bitmeyen cilem:((bılgısı olan varsa lütfen yorum yapsın..

ya benım kafamı karıstıran olay su vefat edelı 7 ay oldu.vefat ettı dıe mahkeme dustu ve ben 7 aydır reddı mıras yapmadım.cunku onla hıc bı bagım kalmadı.yanı alacak olarakta bana bısey kalmadı ztn.ama 7 aydır reddı mıras yapmayıpta sımdı bu borc ıcın yaparsam kabul edılırmı..

farketmezki.

süreç siz ihtarı aldığınız tarihten itibaren geçerlidir.

ayrıca tebligatta ulaşılacak avukat adres tel vb..yokmu? kesin bilgi alabilmek için

krediyse eğer mutlaka sigortası vardır.kart borcuysa sigortalı değildir

bide eşiniz ne şekilde öldü intihar halinde borç reddi miras yapılmadığı takdirde ödenmek zorunda kalınıyor

teblıgat 8.ayda cekılmıs benım elıme 2 gün önce gectı.ya kredıde sıgorta yaplıyo dıe bılıyorum ama öyle olsaydı sigorta sırketınden alınırdı bana ulasmazdı.ıntıhar degıl trafık kazası gecırdı

tebligata 20 gün içinde cevap vermeniz gerekiyor..

banka sigortaya bakmadan direk size yönlendirmiş olabilir.

bu durumda sigortaya sizin basvurmanız gerekli

mutlaka sigortası vardır ne zaman almış krediyi kredi türü nedir bilmediğim için tam bilgi veremiyorum

ama dediğim gibi ya kredi çekilen bankaya yada size tebligatı gönderen avukata telefonla ulaşın

trafik kazası olması işinizi dha kolaylaştırır

TÜKETİCİ KREDİSİ DIE CEKILMIS.BÖYLE GELDI BANA.dedıgım gıbı 2 gun oldu elıme gecelı ve ben yarın hemen mahkemeye gıdıp reddı mıras yapcam.teblıgatta hıc bısey yazmıyo.davalı bankanın adı ve kısı adı yazıyo.

çok ilginç.kışın benim eski ev sahibim vefat etmişti ve üzerine borç vardı bankadan kredi çekmiş.ama karısına borç çıkmak yerine banka borcu sıfırladı hatta ödenen taksitleri bile geri verdi benim dediğim farklı sizinki farklı bir durum mu acaba? ya da onda hayat sigortası vardı.

hayat sigortası oldugunda durum böyle oluyo.ama sigorta yapıldımı yapılmadımı suan o konuda bıle bılgı vemıyolar bana

bildiğim kadarıyla reddi miras davasını şuanda da açabiliosunuz bence bir araştırın.

tüketici kredisi ise mutlaka sigortalııdır.

tebligat size direk gelmedimi mutlaka avukat bilgisi olması gerekir.

siz mahkemeden önce bankayla bi görüşün

tüketici kredisi ise mutlaka sigortalııdır.

tebligat size direk gelmedimi mutlaka avukat bilgisi olması gerekir.

siz mahkemeden önce bankayla bi görüşün

yarın hepsıyle görüsmeye calıscam.sonucta ben bu ınsandan alacak talep etmemısımkı borclarını ödeyım bu nasıl bı hukuk ya

yarın hepsıyle görüsmeye calıscam.sonucta ben bu ınsandan alacak talep etmemısımkı borclarını ödeyım bu nasıl bı hukuk ya

banka onu bilemezki yani siz aldınız almadınız ona bakmaz
hangi banka olduğunu bilsek sigorta merkezini arardınız direk olarak
yapıldı yapılmadı oradan çıkar

Günaydın arkadaşım onda hayat sigortası vardır babamda ev kredi çekerken krediye veren banka uyarmış hayat sigortası yaptırın diye vefat gibi durmlarda eşinizden para alınmaz ödediginiz taksitler de geriş eşinize ve çocuklarınıza verilir demiş .Sigorta yaptırmak yada yaptırmamak kredi çekene kalmış mesela bizim bi akrabamız kredi çektiginde sigorta yaptırmamış gerek duymamış fakat adam genç yaşta kalp krizinden vefat etti eşi ve akrabaları o borcu ödemek zorunda kaldı.

