Bitmeyen KPSS sürecim

Çok çocuklu bir anneyim.34 yaşında bu sene atandım.ogretmenlik mezunu degilim baska bir alanda zor asamalardan gecerek kazandım.

Bazen aglayarak çalıstım.aslında yıllardır denemeler yapmıstım ama sonunu getiremiyordum hevesim kırılıyordu hep.bu sefer inat ettim ve sonuna kadar ucunu bırakmadım.pes etmeyin

Maşallah size hocam, umut olsun herkese inşallah 🙏🏻🌹
Konu sahibi hocam, imkânınız var madem, bence bilgileriniz tazeyken siz de tekrar hazırlanın😇 Reklam yapmış olmayayım ; instagramda ... hoca ile edebiyat vb.sayfalar düştü bugün önüme; yayınlarını, videolarını kullanıp derece yapan öğrenciler vardı branşınızdan. Bu tarz şeylerden de yararlanmanız faydalı olabilir. 🙏🏻
Sıkıntı sizde değil, eğitim ve değerlendirme sistemimizin bozukluğda. O yüzden bunca yıllık emeğiniz, bilgi birikiminiz boşa gitmesin hocam, pes etmeyin.🙏🏻💕
Öğretmen değilim hocam,bölümüm farklı ama sancımız aynı diye destek olmak istedim. :) Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

onca emek çaba haklısınız. çok zor farkındayım. ama ben yeniden alım olur düşüncesindeyim. inşallah olur da tayin olursunuz. cidden keşke baştan atanabilecek kadar kişi alınsa. en azından yolun başındayken farklı bir rota çizilir. ama umudunuzu kaybetmeyin arkadaşım yıllar sonra atandı.

Aminnn🤲Ben çalışmak istemedigim de youtube üzerinden study with me canlı yayınlarına giriyorum biraz motive ediyor beraber çalışmak. Birde başarısız sınavları yada bu senede aynı mı olacak diye dusunmemeye çalışıyorum o an yapmam gerekene odaklanmaya çalışıyorum . Benim bransim matematik 2 sene ozelde calistim cokkkk zor en guzeli atanmak Allah yardımcımız olsun 🤲
Zaten o düşünce insanı mahvediyor maalesef. Özeller evet zormuş en azından öyle diyorlar. İnşallah emek veren herkes bir gün hayaline kavuşur.

Size moral olmaya geldim. :) 2006 mezunuyum. 2009 da evlendim. 2 çocuk annesi bir kadın olarak 2019 da 34 yaşımda atandım. Siz benim kadar beklemezsiniz inşallah o ayrı :KK70: Üstelik alımı çok kıt bir bölüm ve düşünün branşımdan hala en son atanan benim. Sabredin arkadaşlar. Evet çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Her defasında emek vermek ve sonucun istediğiniz gibi olmaması vs. çok üzücü ki,bu sene de puanları düşürmüşler. Benim de normal şartlarda olması gereken puanımın 6 puan eksiği gelmişti mesela. Bu sene de öyle olmuş maalesef ama durumu kabullenip,önünüze bakmaktan başka çareniz yok. Belki açılacak daha güzel kapılarınız vardır önünüzde,bilemezsiniz. Ağlayıp ağlayıp ardından gözyaşımızı elimizin tersiyle silip,ayağa kalkmayı başarabildiğimiz an umut hep vardır. Gönlünüzce olsun her şey...
Ne kadar teşekkür etsem azdır verdiğiniz destek için. Ne güzel demişsiniz ayağa kalkıp umut var demek kadar güzeli var mı yok elbette. İnşallah herkesin gönlünden geçen her muradı gerçekleşir. İşte her nasip zamanına muhtaç o zaman gelene kadar bizden çok şey gidiyor maalesef.

