yok yaa akıllıya bak sen annesinin üzerine niye yapıyo.Yok henüz o planlarını hayata geçirmedik. Ben kredi çekicem araba alıcaz ama araba annesinin üzerine olucak diye bi konuşmamız olmuştu onun üzerine de bu geldi işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yaa akıllıya bak sen annesinin üzerine niye yapıyo.Yok henüz o planlarını hayata geçirmedik. Ben kredi çekicem araba alıcaz ama araba annesinin üzerine olucak diye bi konuşmamız olmuştu onun üzerine de bu geldi işte
Diğer konumda bahsetmiştim annei yaşlı ama engelli değil sırf yaşlı olduğu için masrafı az olur diye düşünüyor akıllıyok yaa akıllıya bak sen annesinin üzerine niye yapıyo.
ben bunda farklı bi niyet ararım açıkçası.kimse kusura bakmasın.Diğer konumda bahsetmiştim annei yaşlı ama engelli değil sırf yaşlı olduğu için masrafı az olur diye düşünüyor akıllı
Zaten o araba konusu bir daha açılırsa yani ciddi ciddi adım atmaya kalkarsa bu konuda çok çok daha büyük kavgalar bizi bekliyor
Bunu ona izah etmeye çalıştım ama anlamıyorAnnenin yasli olmasi arabanin vergi borcunu dusurmez. Arabanin yasli olmasi dusurur.
Arabanin sahibinin yasiyla alakasi yok ki...
İşte bu hesapçılığı beni çok kırıyor konu para veya alıncak bir mal olunca ne konuştuğunu bilmiyor. Ona diyorum ki hayatım borçlar bitince çoluk çocuğa karışsak çekirdek aile olsak başka borca girmesek ailemizi genişletsek bana diyor ki yok bi yirmi sene çocuğa adayamamYanı hıc mantga uygun degıl kcanız cok paracı ve hesapcı geldı bana evlıyken alınan butun mallar bsanırken ıkıye ayrılıyr bu durumda annesının ustune olunca sızın arabada hakkınız olmayacak bence bunu dusundu esın dıkkatlı ol
ayol niye anlasın adam minareyi çalmak iç,in böyle bir kılıf hazırlamış.eee şey deyin sizde benim babamda yaşlı onun üzerine yapalım madem deyin.Bunu ona izah etmeye çalıştım ama anlamıyor
Benim babam genç :) onu yemez zatenayol niye anlasın adam minareyi çalmak iç,in böyle bir kılıf hazırlamış.eee şey deyin sizde benim babamda yaşlı onun üzerine yapalım madem deyin.
Guzelim keklemeye calisiyor seni. Annenin uzerine alacak ki bosanma olursa mal paylasiminda araba adam da kalsin. Sana da pasa pasa borcu odetecek. o kadar saf olma.Bunu ona izah etmeye çalıştım ama anlamıyor
İşte bu hesapçılığı beni çok kırıyor konu para veya alıncak bir mal olunca ne konuştuğunu bilmiyor. Ona diyorum ki hayatım borçlar bitince çoluk çocuğa karışsak çekirdek aile olsak başka borca girmesek ailemizi genişletsek bana diyor ki yok bi yirmi sene çocuğa adayamam
Önceleri kredi bitsin korunmayız hamile kalıp doktor önerdiği kadar çalışırsın sonra oturur çocuğumuza bakarsın diyordu ama ne zaman ki bu araba alalım ev alalım konularına kafayı taktı şimdi çocuk hakkında 20 senemi ona adayamam diyor. Ki bunu diyen kendisi de 37 yaşındaEee nıye evlenmıs o zaman coluk cocuk hayatın tadı tuzu 20 senesını mala mulke mı adayacakmıs eee snra nlcak kefenın cebı yok
onu yapmayı kesinlikle düşünmüyorum zaten bana kalırsa ben araba da istemiyorum mal da istemiyorum eşimle hayatım tadını biraz çıkarıp çoluk çocuğa karışmak istiyorumEger adamin aldigi herhanvi birsey senin de uzerine olmayacaksa asla odemesine girme.
Bilirsiniz ay sonunu zor getiriyoruz çoğu zaman bu durum da neden daha fazla borçlanalımValla eşlerinin üzerinden parazit gibi yaşamını sürdüren erkeklerden nefret ediyorum.hem kel hem bilmem ne...valla sinir oldum
Valla canım bu erkekleri adam etmek zor.benim kocamda dünya iyisi ama ben çalışıyorum nasıl olsa rahatız diye babasına para veriyordu isteyince.ay sonu gelince hesaplar tutmuyordu bi türlü.bende işten çıktım bilerek.tek başına ödemeye çalışıyor şimdi babasıda avcunu yalıyor.biraz kafa çalıştır bakalım belki sende böyle zekice başka bi çözüm bulabilirsin..Bilirsiniz ay sonunu zor getiriyoruz çoğu zaman bu durum da neden daha fazla borçlanalım