Bitmeyen kavgalarımız...

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Merhaba hanımlar,
Bi önceki konumda az çok bahsetmiştim mal mülk sahibi olmak için aşırı derecede kafayı yoran eşimden.
Şimdiki konumda onunla bağlantılı aslında.
Kısaltarak anlatmaya çalışacağım.

Yeni bir işe başladım. Çok şükür sevdiğim ve tam istediğim bir iş. Dünde ilk maaşımı aldım. Bankaya kredi ödememiz var. Ve bu ay 2 gün geçmiş. Banka bana mail atınca haberim oldu.

Bunu eşime söyledim. Kredi 2 gün geçmiş sen iş yerinden bugün al yatır yarın ben sana veririm gider verirsin iş yerine dedim.

Bunu dememle kıyamet koptu. Ağız dolusu bağırmaya başladı arayıp. Krediyi nasıl unuturmuşum, 2 yıldır aynı bankadaki krediyi ve kredi kartlarını hep günü gününe yatırmışız. Şimdi gecikmiş ve banka bizim kredi notumuzu düşürecekmiş.

Beni asıl şoka uğratan tepkisi şu oldu.
Bana dedi ki sen bunu bilerek yaptın. Bilerek ödemeleri geciktirdin ki banka bize bi daha kredi vermesin diye kasıtlı unutmuş gibi yaptın dedi. (Araba için yaklaşık 50.000 tl kredi çekmek istemediğim için daha önce bu konuda net fikrimi belirtmiştim. Kendisi çekemiyor kredi onu da dipnot düşeyim)
Yani bana resmen iftira atıyor bilerek yapıyorsun diye.
Kızlar işe girdiğimden beri kendimi kanıtlamaya çalışıyorum yani aklım fikrim işte. İnanın kredi vs aklımın ucuna gelmedi. Banka mail atınca farkına vardım. Ayrıca 2 günlük gecikmenin bize aşırı birşey kaybettireceğini düşünmüyorum.
Özetle telefonda arayıp bağırıp çağırdıktan sonra bu tartışma yazışma şeklinde akşama kadar devam etti. Sürekli bana bilerek yaptın diye suçlamalarda bulundu. Ve beni sinir krizi geçirtip iş yerinde hüngür hüngür ağlattı. En sonunda bende dayanamadım. Kredinin de bankanın da kredi puanının da içine ederim ve seninle hayati şeyler dışında konuşmak istemiyorum dedim. Dünden beri de konuşmuyoruz.

Siz olsanız ne düşünür, ne yapardınız?

Son düzenleme:
krediyi takip etmek sizin göreviniz mi? siz unuttuysanız o hatırlasaydı, hayret bişet.

Kesinlikle siz haklısınız.

Erkekler bu konuda daha da titizlenebiliyor ama madem bu kadar önem veriyor kendisi bilsin ödeme tarihlerini. Üstelik sanırım onun üzerine alacağınız krediyi senin ismine almışsınız. Hatırlayıp 1-2 gün önceden hatırlatabilirdi size, siz de o zaman unutmazdınız.

Fakat yanlış bilmiyorsam kredi notu 2 gün de geciktirsen 20 gün de aynı puanla düşüyor, fakat yanlış olabilirim.
Bence birkaç gün içinde siniri bitecek sizden gelip özür dileyecek. O zaman ne kadar kırıldığınızı anlatın ve bir daha kendisinin de tarihleri takip etmesi gerektiğini söyleyin.

Kesinlikle siz haklısınız.

Erkekler bu konuda daha da titizlenebiliyor ama madem bu kadar önem veriyor kendisi bilsin ödeme tarihlerini. Üstelik sanırım onun üzerine alacağınız krediyi senin ismine almışsınız. Hatırlayıp 1-2 gün önceden hatırlatabilirdi size, siz de o zaman unutmazdınız.

Fakat yanlış bilmiyorsam kredi notu 2 gün de geciktirsen 20 gün de aynı puanla düşüyor, fakat yanlış olabilirim.
Bence birkaç gün içinde siniri bitecek sizden gelip özür dileyecek. O zaman ne kadar kırıldığınızı anlatın ve bir daha kendisinin de tarihleri takip etmesi gerektiğini söyleyin.
Kullandığı kredi kartı, evlenirken çektiğimiz kredi hepsi benim üzerime. Araba için istediği miktarıda ben çekeceğim için bu kadar üzerime geliyor bilerek yaptın diye.

eşiniz büyük terbiyesizlik etmiş iki gün gecikme olmuş diye bukadar saygısızlık yapmanın alemi var mı sanki dünyasını elinden almışlar, insanlardaki mal mülk davasını oldum olası anlamiyorum zaten, bende olsam konusmazdim ağzı bozuk herifin seviyesine düşmemeye calisin..

eşiniz büyük terbiyesizlik etmiş iki gün gecikme olmuş diye bukadar saygısızlık yapmanın alemi var mı sanki dünyasını elinden almışlar, insanlardaki mal mülk davasını oldum olası anlamiyorum zaten, bende olsam konusmazdim ağzı bozuk herifin seviyesine düşmemeye calisin..
Ona anlatmaya çalışıyorum. Bilerek unutmadım kafam hep işimde mail gelince haberim oldu diye. Ama kesinlikle inanmıyor. Diyorum ki bak sen karına resmen yalancı diyorsun iftira atıyorsun, sözüne güvenmiyorsun. Ama anlamıyor. Tutturmuş bilerek bilerek...

Yanlıs hatrlamıyrsam su kcasının sureklı kredı cektrtıp aldıklarını da annesının ustune yapan adamın esısın ? Kardes sen ıyı katlanyn bu adama ya :(

Kocan ayip etmis. Benim tavsiyem bankanin telefon icin yaptigi uygulamayi indir. Ordan rahat takip edersin.

Bundan sonra devret kredileri ona. O çeksin o odesin. Cekemiyorsa da beklesin.

Odeme isleriyle ilgilenmeyin. Ona birakin bunlarin takibini. Herseye de siz bakmayin. Siz ise girmeden once nasil hallediyorsa halletsin. Onun vazifelerini siz ustunuze almayin.

Yanlıs hatrlamıyrsam su kcasının sureklı kredı cektrtıp aldıklarını da annesının ustune yapan adamın esısın ? Kardes sen ıyı katlanyn bu adama ya :KK43:
Yok henüz o planlarını hayata geçirmedik. Ben kredi çekicem araba alıcaz ama araba annesinin üzerine olucak diye bi konuşmamız olmuştu onun üzerine de bu geldi işte

Kocan ayip etmis. Benim tavsiyem bankanin telefon icin yaptigi uygulamayi indir. Ordan rahat takip edersin.
Her ay yaptığım bişey değildi geçen ay bu araba için kredi mevzusu konuşuldu bu ay da ödemesi gecikince kabak benim başıma patladı

Odeme isleriyle ilgilenmeyin. Ona birakin bunlarin takibini. Herseye de siz bakmayin. Siz ise girmeden once nasil hallediyorsa halletsin. Onun vazifelerini siz ustunuze almayin.
Kredi benim maaşımla ödeniyor. Ben mecburiyetten iş bulamadığım için 2 ay evde oturdum oda maddi olarak bizi sarsmaya yetti açıkçası. O kirayı faturaları vs ödüyor

Yok henüz o planlarını hayata geçirmedik. Ben kredi çekicem araba alıcaz ama araba annesinin üzerine olucak diye bi konuşmamız olmuştu onun üzerine de bu geldi işte

Iyıkıde gecrmemıssın alıyrsanda kendı ustune al

Back
X