Maşallah size hocam, umut olsun herkese inşallah 🙏🏻🌹
Konu sahibi hocam, imkânınız var madem, bence bilgileriniz tazeyken siz de tekrar hazırlanın😇 Reklam yapmış olmayayım ; instagramda ... hoca ile edebiyat vb.sayfalar düştü bugün önüme; yayınlarını, videolarını kullanıp derece yapan öğrenciler vardı branşınızdan. Bu tarz şeylerden de yararlanmanız faydalı olabilir. 🙏🏻
Sıkıntı sizde değil, eğitim ve değerlendirme sistemimizin bozukluğda. O yüzden bunca yıllık emeğiniz, bilgi birikiminiz boşa gitmesin hocam, pes etmeyin.🙏🏻💕
Çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için pes etmemek önemli bu süreçte inşallah bu gücü bir an evvel kendimi toparlayıp bulabilirim.

Çok çocuklu bir anneyim.34 yaşında bu sene atandım.ogretmenlik mezunu degilim baska bir alanda zor asamalardan gecerek kazandım.

Bazen aglayarak çalıstım.aslında yıllardır denemeler yapmıstım ama sonunu getiremiyordum hevesim kırılıyordu hep.bu sefer inat ettim ve sonuna kadar ucunu bırakmadım.pes etmeyin
Tebrik ederim sizi ve başarınızı. Pes etmemiş ve sonunda emeğinizin karşılığını almışsınız inşallah bende bu başarıyı yakalayabilirim tez vakitte.

onca emek çaba haklısınız. çok zor farkındayım. ama ben yeniden alım olur düşüncesindeyim. inşallah olur da tayin olursunuz. cidden keşke baştan atanabilecek kadar kişi alınsa. en azından yolun başındayken farklı bir rota çizilir. ama umudunuzu kaybetmeyin arkadaşım yıllar sonra atandı.
İnşallah ben de geç oldu ama atandım lafını söyleyebilirim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Lisedeki arkadaslarımın cogu egitim bitirdiler ben ise akademi. Ve neredeyse en yakın arkadasım 2015 mezunu ve hala atanamadı. Kaç kere girdiyse artık. Şans bu işler yıllar geçiyor gençlik bitiyor. Ama baska sanslarınız varsa onları deneyin derim.

Başarılar dilerim.

Öğretmen değilim hocam,bölümüm farklı ama sancımız aynı diye destek olmak istedim. :) Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Kpss b den mi atandiniz? Eger öyleyse nasıl çalıştığınızı puanınızı falan yazabilir misiniz

Edebiyat öğretmenliği mezunuyum ve bu yıl bu sınava dördüncü kez girişim oldu sonuç ise benim açımdan hüsran. Dört yıl içinde azımsanmayacak puanlar aldım 82,81,83 gibi ama maalesef bizim bölüm için yetersiz puanlar.
Atanmayı çok istiyorum çünkü çok emek verdim. Ailem her zaman destekçim ama ister istemez onlar da sınavın kötü sonuçlanmasından üzülüyorlar doğal olarak.
Psikoloji olarak o kadar çok yıprandım ve mutsuzum ki ne yapacağım,nasıl olacak,hayatıma ne zaman başlayacağım düşüncesinden kendimi alamıyorum. Üniversiteyi bitirdim ama kendim için kendi hayatıma başlayamadım evet bir emek var ortada ama olmayınca olmuyor işte nasip diyorum susuyorum kendimi teselli edebilmek adına ama çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Pes etmeyin derim. Bi yandan ilk dönem ücretli ögretmenlık yapabılırsınız. Bir tanıdıgım a101in deposunda çalışıyordu, bi yandan kpss calısıyordu ve atandı. Bransı da tarıh.

Pes etmeyin derim. Bi yandan ilk dönem ücretli ögretmenlık yapabılırsınız. Bir tanıdıgım a101in deposunda çalışıyordu, bi yandan kpss calısıyordu ve atandı. Bransı da tarıh.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz destek için inşallah benim de istediğim gibi olur ve atanabilirim arkadaşınızı tebrik ederim

Back
X