• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen dertli günler.

Şu son bir haftadır daha iyiyiz sanki .. geçen hafta amcası kaza geçirdi gece 2 ya kadar gelmedi bende konuşmadım ertesi günü izinli işim var dedi çıktı bende mesaj attım sana artık inanmıyorum da güvenmiyorum da yazdım. Oda gelince morelini düzelticem diye cevap yazdı akşam 6 7 gibi geldi hiç bakmadım mutfağa gidip yemeğini hazırladım yanıma geldi öpmek istedi izin vermedim yatak odasına Telefonumu koymuştum getirir misin dedi gittim yatağın üstünde çiçek var üzerinde de zarf (aşk vakti Biriciğime Canım Karıcığıma aşkıma) yazıyordu bende yumuşadı ama belli etmedim tabi

beraber evlilik terapistine gidin kocanız kendi ailesini haklı görüyorsa bakış açısı değişir.

Kendi düşen ağlamaz. Nedense böyle konularda ben üzülemiyorum. 18 yaşında evlenirken başına gelecekleri zaten kabullenmiş oluyorsun. Sonra burda ah vah etmek saçma.
Aslında ah vah değil benimkisi biz çok severek evlendik halada çok seviyoruz ama ailesinin yaptığı onca şey bizi çok yıprattı ve ben evliliğimin bitmesini kesinlikle istemiyorum ki kocamda asla boşanmam ben severek aldım seni diyor kaynanam larda eşim bana güzel davranıyor diye binbir çeşit oyunlar oynadılar beni korkutan ya birgün eşim onlara uyarsa diye endişe ediyorum

beraber evlilik terapistine gidin kocanız kendi ailesini haklı görüyorsa bakış açısı değişir.
Çok şükür yapılanların farkında ama sırtta çeviremem diyor zaten çevirin demiyorum ama o kadar kötüler ki herşeyi yapabilirler ayırmak için .. kaynanam bana senden 40 tanede olsa oğlum beni bırakmaz dedi ama oğlu beni seçti evi ayırdı ondan sonrada kaynanam bana eşim için valla seni köpek gibi Seviyo dedi birden şaşirdım

eşin en iyisini yapmış annesinin ömrü nereye kadar ölene kadar kim olacak yanında bol bol koruma duası yapın bence dua etmeyi bırakmayın eğer cahillik varsa büyü vb şeyler yapıp huzurunuzu bozarlar, evinize bol bol okunmuş sirekli suyla silin yemeklere bir iki damla katın,maddi olmasada manen biraz rahatlarsınız,artık son noktadalarsa ben herşeyi beklerim kendinizi eşinizi çocuğunuz varsa onu manevi koruma altına alın gerisiniz Allaha havale edin.

Şu son bir haftadır daha iyiyiz sanki .. geçen hafta amcası kaza geçirdi gece 2 ya kadar gelmedi bende konuşmadım ertesi günü izinli işim var dedi çıktı bende mesaj attım sana artık inanmıyorum da güvenmiyorum da yazdım. Oda gelince morelini düzelticem diye cevap yazdı akşam 6 7 gibi geldi hiç bakmadım mutfağa gidip yemeğini hazırladım yanıma geldi öpmek istedi izin vermedim yatak odasına Telefonumu koymuştum getirir misin dedi gittim yatağın üstünde çiçek var üzerinde de zarf (aşk vakti Biriciğime Canım Karıcığıma aşkıma) yazıyordu bende yumuşadı ama belli etmedim tabi

maşallah eşin gerçekten seni çok seviyor..evini ayırmış ailesine karşı seni ezdirmemiş anladığım kadarıyla bu güzel süprizin üstüne yumuşadım ama belli etmedim diyorsun neden.. eşin de en az senin kadar sıkıntı çekiyor böyle davranarak onu kendinden uzaklaştırma

eşin en iyisini yapmış annesinin ömrü nereye kadar ölene kadar kim olacak yanında bol bol koruma duası yapın bence dua etmeyi bırakmayın eğer cahillik varsa büyü vb şeyler yapıp huzurunuzu bozarlar, evinize bol bol okunmuş sirekli suyla silin yemeklere bir iki damla katın,maddi olmasada manen biraz rahatlarsınız,artık son noktadalarsa ben herşeyi beklerim kendinizi eşinizi çocuğunuz varsa onu manevi koruma altına alın gerisiniz Allaha havale edin.
Heh bende tam bundan bahsediyordum kaynanam oğlum seni köpek gibi seviyor dediği zaman artık başka çareleri kalmadığından büyü yaparlar diye çok korkuyorum çünkü eşim bu saatten sonra aramızı bozmaya çalışanın canını alırım diyor ben yuvamı kurtarmak istiyorum bilseydim baştan ayrı ev tutarım ama babam yok diye yanlız bırakmak istemedim nerden bilirdim böyle olucağını diyor

maşallah eşin gerçekten seni çok seviyor..evini ayırmış ailesine karşı seni ezdirmemiş anladığım kadarıyla bu güzel süprizin üstüne yumuşadım ama belli etmedim diyorsun neden.. eşin de en az senin kadar sıkıntı çekiyor böyle davranarak onu kendinden uzaklaştırma
Belli etmedim çünkü her hatasında elinde bir çicekle gelsin istemedim yani çiçek alırsam yumuşak havasını vermek istemedim gerçekten üzüldüm anlasın istedim ve nasıl olsa çiçekle kandıyorum diye düşünmesini istemem

Back
X