Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar...benim sorunum su erkek arkadaşımdan ayrıldım 1 ay kadar oldu.bende özgüven felan bırakmadı psikolojimi de baya bi bozdu.3 ay kadar bi birlikteliğimiz oldu ama en sonunda ayrıldık yapamıyoruz dedik yollarımızı ayırdık.size anlatmak istediğim şu birlikteyken biraz soğuk davrandım sebebi ise ben ciddi düşünüyordum fazla ileriye gitmek istemedim.O hep daha yakın olmak istedi ben ise fazla ilgili değildim.bana her zaman sen soğuksun ilgi göstermiyorsun gibi laflar etti baya bi gücüme gitti halbuki benim soğuk davranma sebebini anlattım kaç kere daha evli değiliz ortada ciddi bi durum oluşmamış gibi telkinlerde bulundum ama beni itici bulduğunu söyledi.beraberken elimi tutmaya çalışmalar bana dokunmalar ama ayrıyken mesajlarında hep soğuk bulduğunu belirtti.bide suçunu hiç kabul etmiyor bütün hata bendeymiş gibi davranıyordu bu durumda özgüvenimi sarstı baya bi.sevdiğini benden hoşlandığını adım gibi biliyorum ama onun rahat tavırları hiç hoşuma gitmedi.zaten benim onunla gör0şme nedenim evlilik ti ikimizde öğretmeniz yaşımda geldi onun için görüştüm. Şimdiye kadar öyle erkek felan ortamım olmadı erkek arkadaşımda olmadı amacım evlilik ti.şimdi arkadaşlar ben mesafeli davranmakla kötü mü yaptım ki sonuçta ortada bişe yok ne olur ne olmaz diye mesafeli davrandım yoksa soğuk bir insan değilim malum burada da evlilikten önce sıkı fıkı olup mağdur olan birçok kişi var.erkek için zaten bi sorun olmaz ama bayan ben olduğum için ilişkinin evlilikten önce ileriye gitmesi sakıncalı durum olarak ortaya çıkacaktır.işte acaba suçlu benmiyim diye psikolojim bozuldu.iyi mi yaptı kötü mü yaptım size sırayım dedim