Bitmeyen kanama

nurfas01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
14
0
1
27
6 aydır yazz kullanıyorum kanamam durmadıgı için kullanırken duruyor ama hapım bitti tekrar kanamam basladı ne yapıcam doktora gidiyorum bise yok diyorlar ama kanamam durmuyor 23 yasında bekarım

Doktorunuzu değiştirin bence. 6 aydır bekar birisinde kanama nasıl durmaz nasıl çözüm bulunumaz enteresan gerçekten

Kist falan olabilir belki. Hapı kullanınca baskılanıp kanama biter hapı bırakınca tekrar başlar genelde kist sorunlarında ortaya çıkan bi problemdir bu ama. Doktorunuz mutlaka iyidir acaba farklı bi dokrora daha mı görünseniz ki bilemedim

Bende hastanede calısıyorum laborantım 3 ayrı doktor baktı bir şey yok rahim duvarın incelmiş falan dedi yazz kullan geçer dedi özel doktor arastırıcam artık

Çok geçmiş olsun ne diyim siz işin içindeymişsiniz daha da iyi bilirsiniz. Bende bu kadın hastalıklarından çok çektiğim için biraz bu konulara hakimim. Allah gerek etmesin de ister istemez bilgi sahibi oluyosunuz işte

Allah razı olsun tez zamanda doğru tedavi alırız İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…