:))) mesela siz hangi nedenle hangisini seçerdiniz:))Nedenlerini biz mi bulalim simdi.
Ben olsam ftr i secerdim. Bagimsiz olarak calisabilirsin .
3 ay öncesinde bu meslekler vardı tercihler geldi gidiyor ben hala düşünüyorumKank konuma bakarsan ben senden kararsızım valla kelin ilacı olsa basına sürer lakin ftr de iş yok diyorsan hemşirelik tabii ki
:))) mesela siz hangi nedenle hangisini seçerdiniz:))
Aramada güveniyorum aslında bilmiyorum lise kpssinde 90 almıştım ama lisans nasıl olur bilmiyorum.Hemsireligin ataması da kolay sayılmaz. Bir de 4 yıl sonrasını düşününce.
Ay ben hiç iyi değilim pardonCevabi yorumda gizli.
Ben kendi isyerimi acip oyle hasta kabul etmeyi tercih ederdim. + Bu bolum bana daha yakin. Hem bu zamanda fiziksel durus bozukluklari cok fazla. Hasta sikintisi olmayacaktir.Ay ben hiç iyi değilim pardonokuduğunu unutmussum teşekkürler :))
Bende artık kafamı hissetmiyorum valla konuma fikrini söylersen sevinirim3 ay öncesinde bu meslekler vardı tercihler geldi gidiyor ben hala düşünüyorumçok zor bi karar
Çok çok tesekkür ederim bende aynısını düşünüyorum güler yüzlüyüm sabırlıyım insanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum , babam kanser hastası denge problemleri olmaya başladı onun için ftr düşünmeye başladım ikisini de severek yaparım sağlık alanını her şeyden önce babam için istiyorum, ne yapmalıyım sizce fikirleriniz kafamdaki şeyleri netleştirdi biraz daha yardımcı olabilirmisiniz ftr hakkındaSen mezun olduğunda da hemşire atamaları azalmış,o yıla göre fizyoterapist ihtiyacı artmış olabilir. Yani meslek garantisi için hangi işi yaparsan yap iyi yapmak zorundasın, insan bir işi iyi yapabilmek için de önce sevmeli.
O yüzden sor kendine hangisini daha çok severim diye. İyi bir fzt özelde güzel maaşlarla çalışıyor, ülkemizde gün geçtikçe yaşlı nüfus arttığı için çalışma alanı genişliyor ftrnin. Ayrıca alternatif tıp konusunda kendini geliştirirsen gerçekten kendine ait özel ve işleyen bir merkez kurabilirsin. Hemşirelikte nöbetlerin olacak, ftrde acil durumlar olmadığı için koşturmadan, sakince nöbetsiz çalışırsın.
Ama dersen ki benim hareketli bir yapım var, insan vücuduna ilgim, kana idrara merakım var, hemşirelik yazarsın. Onda da en kötü özel polikliniklerde çalışarak, çevreye iğne serum pansuman sondaya giderek kendi gelirini kazanırsın.
İkisinde de eğer güler yüzlü olursan boolll bol dua da alırsın :) Böyle işte, hangisi benim yapıma uygun diye karar ver, hayal kırıklığı yaşamazsın.
İmza: Bir doktor ablan :)
Ftr eğitimi almadığım için maalesef daha detaylı yardımcı olamam sana ama bir hast ya da özel rehabilitasyon merkezine gidip doğrudan bir fzt den fikir alman güzel olurÇok çok tesekkür ederim bende aynısını düşünüyorum güler yüzlüyüm sabırlıyım insanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum , babam kanser hastası denge problemleri olmaya başladı onun için ftr düşünmeye başladım ikisini de severek yaparım sağlık alanını her şeyden önce babam için istiyorum, ne yapmalıyım sizce fikirleriniz kafamdaki şeyleri netleştirdi biraz daha yardımcı olabilirmisiniz ftr hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?