- Konu Sahibi beautymoon
-
farketmezki.
süreç siz ihtarı aldığınız tarihten itibaren geçerlidir.
ayrıca tebligatta ulaşılacak avukat adres tel vb..yokmu? kesin bilgi alabilmek için
krediyse eğer mutlaka sigortası vardır.kart borcuysa sigortalı değildir
bide eşiniz ne şekilde öldü intihar halinde borç reddi miras yapılmadığı takdirde ödenmek zorunda kalınıyor
teblıgat 8.ayda cekılmıs benım elıme 2 gün önce gectı.ya kredıde sıgorta yaplıyo dıe bılıyorum ama öyle olsaydı sigorta sırketınden alınırdı bana ulasmazdı.ıntıhar degıl trafık kazası gecırdı
tebligata 20 gün içinde cevap vermeniz gerekiyor..
banka sigortaya bakmadan direk size yönlendirmiş olabilir.
bu durumda sigortaya sizin basvurmanız gerekli
mutlaka sigortası vardır ne zaman almış krediyi kredi türü nedir bilmediğim için tam bilgi veremiyorum
ama dediğim gibi ya kredi çekilen bankaya yada size tebligatı gönderen avukata telefonla ulaşın
trafik kazası olması işinizi dha kolaylaştırır
çok ilginç.kışın benim eski ev sahibim vefat etmişti ve üzerine borç vardı bankadan kredi çekmiş.ama karısına borç çıkmak yerine banka borcu sıfırladı hatta ödenen taksitleri bile geri verdibenim dediğim farklı sizinki farklı bir durum mu acaba? ya da onda hayat sigortası vardı.
TÜKETİCİ KREDİSİ DIE CEKILMIS.BÖYLE GELDI BANA.dedıgım gıbı 2 gun oldu elıme gecelı ve ben yarın hemen mahkemeye gıdıp reddı mıras yapcam.teblıgatta hıc bısey yazmıyo.davalı bankanın adı ve kısı adı yazıyo.
tüketici kredisi ise mutlaka sigortalııdır.
tebligat size direk gelmedimi mutlaka avukat bilgisi olması gerekir.
siz mahkemeden önce bankayla bi görüşün
yarın hepsıyle görüsmeye calıscam.sonucta ben bu ınsandan alacak talep etmemısımkı borclarını ödeyım bu nasıl bı hukuk ya
çok ilginç.kışın benim eski ev sahibim vefat etmişti ve üzerine borç vardı bankadan kredi çekmiş.ama karısına borç çıkmak yerine banka borcu sıfırladı hatta ödenen taksitleri bile geri verdibenim dediğim farklı sizinki farklı bir durum mu acaba? ya da onda hayat sigortası vardı.
teblıgat 8.ayda cekılmıs benım elıme 2 gün önce gectı.ya kredıde sıgorta yaplıyo dıe bılıyorum ama öyle olsaydı sigorta sırketınden alınırdı bana ulasmazdı.ıntıhar degıl trafık kazası gecırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?