- Konu Sahibi beautymoon
-
arkadslar daha önceden acmıstım konu ama kısaca üztünden geceyım.esımle bosanma davası acmıstık.dava sürerken esım trafık kazasında hayatını kaybettı ve mahkeme düstü.ama bana teblıg fılan gelmedı.neyse olay kapandı ettı derken.2 gün önce elıme mahkemeden bı kagıt ulastı.öldügünde bıle benı rahat bırakmayan ınsan dava sürecındeyken bankadan kredı cekmıs ve vefat ettgı ıcın banka mahkemeye vermıs.varısı olarakta borc bana ulastı.dava asmasında oldugumuzdan ve mahkeme dustugunden ben reddı mıras yapmamıstım alacak bısey kalmadı ztn ama bu borcu ödemek ıstmeıyorum.avukatların kendılerıne faydaları yok ıyıce cıldırıyorum.bu borc banamı kalr((
farklı illerde oldugumuz ıcın gıdıp ögrenme sansım yok.ama böyle bı sıgorta yaptırmıs olsaydı bana bu tebliğ gelırmıydı..sigortası var dıe kapanırdı konu.bana neden icra islmenı acılsınkı(
arkadslar daha önceden acmıstım konu ama kısaca üztünden geceyım.esımle bosanma davası acmıstık.dava sürerken esım trafık kazasında hayatını kaybettı ve mahkeme düstü.ama bana teblıg fılan gelmedı.neyse olay kapandı ettı derken.2 gün önce elıme mahkemeden bı kagıt ulastı.öldügünde bıle benı rahat bırakmayan ınsan dava sürecındeyken bankadan kredı cekmıs ve vefat ettgı ıcın banka mahkemeye vermıs.varısı olarakta borc bana ulastı.dava asmasında oldugumuzdan ve mahkeme dustugunden ben reddı mıras yapmamıstım alacak bısey kalmadı ztn ama bu borcu ödemek ıstmeıyorum.avukatların kendılerıne faydaları yok ıyıce cıldırıyorum.bu borc banamı kalr((
nerde acaba konu yardımcı olabılrmısınzallah kolaylık versin ya canım burda avukat arkadaşların açtığı bi bölüm var oraya yazsan sana daha çabuk cvp gelir hemde doğru bilgi almış olursun
önemlı bırşey sanmıştım
ama bu cümleyı okuduktan sonra değıştı
sevmesenızde, ölen bı ınsanın arkasından bu şekılde konuşmanız hıç hoş değıl, hele kı vefat eden ınsan eşınızse
önemlı bırşey sanmıştım
ama bu cümleyı okuduktan sonra değıştı
sevmesenızde, ölen bı ınsanın arkasından bu şekılde konuşmanız hıç hoş değıl, hele kı vefat eden ınsan eşınızse
http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk...ari-ilgili-sorularinizi-cevaplayabilirim.html
canım buraya bi bak arkadaşa ulaşmak için özel mesaj at
ya canım buldumda sen başka hukukçu arkadaşlara danış üye 2011 den beri girmemiş birazdaha bakayım senin için bulucam aktif bi konu
cokk tsk ederım ılgın ıcın ınan cok mutlu olurum.avukat dıye gecınen bazı ınsanların bıle bukadar bos oldugunu görmek benı daha cok cıldırttı bu sürecte
bankadan kredı cekıp sevgılısıyle yıyecek kadar serefsızse evet hıc bı borcunu ıstemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?