Ogunden beri ilk kez kv me bu kadar ofkeliyim.gitme tabi ki bi de soruyor musun? madem arapların sofrasına gidilmez arap olarak sofranıza gelmiyorum de.
Birde kizlar kv evini bocekler istila etnis 4 aydir. Evin ortasinda bocek yuruyor. Malesef bnm midem pistir bsy yiyemem ki orda. Orucumda ac kalsam olmazHayirli ramazanlar kizlar. Benim bitmeyen derdim kaynanam. En son burda sizlere sormustum. Beni ailemi cok uzup kirmis halada ole ama anneler gunune hediye aliyim mi diye. Sonunda hediyemi aldik gittik oturduk cay ictik esim dedi biz kalkalim kv diyor oturun yemege kalin. ogun de ablam bizi yemege davet etmis esim enistemin ismni soluyerek onlara davetliyiz dedi. Kv basladi o kim niye ona gidiyonuz sonra o araptir araplarin sofrasina gitmeyin(bende arabim kizlar kv de kürt) ole icim acidiki o an. Ve yine o an bana degilmi destik ole degilmi diye sordu hic bi cvp veremedim yine. Bi an once cikmak istedim. Evden ciktik esimle asonsore bindigim gibi aglamaya basladim. Esim aradi kv. Destik coook kirilmis dedi. Bugunde kv iftara cagirdi ben gitmek istemiyom kizlar. Gitmesem de haksiz miyim sizce
Ogunden beri ilk kez kv me bu kadar ofkeliyim.
Niye cevap vermedin kiHayirli ramazanlar kizlar. Benim bitmeyen derdim kaynanam. En son burda sizlere sormustum. Beni ailemi cok uzup kirmis halada ole ama anneler gunune hediye aliyim mi diye. Sonunda hediyemi aldik gittik oturduk cay ictik esim dedi biz kalkalim kv diyor oturun yemege kalin. ogun de ablam bizi yemege davet etmis esim enistemin ismni soluyerek onlara davetliyiz dedi. Kv basladi o kim niye ona gidiyonuz sonra o araptir araplarin sofrasina gitmeyin(bende arabim kizlar kv de kürt) ole icim acidiki o an. Ve yine o an bana degilmi destik ole degilmi diye sordu hic bi cvp veremedim yine. Bi an once cikmak istedim. Evden ciktik esimle asonsore bindigim gibi aglamaya basladim. Esim aradi kv. Destik coook kirilmis dedi. Bugunde kv iftara cagirdi ben gitmek istemiyom kizlar. Gitmesem de haksiz miyim sizce
Densiz patavatsız insanlar. Hayat yeterince yorucu zaten birde bunlar zorlaştırıyor. ben mümkün olduğunca görüşmemeyi tercih ederdim. Her seferinde neyin potunu devirecek diye tetikte durmak zorunda kalmazdım en azından.[/QUOTE bn hediyesini alip gitmisim. Kadinin yaptigina bak. Ogunde beri hergun agliyorum
Cvp versem alip baska yerlere goturcek. Ustune yalan ekleyip butun sulalaye duyurcak destik bole dedi diyeNiye cevap vermedin ki
Niye asansörde ağladın,sonra arayıp destik kırıldı ne demek ya
Tavrını orda belli edecektin,araya eşini sokup ağlıyor kırıldı Yok şöyle yok böyle
E şimdi iftara gidip suratını asıp oturacağına hiç gitme
Gideceksende ,o gün sana kırıldım diyerek tepkini belli et ve konuşun
Kaynananda pek patavatsızmış
Cunku canim bi konussam bin ekleyip butun sulaleye duyurcak bi kadin. Ne yapcam ben onla bilmiyom. O gunden beri kendime gelemedim. Ilk kez bu kadar icim aciyor.Neden sustunuz? Lafı ağzınıza vermiş konuşsanız ya. Böyle sustukça birikir. Eşinizin annesi illa ki gidilip geliniyo bari gerektiği yerde konuşun da görüşmeniz dert olmasın.
Duyursun.Cunku canim bi konussam bin ekleyip butun sulaleye duyurcak bi kadin. Ne yapcam ben onla bilmiyom. O gunden beri kendime gelemedim. Ilk kez bu kadar icim aciyor.
Oyle gercekten. Sanki kadinin ezilecek bocegi olmusum. Biliyorum farkindayim. Duruma da mudahale edicem. Cvp vericem artkDuyursun.
Sulalesinden niye korkuyorsun bu kadar?
Sen susup laf yemeye devam et.
Daha cok konu acarsin burda
Esim arkamda ailem arkamda ama bn susuyorumOyle gercekten. Sanki kadinin ezilecek bocegi olmusum. Biliyorum farkindayim. Duruma da mudahale edicem. Cvp vericem artk
Gitme
Bir daha gorusme
Kocan gitsin gorussun
tam olarak söylüyceklerimi yazmışsınız valla. Bu insanlardan neden çekinilir ki bu kadar? Sanki millet çok önemsiyo da bizi..Duyursun.
Sulalesinden niye korkuyorsun bu kadar?
Sen susup laf yemeye devam et.
Daha cok konu acarsin burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?