

Henüz çok yeni ,hayatınıza yeni bir amaç ya da yeni biri girince bitiyor ,3 tanecik nişan atmış biri olarak geçer diyorum

Bir gün evlendiğini duyarsın o bekleyiş öyle son bulur...

Ben nişanlımdan çok travmatik bir şekilde ayrıldım.. 6 sene geçti hala aklımda ama tabii ilk 2 seneden sonra azalıyor. Ben derin bunalımı günde 11 saat çalıştığım bir iş bularak ve hafif antidepresanlar ile atlattım.. Tavsiyem çok çok meşgul olacağınız bir iş bulun.. ve yeni işinize bir mühlet bu durum yaşanmamış gibi davranın, kimseye anlatmayın. Siz de böylece zamanla unutacaksınız..

Böyle bir imkanım yok bütün arkadaşlarım evli ve şuanda okuduğum için çalışmıyorum

Okuduğunuzu görmemiştim. Ben bu durumdan sırf bahsetmemek için o dönem arkadaş olduğum kişiler ile bile görüşmeyi kesmiştim hatırlamamak için. Gerçi hala acısını yaşıyorum ama. Siz okuyorsanız eğer üniversitenizin sürekli eğitim merkezindeki kurslara katılın.. oturup düşünüp insanlarla konuşursanız konu daha da üzücü hale geliyor. Yokmuş gibi yapın. Ki ben ayrıldıktan bir sene sonra evlendiğini öğrenmiştim.. Bir şeyler ile kafanızı ve bedeninizi yormazsanız olmuyor..

Şuan da bunalımda oldugumu hissetmiyorum fakat aklımdan hiç cıkmıyor 4 ay olmak üzere coktan bu bekleyişleri bitirmem gerekiyordu ama 9 senelik bir gecmişimiz var alışkanlık cok fazla gelmiceğini bilmeme rağmen neden beklediğimi bilmiyorum sevgisi biten taraf oydu gelme ihtimali yok.

ben dönsün diye 7 sene bekledim her gece ağladım ama gelmedi dönmedi ,

yeni insanlar tanı unutman daha kolay olur
7 sene cok fazla neden unutamadınız o kadar zaman? İnşallah benim o kadar sürmez şuanda başkalarına karşı güvensizlik var uzun süre hayatıma birini alabilceğimi sanmıyorum

Cok zor bir durum sizin adınıza da üzüldüm en kötüsü de baskasıyla evlendiğini duymak çok kötü
En azından okulum var diye seviniyorum yoksa daha kötü bi halde olabilirdim

Onca zaman sevdiğin insanı emek çaba verip zamanlarını harcadığın insanı gün gelipte unutmak için zaman harcamak cabalamak okadar acı ki.... helede okadar zor şeyleri atlatıp başka kişiler ve sevdiğinin egosu yuzunden bitmesi daha bi acı..

Gercekten arkadaşa katılıyorum konuştukca rahatladığımızı sanıyoruz fakat konustuktan sonra bilakis bikac gün sonra başka sekilde başka seylerle belki amalarla belki nedenlerle patlak veriyo.. 3sene kavusmayı beklerken iyi kötü okdar zaman başka şehirlerde kavusmayı beklerken şimdi yaklasık 5 aydır ayrı olmak benimde nasil canımı acitıyor anlatamam kızlar..

O kadar haklısınız ki diyecek bişeyim yok

Aynen öyle tam da az kaldı derken yarı yolda bırakıldık haketmedik. Siz neden ayrıldınız nişanlı mıydınız

Aynen öyle tam da az kaldı derken yarı yolda bırakıldık haketmedik. Siz neden ayrıldınız nişanlı mıydınız
Nişanlı değildik fakat onun bazı saglık sorunları yuzunden bi hastanr yatma dönemi oldu bu arada ayrı şehirlerdr yaşıyoruz zaten baya atlatlık derken iş ciddiye dökülecek derken araya giren fitne fesat insanlar ve bunu sonucunds onun egosu devreye girdi.. bende insanım neticede en son yaptıgı davranıstan sonra butun irtibatımı kestım. İsteseydi kendi kendine kurmak yerine öldüm mü kaldım mı diye sorabilir omdan sonra kurmaya devam edebilirdi. Bende hala ses yok onda yok bukez ben artık kendimi çektim. Bukadar haksızlık artık kanıma dokundu...

Nekadar bi yanım arada bi kızsa öfkelense kalk kızım aç içindekileri dök saç desedr bi yanım kusura bakma artık kalkamam içimi bile dökemeye takatim yok diyor. Ve sessizliğe devam ediyor. Artık Ruhum nasıl bi yerden kırıldıysa kırılan kalbim değil artık ruhumdu..

Dediklerimde haklı olmayı değil mutlu olmayı okadar cok isterdim ki çünkü herzaman haklı olmak insanın hayatında biseyleri değiştirmiyor. Nasıl düzelir nasil iyilesirim bilmiyorum ama bu öle 5 ay susmayla olacak bisey degil. Çünkü unutmak sevmekle orantılı emekle cabayla hayalle umutla orantılı. Nekadar çoksa okadar zor nekadar azsa okadar kolay oluyo bu işler..

İş ciddiye binmeden nasıl biri oldugunu görmüşsünüz keske nişanlanmadan önce ayrılsaydım diyorum inanın böylesi daha zor

Sakın öyle bişey yapma bende o hataya düşüp az daha mesaj atacaktım hiç bir yararı yok sadece onun egosunu okşarsın dediklerini zerre anlamaz. Gözünde küçük düşersin gerek yok en güzeli sessiz kalmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…