sizin bişeyden haberiniz yoksa banka asla kendisi size yarayacak bi bilgi vermez
nerden yolsak diye uğraşır
kesinlikle sigortası vardır o kredinin
size üstüne para bile kalır
iyice araştırın soruşturun
resmi dilekçe şeklinde yapın cevap vermek zorunda bu durumda
asla alttan almayın

merhaba;

Siz yasal olarak boşanmadan eşiniz öldüğünden resmiyette eşi göründüğünüz için banka sizden talep etmiştir.İhtiyaç kredilerinde hayat sigortası zorunludur.Eğer sigorta yoksa da reddi miras yaparak borcu ödemeyebilirsiniz.Benim babam krediyle ev almıştı o dönemde hayat sigortası zorunlu olmadığından yaptırılmamış ve öldüğünde borcunu biz ödedik variscisi olarak.Ama sizin durumunuz biraz daha farklı.Başka ilde de olsanız bulunduğunuz yerde ki o bankanın şubesine giderek bilgi alabilirsiniz.

Merhaba eşiniz krediyi çekerken sağlık sigortası yaptırmış olmalı banka mutlaka bunu yapıyor. Ölüm hastalık gibi nedenler ortaya çıkınca yakınlarına eşi çocukları vs. borcu ödemek durumunda kalmıyor diye biliyorum. bende kredı çektım ve bana böyle açıklama yapmışlardı. kredi çekenin vefatı durumunda yapılan o sigorta devreye giriyor. bankanın oyunu olabilir. dilekçe yazmanızı tavsiye ederim.

Banka sigorta şirketinden önce size dönmüş olabilir. Sonuçta %90 kendi grup şirketlerinden birine sigorta yapılmıştır ve adamlar için her müşteri yolunacak kaz. Bankadan bilgi almaya çalışın, dilekçe yazın. Dilekçenizi ya eldan verin ama mutlaka evrak giriş numarası alın ya da iadeli taahhütlü posta ile yollayın. Sigortasız kredi vermezler. Reddi miras için de süre var mı bilmiyorum ama geç kaldığınızı sanmıyorum. Sonuçta mirasından kalan birşeyi almak için de tereke davası filan açmadınız ve veraset ilamı çıkartmadınız anladığım kadarıyla henüz.

Allah yardımcınız olsun. mutlaka vardır bir çaresi, bankayla görüşün. reddi miras.. yada başka bir bankada parası falan varsa ordan onu ödeyebilirsiniz. belki çektiği kredinin hepsini yememiştir

sadeceye konuyu okuyup yorum yazıyorum.bence ödeyin sonuçta aynı yastığa baş koymuşsunuz tabi yine de kendi ailesine söyleyin ödemek istemezlerse siz ödeyin.ölmüş sonuçta yazık ölünün borcunun ödenmesi lazım

merhaba, ben sigorta acentesinde çalışıyorum. Bankalar asla sigortasız kredi çıkarmıyorlar. Fakat böyle durumlarda da devreye girip ilgilenmiyorlar. Sizin dilekçeye karşılık olarak sigorta poliçenizi sunmanız gerekiyor. Avukatlar sigorta şirketine başvurarak parayı oradan temin edecekler. Poliçenin örneğini alarak mutlaka teminatlarını kontrol edin. Çünkü bankalar poliçede 20 Bin teminat varsa 5 Bin ile kapatmaya çalışıyorlar. Uyguladıkları faizler yetmezmiş gibi bir de böyle durumlarda insanları kazıklamaya çalışıyorlar. Dikkatli olun.

öldügünden 3 ay gecmeden redı mıras davası aç bizimde basımıza geldı red mıras acarsan hıc bır borcunu ıstemıo gozukuosun ve borc develete kalır hemen gıt ac 3 ay gecmesın gectıysede bır avukata gıt de kı 3 ay gectın sımdı haberım olduhemen dılekçe yazar yanı olelı 5 ay olmus ama sen 2 bucuk ay olmuş gıbı davran yanı haber geldı fln dedı kagıt elıme geldı arastırınca öldugunu ogrendım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…