- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
COk erken evlenmissiniz ve erken yasta anne olmussunuz. neyse ki evler ayrilmis.ben evlendiğim de 18 yaşındaydım 19 yaşında anne oldum ve kayınvalidem le birlikte oturmaya başladık kayınpederim vefat etmiş 2 görümce var biri evli diğeri bekar kayınvalidem bana 2. Hafta beni istemediğini söyledi umursamadım yatak odama ben yokken misafir sokmuşlar sinirlendim eşime söyledim kilitledi anahtarı al kimse bişey diyemez dedi bende dediğini yaptım sonra olanlar oldu zaten yok sen sırf gösteriş yapıyorsun oğluma o geldiği zaman mutfağa giriyorsun hiçbirşey yapmıyosun dedi halbuki evdeki herşeyi ben yapardım sırf laf yapmasınlar diye öyle konuşunca dünyam başıma yıkıldı ağlamaya başladım ağla ağla timsah göz yaşları bunlar dedi daha kötü oldum.. Aradan zaman geçti sizin çocuğunuz olmaz dediler ndn dedim olmaz işte dediler bende onlara inat yaptım eşime haber verdim niye söyledin belki kan pıhtılaşmıştır belki dış gebeliktir dedi eşimle hastaneye gittik 1 aylık hamilesin dedi doktor eve geldik eşim bi sevinçle ultrason kağıdını anneme gösterim dedi ve gösterdiğinde kaynana kağıdı yere attı gördüm dedi ben odama gittim eşim peşimden geldi sarıldı üzülme dedi .. sonra baktılar olmuyo iftira attılar güya biriyle görüşüyomuşum bebeğe de ben bakarım demiş ben bunu duydum eşime söyliceğimi söyledim ve onlarda söylememem konusunda ısrar ettiler biz söylicez dediler bende eşim geldiğinde Odamıza geçip benm hakkımda böyle konuşuyorlar dedim eşim kalktı annesinin odasına gitti dışarı çıkardı ve bunu kimin uyduğunu sordu kaynanam söylememekte ısrar etti sonra bnm ailemin söylediğini söyledi eşim kim numarasını ver dedi kaynanam yok dedi eşim evin altını üstüne getirdi söyle diye bağırdı kaynanam bana döndü ben sana söyleme demedim mi neden hemen yetiştirdin dedi bende söyliceğimi söyledim yapmadğm bişeyi neden saklıyim dedim eşime söylicek tabi diye bağırdı kaynanam da kendi akrabalarını söyledi bu sefer eşimin amcasının kızının söylediğini söyledi mesaj atmış dedi eşim mesajı gösterin dedi bu sefer yok arama dedi eşimde arama kayıtlarını göster dedi kaynanam bu seferde yok söylemiş dedi eşim iyice sinirlendi Odamıza girdik ayırmaya izin vermicem bizim bebeğimiz olucak dedi aradan zaman geçti eşime iftira atıldı daha sonra ailemi almadılar eve küfürlerle kovdular ben dayanamadım aileme yapılanları hazmedemedim eşim anlattım hiçbirşey yapmadı beni anneme göndermedi bebeğim doğdu yine işkenceleri bitmedi eşime sen gitme nasıl olsa hemen doğuma almıcaklar gerek yok dedi ama eşim tabiki geldi sabahın 6 tısında yatak odamıza girip bizi seyrediyordu sonra çıkıyordu ben bebek var diye yarım uyuyordum eşime syledim nasıl söyliyim dedi eşimle de aram bozulmaya başladı kaynanam düğünde sonra bn çeyreklerimi aldı bir tanede hediyelik bilezik vardı onuda aldı bana sormadan kendisine bilezik yaptı kendi bileziklermde onadaydı vermiyordu bebeğim doğdu artık baş edemedim anneme gittim 4 ay annemde kaldım eşim hep yalandır gel diye ama evi ayırmadan gelmem dedim hattını krdım ulaşamasın diye sonra ben aynı semtten bile olsa kabul etmiceğimi onlardan çok uzak biryerde oturucağımı syledim eşim onlardan uzakta ev tuttu ama hala aile mevzuları açılınca birbirimize giriyoruz ben sıkıldım artık daha neler varda bu en özeti uzununu siz düşünün kusura bakmayın ben nerden başlıcağımı bilemedim sağolun arkadaşlar.
gitmeyin onlara, gelmelerine de musade etmeyin... Soran olursa ahlaksizlar o yuzden gorusmuyorum dersiniz...