bitmeyen cilem:((bılgısı olan varsa lütfen yorum yapsın..

beautymoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
155
2
46
İzmir
arkadslar daha önceden acmıstım konu ama kısaca üztünden geceyım.esımle bosanma davası acmıstık.dava sürerken esım trafık kazasında hayatını kaybettı ve mahkeme düstü.ama bana teblıg fılan gelmedı.neyse olay kapandı ettı derken.2 gün önce elıme mahkemeden bı kagıt ulastı.öldügünde bıle benı rahat bırakmayan ınsan dava sürecındeyken bankadan kredı cekmıs ve vefat ettgı ıcın banka mahkemeye vermıs.varısı olarakta borc bana ulastı.dava asmasında oldugumuzdan ve mahkeme dustugunden ben reddı mıras yapmamıstım alacak bısey kalmadı ztn ama bu borcu ödemek ıstmeıyorum.avukatların kendılerıne faydaları yok ıyıce cıldırıyorum.bu borc banamı kalr((

Hayırlı akşamlar arkadaşım eşin krediyi çektiginde sigortasını yaptırdı mı yaptımış ise ödemezsiniz benim babamda ev kredisi kullandı ev kredisinin sigortasını yatırıyor senelik bankacılar sigorta yaptırın Allah korusun size birşey oldugunda eşinizden bu para istenmez demiş eger sigorta yaptırmazsanız eşiniz ödemek zorunda kalır demişler o yüzden babam çektigi kredilerin sigortasını yatırıyor Allah korusun bana birşey olursa siz ödeyemezsiniz diyor o yüzden önce bankaya git bir sor arkadaşım.

farklı illerde oldugumuz ıcın gıdıp ögrenme sansım yok.ama böyle bı sıgorta yaptırmıs olsaydı bana bu tebliğ gelırmıydı..sigortası var dıe kapanırdı konu.bana neden icra islmenı acılsınkı(

Banka size tebligat mı gönderdi o zaman yaptırmamış sigortasını heralde bankaya telefon etme yada faks çekme imkanınız yokmu?

banka sadece bukadar borc var ödenmemıs dıo hçı bı ayrıntı bıldırmıyolar.ya sıgorta yaptırmasa dahı bananekı onun borcundan ya.sonucta mahkemede oldugumuz bellı.ayrıyız ve o sürecte cekmıs kredı.nasıl böyle bı borcun altına sokabılırlerkı benı

Boşanma arifesinde böyle birşey olmuş ama boşanma gerçekleşmemiş yani siz onun resmide eşi gözüküyordunuz o yüzden size gönderiyorlar.

ben bankaya durumu bıldırınce acaba benden cıkarmı olay.sonucta her türlü kanıtlanıyo bosanma sürecınde olundugu.

önemlı bırşey sanmıştım
ama bu cümleyı okuduktan sonra değıştı

sevmesenızde, ölen bı ınsanın arkasından bu şekılde konuşmanız hıç hoş değıl, hele kı vefat eden ınsan eşınızse

allah kolaylık versin ya canım burda avukat arkadaşların açtığı bi bölüm var oraya yazsan sana daha çabuk cvp gelir hemde doğru bilgi almış olursun

belliki eşi çok çektirmiş, yoksa arkasından böyle konuşmazdı:26:

ya canım buldumda sen başka hukukçu arkadaşlara danış üye 2011 den beri girmemiş birazdaha bakayım senin için bulucam aktif bi konu

cokk tsk ederım ılgın ıcın ınan cok mutlu olurum.avukat dıye gecınen bazı ınsanların bıle bukadar bos oldugunu görmek benı daha cok cıldırttı bu sürecte

cokk tsk ederım ılgın ıcın ınan cok mutlu olurum.avukat dıye gecınen bazı ınsanların bıle bukadar bos oldugunu görmek benı daha cok cıldırttı bu sürecte

ya konulara baktım da rakadaşım avukat arkadaşlar cvp vermemiş sorulan sorulardas hep eski tarihli girip cvp veren olmamış acaba editörlerdenmi yardım istesen onlar aktif olan avukat üyeleri bilir belki
allah yardımcın olsun
ama ölen kişinin borcu ailesine kalmaz diye biliyorum
hemen git reddi miras yap
hiç birşeyini istemediğini söyle ozamanda bişey alamazlar seden sende eşinin malı varsa eğer sana kalacak alamassın

bankadan kredı cekıp sevgılısıyle yıyecek kadar serefsızse evet hıc bı borcunu ıstemez..

ne yapmışsa yapmış ölmüş gitmiş şeytan bile elini çekermiş ölüden.

rabbim rahmet eylesin günahını rabbime ödeyecek.

boşanma davasında olmanız bişeyi değiştirmez dava açıldımı açılmadımı?

bir avukat bulup reddi miras yaparsanız ödemek zorunda kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…