Bitmeyen kavgalarımız...

Yok henüz o planlarını hayata geçirmedik. Ben kredi çekicem araba alıcaz ama araba annesinin üzerine olucak diye bi konuşmamız olmuştu onun üzerine de bu geldi işte
yok yaa akıllıya bak sen annesinin üzerine niye yapıyo.

Neden araba annesinin uzerine olacak? Bosanmayi dusunuyor da o yuzden mi uzerinde birsey tutmak istemiyor.
Ben olsam krediyi ben cekeceksem arabayi da uzerime alirdim. Ne malum kredi borcu bittikten sonra size gule gule demeyecegi???

Annenin yasli olmasi arabanin vergi borcunu dusurmez. Arabanin yasli olmasi dusurur.
Arabanin sahibinin yasiyla alakasi yok ki...

• Beğen
Reactions: anu
Zaten o araba konusu bir daha açılırsa yani ciddi ciddi adım atmaya kalkarsa bu konuda çok çok daha büyük kavgalar bizi bekliyor

Yanı hıc mantga uygun degıl kcanız cok paracı ve hesapcı geldı bana evlıyken alınan butun mallar bsanırken ıkıye ayrılıyr bu durumda annesının ustune olunca sızın arabada hakkınız olmayacak bence bunu dusundu esın dıkkatlı ol

Yanı hıc mantga uygun degıl kcanız cok paracı ve hesapcı geldı bana evlıyken alınan butun mallar bsanırken ıkıye ayrılıyr bu durumda annesının ustune olunca sızın arabada hakkınız olmayacak bence bunu dusundu esın dıkkatlı ol
İşte bu hesapçılığı beni çok kırıyor konu para veya alıncak bir mal olunca ne konuştuğunu bilmiyor. Ona diyorum ki hayatım borçlar bitince çoluk çocuğa karışsak çekirdek aile olsak başka borca girmesek ailemizi genişletsek bana diyor ki yok bi yirmi sene çocuğa adayamam

Bunu ona izah etmeye çalıştım ama anlamıyor
Guzelim keklemeye calisiyor seni. Annenin uzerine alacak ki bosanma olursa mal paylasiminda araba adam da kalsin. Sana da pasa pasa borcu odetecek. o kadar saf olma.

İşte bu hesapçılığı beni çok kırıyor konu para veya alıncak bir mal olunca ne konuştuğunu bilmiyor. Ona diyorum ki hayatım borçlar bitince çoluk çocuğa karışsak çekirdek aile olsak başka borca girmesek ailemizi genişletsek bana diyor ki yok bi yirmi sene çocuğa adayamam

Eee nıye evlenmıs o zaman coluk cocuk hayatın tadı tuzu 20 senesını mala mulke mı adayacakmıs eee snra nlcak kefenın cebı yok

Araba sahibinin yasiyla alakasi yok masrafin. O zaman senin annemin uzerine olsun.
Masraf arabanin yasiyla alakalidir. Sahibinin yasiyla degil....
sanirim seni cok saf bulmuslar...

Valla eşlerinin üzerinden parazit gibi yaşamını sürdüren erkeklerden nefret ediyorum.hem kel hem bilmem ne...valla sinir oldum

Eger adamin aldigi herhanvi birsey senin de uzerine olmayacaksa asla odemesine girme.

Eee nıye evlenmıs o zaman coluk cocuk hayatın tadı tuzu 20 senesını mala mulke mı adayacakmıs eee snra nlcak kefenın cebı yok
Önceleri kredi bitsin korunmayız hamile kalıp doktor önerdiği kadar çalışırsın sonra oturur çocuğumuza bakarsın diyordu ama ne zaman ki bu araba alalım ev alalım konularına kafayı taktı şimdi çocuk hakkında 20 senemi ona adayamam diyor. Ki bunu diyen kendisi de 37 yaşında

O
Eger adamin aldigi herhanvi birsey senin de uzerine olmayacaksa asla odemesine girme.
onu yapmayı kesinlikle düşünmüyorum zaten bana kalırsa ben araba da istemiyorum mal da istemiyorum eşimle hayatım tadını biraz çıkarıp çoluk çocuğa karışmak istiyorum

Valla eşlerinin üzerinden parazit gibi yaşamını sürdüren erkeklerden nefret ediyorum.hem kel hem bilmem ne...valla sinir oldum
Bilirsiniz ay sonunu zor getiriyoruz çoğu zaman bu durum da neden daha fazla borçlanalım

Para herşeyden önemli eşiniz için
Gözü dönüyor

Bilirsiniz ay sonunu zor getiriyoruz çoğu zaman bu durum da neden daha fazla borçlanalım
Valla canım bu erkekleri adam etmek zor.benim kocamda dünya iyisi ama ben çalışıyorum nasıl olsa rahatız diye babasına para veriyordu isteyince.ay sonu gelince hesaplar tutmuyordu bi türlü.bende işten çıktım bilerek.tek başına ödemeye çalışıyor şimdi babasıda avcunu yalıyor.biraz kafa çalıştır bakalım belki sende böyle zekice başka bi çözüm bulabilirsin..

Back
X