Bitmeyen kararsızlığım

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Yine ben :) ya off ftr ile hemşirelik arasında kaldım , ftr çok iyi bir meslek gibi görünüyor ama ataması yok , okuyanların çoğu geri bırakıyor, keşke hemşirelik okusaydım diyenler var...

Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum benim için çok önemli bi karar pişman olmak istemiyorum..sizce nedenleriyle hangisi??

Kank konuma bakarsan ben senden kararsızım valla kelin ilacı olsa basına sürer lakin ftr de iş yok diyorsan hemşirelik tabii ki

Kank konuma bakarsan ben senden kararsızım valla kelin ilacı olsa basına sürer lakin ftr de iş yok diyorsan hemşirelik tabii ki
3 ay öncesinde bu meslekler vardı tercihler geldi gidiyor ben hala düşünüyorum :( çok zor bi karar

Hemşirelik bi 5 yık sahan atana problemi çekmez, ftr nedir
Çevremde ne kadar hemşire varsa düşük düşük puanlarla çat çat atandılar. Bakanlığın açıklama vardı geçenlerde bu atamalar bitmeyecek.

Sen mezun olduğunda da hemşire atamaları azalmış,o yıla göre fizyoterapist ihtiyacı artmış olabilir. Yani meslek garantisi için hangi işi yaparsan yap iyi yapmak zorundasın, insan bir işi iyi yapabilmek için de önce sevmeli.
O yüzden sor kendine hangisini daha çok severim diye. İyi bir fzt özelde güzel maaşlarla çalışıyor, ülkemizde gün geçtikçe yaşlı nüfus arttığı için çalışma alanı genişliyor ftrnin. Ayrıca alternatif tıp konusunda kendini geliştirirsen gerçekten kendine ait özel ve işleyen bir merkez kurabilirsin. Hemşirelikte nöbetlerin olacak, ftrde acil durumlar olmadığı için koşturmadan, sakince nöbetsiz çalışırsın.
Ama dersen ki benim hareketli bir yapım var, insan vücuduna ilgim, kana idrara merakım var, hemşirelik yazarsın. Onda da en kötü özel polikliniklerde çalışarak, çevreye iğne serum pansuman sondaya giderek kendi gelirini kazanırsın.
İkisinde de eğer güler yüzlü olursan boolll bol dua da alırsın :) Böyle işte, hangisi benim yapıma uygun diye karar ver, hayal kırıklığı yaşamazsın.
İmza: Bir doktor ablan :)

Sen mezun olduğunda da hemşire atamaları azalmış,o yıla göre fizyoterapist ihtiyacı artmış olabilir. Yani meslek garantisi için hangi işi yaparsan yap iyi yapmak zorundasın, insan bir işi iyi yapabilmek için de önce sevmeli.
O yüzden sor kendine hangisini daha çok severim diye. İyi bir fzt özelde güzel maaşlarla çalışıyor, ülkemizde gün geçtikçe yaşlı nüfus arttığı için çalışma alanı genişliyor ftrnin. Ayrıca alternatif tıp konusunda kendini geliştirirsen gerçekten kendine ait özel ve işleyen bir merkez kurabilirsin. Hemşirelikte nöbetlerin olacak, ftrde acil durumlar olmadığı için koşturmadan, sakince nöbetsiz çalışırsın.
Ama dersen ki benim hareketli bir yapım var, insan vücuduna ilgim, kana idrara merakım var, hemşirelik yazarsın. Onda da en kötü özel polikliniklerde çalışarak, çevreye iğne serum pansuman sondaya giderek kendi gelirini kazanırsın.
İkisinde de eğer güler yüzlü olursan boolll bol dua da alırsın :) Böyle işte, hangisi benim yapıma uygun diye karar ver, hayal kırıklığı yaşamazsın.
İmza: Bir doktor ablan :)
Çok çok tesekkür ederim bende aynısını düşünüyorum güler yüzlüyüm sabırlıyım insanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum , babam kanser hastası denge problemleri olmaya başladı onun için ftr düşünmeye başladım ikisini de severek yaparım sağlık alanını her şeyden önce babam için istiyorum, ne yapmalıyım sizce fikirleriniz kafamdaki şeyleri netleştirdi biraz daha yardımcı olabilirmisiniz ftr hakkında

Çok çok tesekkür ederim bende aynısını düşünüyorum güler yüzlüyüm sabırlıyım insanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum , babam kanser hastası denge problemleri olmaya başladı onun için ftr düşünmeye başladım ikisini de severek yaparım sağlık alanını her şeyden önce babam için istiyorum, ne yapmalıyım sizce fikirleriniz kafamdaki şeyleri netleştirdi biraz daha yardımcı olabilirmisiniz ftr hakkında
Ftr eğitimi almadığım için maalesef daha detaylı yardımcı olamam sana ama bir hast ya da özel rehabilitasyon merkezine gidip doğrudan bir fzt den fikir alman güzel olur

su tercih zamani ne zaman biticek ya:olamaz:

ikisi de guzel meslek.
Atama isine girmiyorum bile kelin ilaci olsa basina surer. Atanmamakta israr eden bir edebiyat mezunuyum.

son yillarda saglik meslek liseleri mantar gibi turedi 4 5 yil icinde yigilma cok fazla olacak bu alanda issizlik artacak haberiniz olsun.
kehanet gibi oldu ama degil malesef.

Bence ne hemşirelik nede ftr derim senin yerinde olsam ebeliği araştırırdım suan en çok atama olan sağlıkcılarda ebe ve hemsiler ama hemsirelerin çalısma sartları yorucu işte gece nöbeti feln çok atama olarakda sağlk bakanlığı ebe hemsire ve att alıp duruyor diyer mesleklerin hiçbirinde insanlar mutlu degil atamaları çok az ve işssiz cok okuyanda cok sağlıkcı olayım diye bu sefer de özelde asgari ücrete çalısıyosun

Back
X