canım bunu bir derdim var sayfasına aç bence, kadın doğum forumunu çok izleyen yok, sonuçta seninki de dert sayılır, herkes öyle yapıyor diğer foruma açtım ama cevap alamadım o yüzden buraya açıyorum konuyu diye yazıyorlar :)
Haklısın aslında Sağol birtanem benim maşallah sizde buyumussunuz daha dün gibiydi sormuştun bana test yapsam mi die :)
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin Cinsiyet ne ?
aminn canım :)ayyy evet yaa o ilk günler ne güzeldi seninle paylaşmıştım :)) belli oldu canım küçük erkekim geliyor nasipse :) senin bebişin nasıl canım alıştın mı, bazen denk geliyorum grubunda yazışmalarına hevesleniyorum canım, bende ocak annelerine ekliyim :)
Sağol canım iğne yaptıysa ondan korkuyorum bnÇok geçmiş olsun.
Belki hormonal bir durumdur
Sağol canım iğne yaptıysa ondan korkuyorum bn
Oy oy pasamiza maşallah alıştım birtanem şükür buyuyoruz işte :)
Bende yaptıracaktım iğne ama olumsuz çok şey duyunca vazgeçtim
İçini ferah tut canım yeni doğum yaptın ondandır
Bende haziran da dogum yaptım sezaryen oldum. İkinci ay sonu regl oldum. Bi hafta sürdü benim de cok kanamam oldu. Hasta bezi taktım o derece. Şimdi uc günüm geçti olmayı bekliyorum. İnşallah en kisa zamanda olurum.Selam kızlar 55 gün önce sezeryanla doğum yaptim.
Yaklaşık 10 gündür regl görüyorum kirkimdan hemen sonra regl oldum ve hala devam ediyor.
Kırmızı kan gelio yogun.
Ben doktor tavsiyesi adına depo provera vuruldum 3 aylık korunma ignesi bundan 25 gün evvel.
Acaba o mu etkiledi regl dusunmeden edemiyorum doktora gidicem eşim izin alabilirse.
Sizin başınıza geldimi böyle bişi dogumdan sonra regl olan kaç gün sürdü ?
Bende haziran da dogum yaptım sezaryen oldum. İkinci ay sonu regl oldum. Bi hafta sürdü benim de cok kanamam oldu. Hasta bezi taktım o derece. Şimdi uc günüm geçti olmayı bekliyorum. İnşallah en kisa zamanda olurum.
İnşallah bi sorun yoktur. Emzirirken doğum kontrol kullaniliyo mu[/QUOTE]TE="Visneli_Turtam, post: 42561751, member: 613447"]Benim kesilmedi doktor dün doğum kontrol hapı verdi kesilmesi için.
Eğer 7 gun icinde kesilmesse sıkıntı var dedi
İnşallah bi sorun yoktur. Emzirirken doğum kontrol kullaniliyo mu
Ay bunu duyduğum cok iyi oldu . Bende hap düşünüyorum.
İnşallah bi sorun yoktur. Emzirirken doğum kontrol kullaniliyo mu[/QUOTE]TE="Visneli_Turtam, post: 42561751, member: 613447"]Benim kesilmedi doktor dün doğum kontrol hapı verdi kesilmesi için.
Eğer 7 gun icinde kesilmesse sıkıntı var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?