- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
Hala geçmedi mi sizin ki beslenemiyorum mesela yemem gerekenelri yiyemiyorumcanim çözüm sunamayacagim. bak yari haftamdasin. ayniyim.
akşamları oturup ben çok açım diye agladigim günleri biliyorum.
Allah kolaylık versin
Allah yardımcın olsun. Kimisi dokuz ay kusuyor. Annenizin de böyle miymiş.
Gaviscon ya da rennie ( gebelerde kullanılan versiyonu) denediniz mi
Tuzlu kraker iyi gelebilir limon beni rahatlatır az yemek belki refluyu azaltır. Cok kötüyse iz bi gastroenteroloji ye gidin
Onyzd 8 mg kullan rahatlayacaksin. Ben 32 haftaya kadar kustum. Bu ilacla yemek yiyebildim yoksa acliktan ölecektimKızlar konularımı okuyanlar bilirler. 2 kez düşük yaptım. Rahimde septum ameliyatı, kanda pıhtılaşma derken tüm önlemleri alarak tekrar hamile kaldım. Şimdi 16 haftadayım. Sürekli kusuyorum. Kusmasam dinmek bilmeyen bir mide bulantısı. Ne yaptıysam çare etmedi geçer dediler geçmedi. İlaç fln bana mısın demiyornasıl atlattınız çok istediğim bir bebek bu kıymetlim benim emek emek üzülerek süreç geçirdim. Ama tadını alamıyorum hiçbirşeyin dün artık ağladım
Eşim doktor zaten bu ilaçı duymamıstım soracağım hemen inan yesemde hem ağzımda kusmamak için direniyorum.Onyzd 8 mg kullan rahatlayacaksin. Ben 32 haftaya kadar kustum. Bu ilacla yemek yiyebildim yoksa acliktan ölecektim
bi çare bulursan lütfen banada söyle zira dermanım kalmadı artık. Heryerde poşetle geziyorum. Üstelik daha 10. Haftaya giricem
Offf banada 12. Haftadan sonra geçiyor dediler gün sayıyordum. Şuan resmen yıkıldım. Bişi yemesem açlıktan kusuyorum. Bişi yesem kokudan kusuyorum. Bazı günler işe gidemiyorum. Ne olcak böyle?Geçer dediler benim 16 hafta oldu canım geçmedi
Herşeyden tiksindim ev kokuyor oda kokuyo çamasırlar kokuyor iş yerim üstüme üstüme gelir oldu bi de kojuya hassaslastım
hayır gecmedi. aylardir dolu dolu su icemiyorum direk cikarmaya gidiyorum yoksa.Hala geçmedi mi sizin ki beslenemiyorum mesela yemem gerekenelri yiyemiyorum
sağlıkla kucağına al inşallah. bulantı konusunda bilgim yok
Offf banada 12. Haftadan sonra geçiyor dediler gün sayıyordum. Şuan resmen yıkıldım. Bişi yemesem açlıktan kusuyorum. Bişi yesem kokudan kusuyorum. Bazı günler işe gidemiyorum. Ne olcak böyle?
hayır gecmedi. aylardir dolu dolu su icemiyorum direk cikarmaya gidiyorum yoksa.
şimdilik dert etme. ilk zamanlarin gibi kusman kalmaz. bebek eski depolarindan besleniyor su anda.
beslenemeyecek diye korkma.
bende öyleyim ama yapack bisey yok ki.Öyle et yumurta süt bunları tüketemez oldumKorkuyorum doğuma kadar böyle devam edenelr varmış
benim 4.5 aya kadar surdu az daha sabir geciyor biliyorum cok zor ben gece uykumdan uyandigimda bile midem bulaniyordu o dereceydi ama inanin geciyorKızlar konularımı okuyanlar bilirler. 2 kez düşük yaptım. Rahimde septum ameliyatı, kanda pıhtılaşma derken tüm önlemleri alarak tekrar hamile kaldım. Şimdi 16 haftadayım. Sürekli kusuyorum. Kusmasam dinmek bilmeyen bir mide bulantısı. Ne yaptıysam çare etmedi geçer dediler geçmedi. İlaç fln bana mısın demiyornasıl atlattınız çok istediğim bir bebek bu kıymetlim benim emek emek üzülerek süreç geçirdim. Ama tadını alamıyorum hiçbirşeyin dün artık ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?