Desenıze daha cok sabretmeliyimm:)Gözünüzaydın.Rabbim size bagışlasın.Sag salim saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah.
Önce doktor istemeden test yaptırmayın bence.doktorunuz sanırım coraspirin;folikasit gerekirse progestan kullandıracaktır.sizi anlıyorum;evham yerine karnınızı elinize koyup;şimdiden bebeginizi sevin konuşun.ve dua tabi.
Karı koca ilişkisi üç ay yasak.iş yapmayın.bol bol uzanın.agır kesinlikle kaldırmayın.(doktor gibi bilgi verdim:). ) beşinci hafta'da kese görünür.altıncı haftada kesenin içinde bebek görünür.altıncı haftadan sonra mide bulantısı;kokulardan tiksinme v.s belirtiler ortaya çıkar.yedi sekizinci hafta'da kalp atışı duyulur.
Amin . Calışıyorum kıtap okuyorum ılgı alanlarıma yogunlasıyorum .. yınede endıse oluyor. Bır sure daha emın olamayacagım sanırım bırkac hafta daha bekleyecegım dımı+-5 hafta civarı kese 6 hafta da Bebek görünür ama vajinal ultrasonla karından biraz daha gec oluyor. Sürekli hamileliğini düşünme farklı birşeyler yap dizi izle kitap oku Kuran oku vs. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Çok fazla kan vermeni tavsiye etmem bu arada.
Desenıze daha cok sabretmeliyimm:)
Evham degıl de zor bır yoldan gecınce zaten ınanamıyor ınsan hep dua hep motıvasyon.. bıryerde kendı içinde uzuluyor ınsan. 6. Hafta kalp atısını duyanlar var. 8. Hafta cok gec degılmı
çok çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin seni anlıyorum ama kafandan atmaya çalış tadını çıkarmerhaba kızlar
2yıl tedavı sonunda tüp bebek ile hamıleyım. Degerlerım ıyı gıdıyor. Dr istemesede 3 gunde bır test yaptırıyorum:) bılmıyorum anlayabılenınız varmı korkumu ama cuma randevum var . Dilerim kese görünür 5 hafta oluyor. Tecrube sahıbı olanlarınız varsa fıkır verın nolur..
Degerlerim 8.gun 102 10.gun 213 13. Gün 832 idi..
Zaman zaman bel agrım oluyor.. korkuyorum. Bulantı agrı hıc dert degıl var oldugunu saglıklı oldugunu bılsem.. rabbıme sıgınıyorum .
Kese ne zaman gorunur kalp atısını ne zaman duyarım belirsızlıklerle gecen 2 yılın ardından bu günler oyle zor ki.
Ne guzel cok sevındım. Tek embrıyo evet . Degerlerımın gayet ıyı oldugu soylenıyor. Ama bı bılsem orda bebııs vR ınanamıyorumkiiiDegerlerin gayet güzel tek embriyomu transfer edilmişti?kesenin görülebilmesi için 1500 leri geçmesi lazım betanın ama daha cumaya kadar geçer inşallah bende yaptırdım tüp bebek tutmadı ama ikinciye hazırlanırken kendiligimden hamile kaldım Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Cok haklısın:) ah ben bılsem bebişim var bask bısı umrm degıl:):):):)Stresini eminim tüm kadınlar anlar.
Ben tedavi süreci olmamasına rağmen heyecandan oluyordum, senin daha da heyecanlanman strese girmen falan çok normal.
İçini ferah tutmaya çalış. İşin doğrusu kendini parçalasan da, hiç umrunda olmasa da malum gün gelene kadar keseyi göremeyeceksin. Bari rahat ol.
Ben ilk defa doktora 5+4te gittim. Hiç kan testi yaptırmadım. İlk gidişte baktık kese var, ne testi o saatten sonra. Çift çizgi sonrasında gayet evde oturup bekledim.
Ben 5+4te kese gördüm 6+4te kalp atışı duydum. Doktorum karından baktı hep.
Hatta keseyi görünce içim rahatladı ama hiç bulantım falan olmayınca hah dedim kalp atışı yok... Tüm gebeliğim boyunca olmadı bulantı, belim falan da hala ağrımıyor. Hani regl bitince bi rahatlama evresi var ya, 6 aydır öyleyim. Belirti arama belki hiçbir şey olmayacak :)
Tüp bebek konusunda hiç bilgili değilim. Geçen konunda yazıldığı gibi dış gebelik, boş gebelik gibi şüpheleri ortadan kaldırıyorsa bence sakince bekle.
Umarım tüm gebeliğin yolunda gider.
Daha bunun tarama testleri falan var stres yaparsan o 9 ay geçmez diyim sana :)
İç sesine güven.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?