• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen izin sıkıntıdan patlamak

Ben bunları hep yapıyorum kitap okumak ve dizi seyretmek bunlar sıktı iyice beni
Dil ogren kuzum ilgini ceken bir dil yokmu?nerede lazim olacak deme her bilginin birgun mutlaka lazim olacagina inananlardanim ...

Kisisel gelisim.kitaplari videolari psikologlar var insan iyi hisediyor izleyebilirsin
(Ben kk yida cok takip.ederim hakiken cok zeki kadinlar var inan ekran goruntusu alip sakliyorum ki inan bana gercek hayatta oyle bir yardimi dokundu ki hayat kurtardi diyebilirim)

Belgesel izle zira dizilerde ki "intikoom"duymak yerine tercih ederim yani

Mahallede kedi kopek varsa yemek birak

bu tatiller benim çok işime yaradı açıkçası yapamadığım her şeyi bu zamanda sorunsuzca hallettim. yarım bıraktığınız tamamlayamadığınız işler varsa şimdi tam sırası
Hepsini bitirdim maalesef kalmadı bir sey

Dil ogren kuzum ilgini ceken bir dil yokmu?nerede lazim olacak deme her bilginin birgun mutlaka lazim olacagina inananlardanim ...

Kisisel gelisim.kitaplari videolari psikologlar var insan iyi hisediyor izleyebilirsin
(Ben kk yida cok takip.ederim hakiken cok zeki kadinlar var inan ekran goruntusu alip sakliyorum ki inan bana gercek hayatta oyle bir yardimi dokundu ki hayat kurtardi diyebilirim)

Belgesel izle zira dizilerde ki "intikoom"duymak yerine tercih ederim yani

Mahallede kedi kopek varsa yemek birak
Su an İngilizce öğreniyorum kital okuyorum dizi takip ediyorum spor yapıyorum bu hayatimin günlük parçası oldu

inan anlayamiyorum
alti yildir iki cocukla nasil zaman geciyor anlayamiyorum
karantina sürecinde yine kendime vakit ayiramadim
evi isi asla bitmiyor
ben bu karantinada ne bir kitap okuyabildim, ne de ders calisabildim
su an bile mutfak aldi basini gidiyor, isim cok
iki cocugun bakimi gercekten tüm günümü aliyor
vakit bulabilirsem spor yapiyorum
cani sikilanlara özeniyorum su an :işsiz:

hem öneri istemek hem de her öneriye ters bahaneler bulmak bence can sıkıntınızı geçirmek için bulduğunuz yöntem olabilir.
yazılan her yoruma aksilik yapmışsınız.
diğer konunuzda da herkesin her yazdığına tepkilisiniz.
gerçekten insanlara böyle davranıyorsanız, bir süre sonra ne arkadaşınız ne başka birşey kalmaz çevrenizde.
ömür boyu sıkılmaya mahkum olursunuz.

inan anlayamiyorum
evi isi asla bitmiyor
+1

valla öncelikle Allah başka dert vermesin diyim =) onun dışında mutfak çok mu dağılıyor niye peşinizde geziyorlar. siz yapın yine hobinizi sonra toplarım ben deyip elletmeyin. mutfağa sokmayın. keşke biri de bana öyle hazır yemekler yapsa =)

valla öncelikle Allah başka dert vermesin diyim =) onun dışında mutfak çok mu dağılıyor niye peşinizde geziyorlar. siz yapın yine hobinizi sonra toplarım ben deyip elletmeyin. mutfağa sokmayın. keşke biri de bana öyle hazır yemekler yapsa =)
Ben mutfakta olamyi çok seviyorum simdi kardeşim soruyor hic yorulmuyor musun

Bana nickiniz gibi geldiniz valla. İsi mutfak olan bir insanın peşinde niye geziyorlar bunu anlamadım, ayrıca insanlar size çözüm sunuyor onları tersliyorsunuz. Herkes sıkılmaya Nisan başında başlayıp bir sürü hobi edindi, kendini eğlendirme yolu buldu bu zamana kadar neyle vakti geçirdiniz? İnsanların şuan sıkıntısı tıkış tıkış otobüslerde ise gidip gelmek korku içinde. Allah size başka dert vermesin.

Bana nickiniz gibi geldiniz valla. İsi mutfak olan bir insanın peşinde niye geziyorlar bunu anlamadım, ayrıca insanlar size çözüm sunuyor onları tersliyorsunuz. Herkes sıkılmaya Nisan başında başlayıp bir sürü hobi edindi, kendini eğlendirme yolu buldu bu zamana kadar neyle vakti geçirdiniz? İnsanların şuan sıkıntısı tıkış tıkış otobüslerde ise gidip gelmek korku içinde. Allah size başka dert vermesin.
Yukarıdaki arkadas her konumda bana kotu yorumlar yapmayı alışkanlık haline getirdi ben de uzun zamandır okumadığım kitapları dizileri vs bitirdim ama artık gerçekten sıkıldım fikir almak için konu actim

inan anlayamiyorum
evi isi asla bitmiyor
Allah bol bol ömür versin hepinize evet cocukla çok zor oluyor ama değer bence

Keşke ben de korku içinde işime gidip gelebilsem ihtiyaçtan degil de cok özledim isi

Back
X