- 1 Kasım 2021
- 54
- 10
- 8
- 30
- Konu Sahibi Merabatelevole3
-
Merhaba , aşı oldunuz mu yakın zamanda?Merhabalar 20 ekimde antibiyotik başlamıştım 20 lik diş ameliyatı oldum 9 ekimde mantar enfeksiyonu oldum aşırı kaşıntı akıntı döküntü oldu 13 ekimde regl oldum 18 inde bitti birliktelik yaşadım eşimle 19 unda tekrar kan geldi akıntı şeklinde ara ara belimde ve kasığımda ağrı oluyor test yaptım negatif çıktı sonra kanlı akıntı gitti pembeye döndü sürekli su gibi pembe akıntı geliyo sanki altıma yapıyomuşum gibi çamaşırım ıslancak şekilde sulu. Başına böyle bişey gelen var mı ilk defa yaşıyorum bunu
Haziranda 1. Doz temmmuzda 2. Doz oldumMerhaba , aşı oldunuz mu yakın zamanda?
Onunla alakalı olarak bu tarz düzensizlik yaşayanlar varHaziranda 1. Doz temmmuzda 2. Doz oldum
Yaa inşallah öyledir baya korktum çünküOnunla alakalı olarak bu tarz düzensizlik yaşayanlar var
Şu an hala devam ediyor mu kanamalarınızYaa inşallah öyledir baya korktum çünkü
Ya aslında kanama da değil peçeteye geliyo pembemsiŞu an hala devam ediyor mu kanamalarınız
Doktor ne dedi peki? Şu an adet döneminiz değil demi normal zamanlarda mi oluyor bu pembe akıntıYa aslında kanama da değil peçeteye geliyo pembemsi
Doktora gitmedim ki korkudanDoktor ne dedi peki? Şu an adet döneminiz değil demi normal zamanlarda mi oluyor bu pembe akıntı
Neden doktora gitmiyorsunuz anlamadım. Önemli bir enfeksiyon da olabilir. Burada birisi evet bana da olmuştu dese hastaneye gitmeden çekecekmisiniz bu şekilde?Doktora gitmedim ki korkudanhayır adetim 13 ündeydi normal adetimi gördüm daha sonra hiç kesilmedi
Evet gerçekten çok haklısınız bu konuda ama korkuyorum işte oraya gidip kötü bişey duymaktanNeden doktora gitmiyorsunuz anlamadım. Önemli bir enfeksiyon da olabilir. Burada birisi evet bana da olmuştu dese hastaneye gitmeden çekecekmisiniz bu şekilde?
Bu arada bana cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimEvet gerçekten çok haklısınız bu konuda ama korkuyorum işte oraya gidip kötü bişey duymaktan
Evde durup kulaklarınızı kapatınca maalesef düzelmiyor kötü şeyler. Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi. 4 gündür hastanede yatıyorum enfeksiyon tedavisi için. Ertelemeyin.Evet gerçekten çok haklısınız bu konuda ama korkuyorum işte oraya gidip kötü bişey duymaktan
Evde durup kulaklarınızı kapatınca maalesef düzelmiyor kötü şeyler. Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi. 4 gündür hastanede yatıyorum enfeksiyon tedavisi için. Ertelemeyin.
Merhaba bence kan testi yaptırın düşük kanaması gibi anlatıyorsunuz . Benim düşük kanamamda böyle olmuştu . Gebe oldugumu öğrenmesem böyle sanardım
Benim düşük kanamam 2 hafta sürdü. Sizin kaç gün oldu kanamanızDüşük olsa şimdiye kadar bitmez miydi peki
Neredeyse 1 aydır küçük küçük devam ediyorBenim düşük kanamam 2 hafta sürdü. Sizin kaç gün oldu kanamanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?