Bitmeyen mide bulantım lütfen yardım:(

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
156
323
Kızlar konularımı okuyanlar bilirler. 2 kez düşük yaptım. Rahimde septum ameliyatı, kanda pıhtılaşma derken tüm önlemleri alarak tekrar hamile kaldım. Şimdi 16 haftadayım. Sürekli kusuyorum. Kusmasam dinmek bilmeyen bir mide bulantısı. Ne yaptıysam çare etmedi geçer dediler geçmedi. İlaç fln bana mısın demiyor:( nasıl atlattınız çok istediğim bir bebek bu:( kıymetlim benim emek emek üzülerek süreç geçirdim. Ama tadını alamıyorum hiçbirşeyin:( dün artık ağladım

Allah yardımcın olsun. Kimisi dokuz ay kusuyor. Annenizin de böyle miymiş.
Gaviscon ya da rennie ( gebelerde kullanılan versiyonu) denediniz mi
Tuzlu kraker iyi gelebilir limon beni rahatlatır az yemek belki refluyu azaltır. Cok kötüyse iz bi gastroenteroloji ye gidin

Allah yardımcın olsun. Kimisi dokuz ay kusuyor. Annenizin de böyle miymiş.
Gaviscon ya da rennie ( gebelerde kullanılan versiyonu) denediniz mi
Tuzlu kraker iyi gelebilir limon beni rahatlatır az yemek belki refluyu azaltır. Cok kötüyse iz bi gastroenteroloji ye gidin

Annemde böyleymiş ablam böyle deildi işte bu kadar kötü geçeceğini hiç düşünmemeiştim öğretmenim bir de her sabah kusarak gittim işe

bi çare bulursan lütfen banada söyle zira dermanım kalmadı artık. Heryerde poşetle geziyorum. Üstelik daha 10. Haftaya giricem

Kızlar konularımı okuyanlar bilirler. 2 kez düşük yaptım. Rahimde septum ameliyatı, kanda pıhtılaşma derken tüm önlemleri alarak tekrar hamile kaldım. Şimdi 16 haftadayım. Sürekli kusuyorum. Kusmasam dinmek bilmeyen bir mide bulantısı. Ne yaptıysam çare etmedi geçer dediler geçmedi. İlaç fln bana mısın demiyor:KK43: nasıl atlattınız çok istediğim bir bebek bu:KK43: kıymetlim benim emek emek üzülerek süreç geçirdim. Ama tadını alamıyorum hiçbirşeyin:KK43: dün artık ağladım
Onyzd 8 mg kullan rahatlayacaksin. Ben 32 haftaya kadar kustum. Bu ilacla yemek yiyebildim yoksa acliktan ölecektim

bi çare bulursan lütfen banada söyle zira dermanım kalmadı artık. Heryerde poşetle geziyorum. Üstelik daha 10. Haftaya giricem

Geçer dediler benim 16 hafta oldu canım geçmedi
Herşeyden tiksindim ev kokuyor oda kokuyo çamasırlar kokuyor iş yerim üstüme üstüme gelir oldu bi de kojuya hassaslastım

Geçer dediler benim 16 hafta oldu canım geçmedi
Herşeyden tiksindim ev kokuyor oda kokuyo çamasırlar kokuyor iş yerim üstüme üstüme gelir oldu bi de kojuya hassaslastım
Offf banada 12. Haftadan sonra geçiyor dediler gün sayıyordum. Şuan resmen yıkıldım. Bişi yemesem açlıktan kusuyorum. Bişi yesem kokudan kusuyorum. Bazı günler işe gidemiyorum. Ne olcak böyle?

Hala geçmedi mi sizin ki beslenemiyorum mesela yemem gerekenelri yiyemiyorum:KK43:
hayır gecmedi. aylardir dolu dolu su icemiyorum direk cikarmaya gidiyorum yoksa.
şimdilik dert etme. ilk zamanlarin gibi kusman kalmaz. bebek eski depolarindan besleniyor su anda.
beslenemeyecek diye korkma.

Offf banada 12. Haftadan sonra geçiyor dediler gün sayıyordum. Şuan resmen yıkıldım. Bişi yemesem açlıktan kusuyorum. Bişi yesem kokudan kusuyorum. Bazı günler işe gidemiyorum. Ne olcak böyle?

Aynısı benim işte 12.haftada geçer diye bekledim hala devam... tek ümidim doğuma kadar sürmemesi

hayır gecmedi. aylardir dolu dolu su icemiyorum direk cikarmaya gidiyorum yoksa.
şimdilik dert etme. ilk zamanlarin gibi kusman kalmaz. bebek eski depolarindan besleniyor su anda.
beslenemeyecek diye korkma.

Öyle et yumurta süt bunları tüketemez oldum:( Korkuyorum doğuma kadar böyle devam edenelr varmış

Öyle et yumurta süt bunları tüketemez oldum:KK43: Korkuyorum doğuma kadar böyle devam edenelr varmış
bende öyleyim ama yapack bisey yok ki.
8 aylik olacagim surda bana doğuma ne kaldi.
ya 9 ay hic bisey yemeyip serum taktiranlar ne yapsın. sukredelim ki en azindan bogazimindan geciyor.

Kızlar konularımı okuyanlar bilirler. 2 kez düşük yaptım. Rahimde septum ameliyatı, kanda pıhtılaşma derken tüm önlemleri alarak tekrar hamile kaldım. Şimdi 16 haftadayım. Sürekli kusuyorum. Kusmasam dinmek bilmeyen bir mide bulantısı. Ne yaptıysam çare etmedi geçer dediler geçmedi. İlaç fln bana mısın demiyor:KK43: nasıl atlattınız çok istediğim bir bebek bu:KK43: kıymetlim benim emek emek üzülerek süreç geçirdim. Ama tadını alamıyorum hiçbirşeyin:KK43: dün artık ağladım
benim 4.5 aya kadar surdu az daha sabir geciyor biliyorum cok zor ben gece uykumdan uyandigimda bile midem bulaniyordu o dereceydi ama inanin geciyor

Back
X