Bitmeyen cinsiyet sorunu

Zerre bilgim olmamakla birlikte, sadece oğlumun kese şeklinden yola çıkarak kız diyorum.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Bu arada, doktorum 18. hafta dolmadan cinsiyeti daha önce görmesine rağmen bize söylememişti. Zira, daha erken haftalarda yapılan tahminlerde ciddi sapmalar olabiliyormuş. Bir de etik değil derdi... Hey gidi günler.

Zerre bilgim olmamakla birlikte, sadece oğlumun kese şeklinden yola çıkarak kız diyorum.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Bu arada, doktorum 18. hafta dolmadan cinsiyeti daha önce görmesine rağmen bize söylememişti. Zira, daha erken haftalarda yapılan tahminlerde ciddi sapmalar olabiliyormuş. Bir de etik değil derdi... Hey gidi günler.
O kese sekli bence hikaye ya.Benimkilerin keseleri biri ince uzun digeri top gibi yuvarlakti.Ona istinaden sanirim bir kiz bir erkek demisti ama iki tane pipilim var 🤣

Bizim buradan anlamamız mümkün değil ama tamamen içimden kız demek geldiği için kız diyorum :) çoğunluk kız mı diyecek erkek mi bakalım. Cinsiyet belli olunca konuyu güncellersiniz, kk olarak ne kadar iyi sallıyoruz onu görürüz biz de :) hayırlı olsun bu arada.

Benim 19.haftada belli olmuştu.bekleyşn biraz daha bakalım. Ne yapalım :) yanlış bilmelerindense doğrusunu öğrenmiş olacaksınız. Bir kaç haftaya ayrıntılı usg var zaten o zaman netleşir hem.

Öncelikle hayırlı olsun :) karındaki linea negra denilen kahverengi çizgi göbek deliğinin altına inerse kız üstüne çıkarsa erkek diye okudum ne kadar doğru bilmem ama...

Benim içimden kız geçti.😍 Az önce hamile bir arkadaşım yanımdaydı, onun da kızı olacak. Sağlıkla gelsinler ❣️

Arkadaşlar merhaba, bugün 3. Kez cinsiyet için doktora gittim fakat yine bir sonuç alamadım. Elbette kız ya da erkek olmasının bir önemi yok ama çok merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi 3 farklı fotoğraf ekleyeceğim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2978547
Ben de 30 haftalık hamileyim canım anne ilk ne hissediyorsa büyük ihtimal o oluyo🥰 ben işk öğrendiğimde hep erkek demiştim içime öyle doğuyordu ve erkek benim bebiş🥰🥰. Tabiki sağlıkla gelsin dünya ya hayırlı bir evlat olsun sizlere ama erkek gibi geldi bana keseden dolayı. İnşaAllah sağlıkla alırsın kucağına🤰🏻♥️

Ben de 3 kere gidip goremeyince, doktora tekrar gelim mi dedim. Sen bilirsin qma bence rutin randevuna kadar gelme dedi. 1 ay gitmedim sonra. 21. Haftada detayli ultrasonda ogrendik 5 gun once. Ben de basta cok hevesliydim. 3 kere goremeyince biraz hevesim kaçtı. Bir de erkek derlerse uzulucem gibi hissettim. Ogrenmek istemedim sonra. Bekleyin yani. Illa ogreniliyor. Acelesi yok ki

Ben de 30 haftalık hamileyim canım anne ilk ne hissediyorsa büyük ihtimal o oluyo🥰 ben işk öğrendiğimde hep erkek demiştim içime öyle doğuyordu ve erkek benim bebiş🥰🥰. Tabiki sağlıkla gelsin dünya ya hayırlı bir evlat olsun sizlere ama erkek gibi geldi bana keseden dolayı. İnşaAllah sağlıkla alırsın kucağına🤰🏻♥️
Yaaallaaan😂😂
Ben kızım olacak diye gezdim, kızım diye sevdim. Doktor erkek dedikçe kız o kız iyi bak kordondur derdim değişir diye bekledim o kadar da emindm. Oğlum oldu😂😂

Yaaallaaan😂😂
Ben kızım olacak diye gezdim, kızım diye sevdim. Doktor erkek dedikçe kız o kız iyi bak kordondur derdim değişir diye bekledim o kadar da emindm. Oğlum oldu😂😂
Allah herkese bi kız evladı nasip etsin 😂 ben ilk öğrendiğim zamandan beri erkek dedim her gören senin kızım olacak demişti ultrasonda çok geç gördük cinsiyeti çevremdekiler tamam işte kız çocuğu geç gösterir kendini dedi ben hiiiiç oralı değildim adım gibi emindim resmen😂😂. Demek ki bazen yanılıyor olabilir anneler🥰🤰🏻

Arkadaşlar merhaba, bugün 3. Kez cinsiyet için doktora gittim fakat yine bir sonuç alamadım. Elbette kız ya da erkek olmasının bir önemi yok ama çok merak ediyorum. Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi 3 farklı fotoğraf ekleyeceğim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2978547
İlk fotoya göre kız ama 2.de de erkek ya.emin olamadım şimdi.
Ama ya kız ya erkek bakın 6.hissim kuvvetlidir güvenin bana.

Kızlar merhaba, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sağlıklı evlatlar dünyaya getirelim
Sadece meraktan soruyorum tahminde bulunabiliyor musunuz ? Çoğu kişi erkek gibi dedi

Back
X