Merhaba,
Emin olun yaşadığınız duyguları yaşayan bi çok insan var cevremde.. psikiyatri hemşireliginde yaptım yüksek lisansımı. O kadar çok hayata tanık oldum ki.
Insan bazı durumların içindeyken sadece kendisinin bunu yaşadığını düşünebiliyor. Isyan bile edebiliyor işler yolundan çıktığı zaman. Ben evladımı kaybettiğimde öyle hissetmistim.. hic bisey yolunda gitmeyecek gibi, korku dolu günlerdi. Neden benim başıma gelmişti ki..
Ama ben ne kadar güçlü bi kadın olduğumu anladım. Bakış açımı birazcık degistirebildigimde bunun bi sınav olduğunu anladım. Bu her hastalık her kötü durum için geçerli. Belki de en zorlarından biridir duygudurum bozuklukları. Mutsuz hissetmek, boşlukta hissetmek. Ama inanın herşeyin çözümü var. Yeter ki gayret edebilecek gücü kendinizde hissedin.
Sizden ricam lütfen ilaçlarınızı eksiksiz bi şekilde kullanın. Ilk dönemler belki biraz zor olacak ama inanın sonu güzel olacak. Herşey bi düzene oturacak.
Terapiye gidin mutlaka. Bana ne faydası olacak diye düşünmeden, önyargısız bi şekilde..
Bu yaşadığınız sıkıntıların fiziksel rahatsızlıklardan hiç bir farkı yok. Her şeyin güzel olacağına inanın yeter ki.. çok arkadaşım oldu yaşadığınız durumları yaşayan. Ellerinden seve seve tuttum. Umarım yanınızda elinizi sımsıkı tutacak insanlar olur her daim.
Gozlemlerim; Ilacları düzenli kullanirsaniz, terapilere devam ederseniz hayat kolaylaşacak. Her gün her saat depresif geçmeyecek. Evet belki arada bir " ben burdayım " der gibi hissettirecek kendini, ama siz onunla savaşmayı çok iyi başaracaksınız.
Sevgiler