Bitmeyen güven sorunum?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
yillar önce sevdigim biri vardi bana cok büyük bir yanlis yapti. Iste o günden sonra basladi bu sorunum.
Özetle Beni ele almak icin hersey yapti okadar güven verdiki hic aklimdan kötü birsey gecmedi. Sonradan Allah karsima cikardi bir sekil meger benimleyken hala eski sevgilisine yalvariyormus saatlerce ariyormus benle telefondayken bile ona yaziyormus. Ruhum nasil duymamis.. Bunu ögrendikten sonra uzun süre birseylere adim atmadim güvenemedim.

Simdi yaklasik 1.5 yildir biriyle birlikteyim farkli sehirlerdeyiz genel olarak iyi biri yanlisini görmedim tabi arada tartismalarda olsun normal. Gel gelelim ki dönem dönem güven sorunu yasiyorum bazi günler hic güvenemiyorum cünki aklima gecmiste yasadigim olay geliyor. Kafamda soru isaretleri olusuyor "acaba suan nerde kiminle" "whatsappta kiminle yazisiyor" "kesin yalan söyledi" gibi seyler ve ruhum daraliyor bunlari düsündükce.

Onada yansiyor bunlar bazen adamin burnundan getiriyorum sacma sapan sorular soruyorum oda cevapliyor fotograflar yolluyor fakat bazende cok sinirleniyor ve büyük tartisma yasiyoruz bunalttigimi söylüyor.
Tabi gecmisteki sahisin ve simdikinin alakasi yok ikisi farkli kisiler ama ister istemez insan etkileniyor olanlardan. Güvenemiyorsan ayril demeyin bana lütfen cünki sorun onda degil bana bir yanlisi olmadi..sorun kendimde bunun farkindayim. Tabi ayri sehirlerde olmamizda etkiliyor olabilir

Bu tür sey yasayan varmi?
ne yapabilirim nasil basa cikabilirim bu sorunumla lütfen yardim edin artik kurtulmak istiyorum

Geçmişe takılı kalmayın bende eski sevgilim le bu tarz sorunlar yaşadım ama eşime çok.kısa surede güvendim evlendi yıllar geçti bir kere farklı birşey yakalamadim. Yani geçmişteki iliskinin gelecekteki iliskinizi yonlendirmesine izin vermeyin.

Geçmişe takılı kalmayın bende eski sevgilim le bu tarz sorunlar yaşadım ama eşime çok.kısa surede güvendim evlendi yıllar geçti bir kere farklı birşey yakalamadim. Yani geçmişteki iliskinin gelecekteki iliskinizi yonlendirmesine izin vermeyin.
ahh cok haklisin dikkat etmem lazim
ama icimdeki kurt beni maf ediyor her defasinda...

Bu sana bağlı bizim yapabileceğimiz bişey yok, ilişkiler güven üzerine kuruludur o yüzden bunu aşmanız lazım ne kendinize ne de adama çektirmeyin boşu boşuna.

Back
X