Bitmeyen misafirlik

Pelin ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
176
89
98
26
Eşimin 2 erkek kardesi de 1 haftadir bizde .Günde 4 öğün yemek hazirliyorum bulaşık temizlik derken aksam oluyor hamileyim bi de cok yoruluyorum yorgunluktan halsiz kalıyorum suratım düşüyor eşim de kardeşlerini istemiyorum sanıyor bana tavır alıyor . Ne zaman gidecekler bilmiyorum .yataklarını bile toplamıyorlar .sabah 5 .30 da kalkıyorum kahvalti hazirliyorum onlara okul için . Gece 12 den önce yatmiyorlar çay servisi yapacam diye oturamiyorum bile alışkın değilim son 2 gündür yorgunluktan karnıma ağrılar giriyor . Kaynanam da çocuklarıma okula yemek koyuyorsun demi ac kalmıyorlar diye nankorluk ediyor bi de .çok sinirlerim bozuldu.Ne yaparsam giderler akıl verin🙄 kırmak da istemiyorum

Son düzenleme:
Eşiniz neden yardim etmiyor?aynı şehirde yatili mı kalıyorlar pes doğrusu

Almıyorlar valla bi de bi tane kaynım bi bardagi 2 kere de bitiriyor sonra gözümün icine bakiyor cay diye deli oluyorum .çayları dağıtıyorum oturuyorum hooop hemen iciyor ya 😁gülsem mi aglasam mi bilemedim

2.bardaktan sonra çaydanlığı al ortaya koy de çok yorgunum dinlenmem lazım bebek zorluyor de geç karsiya 😁

Valla eşime naz yapcam bugünden sonra karnim agriyo yorgunum falan diye belki hastayim diye giderler

Ne münasebet canım.tamam gelsin kalsınlar ama hamile kadına da böyle olmaz.sizden küçükler mi? Kucuklerse emir ver ben hamileyim acimaniz yokmu gidin birazda kendiniz katın çayınızı,yoruluyorum sabahtan aksama diyin.sonucta onlarda bir kardeş,kardesiniz olsa öyle demezmisiniz

Almıyorlar valla bi de bi tane kaynım bi bardagi 2 kere de bitiriyor sonra gözümün icine bakiyor cay diye deli oluyorum .çayları dağıtıyorum oturuyorum hooop hemen iciyor ya 😁gülsem mi aglasam mi bilemedim
Yahu çay servisini bari kendileri yapsın.kusura bakmayın ama hem yapıp hem burda dert yaniyosunuz biz napalim yani.

Back
X