- 25 Mart 2017
- 222
- 50
- 98
- 34
- Konu Sahibi Sidelya4121
-
sağol. okuyarak uyuyorum. Ama hamilelik Stresi var. Annem babamdan uzağım eşimin ailesi biraz değişikler bu durumlarda var ne kadar düşünmemeye çalışsamda aklımda mı kalıyor ne..cevap vermeyi çok istediğim halde, yazamamak kötü hisettirdi bana, anlatmaya başlarsam banlanırım..
gece yatarken, mutlaka, ayetel kürsi oku, nas felak.. ve en önemlisi, kalktığında, gün içerisinde bunları düşünmemeye çalış..
allah yardımcın olsun.
eskiden korkmuyordum hatta rüyamda o anda dua ediyordum ve uyanıyordumBen lohusayken uykuda çok beter bi şey yasamistim ayrintiya giremiyorum ama oluyor boyle seyler bana bir yakinim korkma korkarsan kurtulamazsin bu düşüncelerden demişti hep cesaretli ol ve korkma içinden hep benim rabbim herseyden büyük herşeye herkese gücü yeter de
+1 katılıyoruuumcevap vermeyi çok istediğim halde, yazamamak kötü hisettirdi bana, anlatmaya başlarsam banlanırım..
gece yatarken, mutlaka, ayetel kürsi oku, nas felak.. ve en önemlisi, kalktığında, gün içerisinde bunları düşünmemeye çalış..
allah yardımcın olsun.
Strese sokuyorlar.. özellikle hamilelikte stresli oluyorum çok düşünüyorum bebeğiYapısal olarak stresli bir yapınız mı var
İyiki görüyorsunuz bu stresle başa çıkmanın bir yolu diye biliyorum
Bu duayıda her gün okuyorumAmeneresul oku
Birer kere okuyorum dediğiniz gibi de yaparım.[QUOTE="kazzy, post: uyumadan önce 7 ayetel kursu 7 fatiha oku önce sağa ofle sonra sola önüne arkana yukarı aşağı doğru ofle sirasiyla bunu yaptıktan sonra 3 ihlas 3 felak ,3 nas ,3 kafirun avucun içine okuyup bütün vücudu sivazlayin. Her gecede muhakkak ameneresul okuyun sabaha kadar rahat uyursunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?