Geçmiş olsun kendini yıpratma. Hiç duymadım ama inş başarıyla geçer ameliyatın kurtulursun. Biz de 2 yıl doktorları gezdik. Kolay değil çok iyi bilirim o durumu. Ama umutsuzluk stres çöküntü şu an senin en büyük düşmanın. Ben hep kaderci oldum bu konuda. Olursa olur olmazsa rabbimin bi bildiği vardır dedim. Niye benim yok noktasına sakın ama sakın gelme. Öyle düşünürsen ohoo hepimiz birbirimizden öyle farklı şeylere sahibiz ki bu hayatta. Belli ki ilgili bir Dr bulmuşsun bak ne güzel şeyler farketmis, yumurtaliklara zararı olsa niye ameliyat desin koskoca Prof.? Bazılarımıza herşey zor, ama zor elde edilen her zaman kıymetlidir. Allah isteyen herkese versin, benim gibi bekleyenlere de saglikl kucağımıza almayı nasip etsin inş. Çok uzun ve zor bi yol bu. sana bol inanç ve umut lazım. Stresi endişeyi hemen uzaklaştırmalisin durumu kabullen. İnan çok rahatlarsın karamsarlık yokMerhaba arkadaşlar herkese keyifli hafta sonu diliyorum..
Yinemi sen yinemi bebek konun diyenler olacaktır özür dilerim ama anlatacak danışacak paylaşacak hic kimsem yok..
4 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
Ilk zamanlar hic bir problem yok denildi..
Sonra eşimde varikosel cıktı ama ameliyattan sonra düzeldi şükür aradan 2 yıl geçmesine ragmen yine olmadı rahim filmi normal dediler..
Geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı..
Profesör rahim filmine bakıp normal degilki bu dedi.. sağ tarafta hidrosalpenks varmış sol normal..
Yakında beni laparoskopi ameliyatina alacaklar.. lütfen aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilgi verir misiniz ben çok korkuyorum günlerdir uyku uyumadım..
Ya tüp bebek şansım bile kalmazsa diye içim içimi yiyor eşim yumurtalıklar normal onlara dokunmayacaklar desede ben cok panik yaptım..
Hidrosalpenks olupda anne olan var mı..
Kendimi umutsuzluğa soktum artık cook yıprandım yıllardır nolacak halim bilmiyorum cok korkuyorum çok üzülüyorum lütfen yorumlarınıza ihtiyacim var...
Geçmiş olsun kendini yıpratma. Hiç duymadım ama inş başarıyla geçer ameliyatın kurtulursun. Biz de 2 yıl doktorları gezdik. Kolay değil çok iyi bilirim o durumu. Ama umutsuzluk stres çöküntü şu an senin en büyük düşmanın. Ben hep kaderci oldum bu konuda. Olursa olur olmazsa rabbimin bi bildiği vardır dedim. Niye benim yok noktasına sakın ama sakın gelme. Öyle düşünürsen ohoo hepimiz birbirimizden öyle farklı şeylere sahibiz ki bu hayatta. Belli ki ilgili bir Dr bulmuşsun bak ne güzel şeyler farketmis, yumurtaliklara zararı olsa niye ameliyat desin koskoca Prof.? Bazılarımıza herşey zor, ama zor elde edilen her zaman kıymetlidir. Allah isteyen herkese versin, benim gibi bekleyenlere de saglikl kucağımıza almayı nasip etsin inş. Çok uzun ve zor bi yol bu. sana bol inanç ve umut lazım. Stresi endişeyi hemen uzaklaştırmalisin durumu kabullen. İnan çok rahatlarsın karamsarlık yok
Her sıkıntının başı “stres” ..
Ameliyat olun elinizden geleni yapıyorsunuzdur Eminim ... eşiniz yanınızda ve destekçi olursa sizde bu süreçleri daha rahat atlatırsınız inşallahHaklısınız ama 4 yıldır bu sıkıntı devam ediyor artık çok yorulduk.. sürekli yeni sorunlar çıkıyor..
Şimdi de ameliyet olmadan hic bir şekilde olmaz diyorlar..
Amin canım inşallah. Dualarım seninleAllah kucağınıza sağ sağlim almayı nasip etsin inşallah bizede dua edin lütfen..
Bu arada hidrosalpenks'in dışarıdan bir belirtisi var mıydı sizde? Kasık şişmesi gibi?
Ha anladım o zaman benimki fıtıktır sanırımSadece ağrı oluyor ara sıra..
Çok şiş değil o yüzden ultrason da görünmedi hsg de göründü..
Benim bir yakınım dış gebelik nedeniyle tüplerinden birini aldırmak zorunda kalmıştı, ancak aşılama yöntemi ile sonrasında hamile kaldı. Tüplerinizden biri olmadan da hamile kalabilirsiniz, bunun bir çok örneği var. Stres yapmayın ve umutsuzluğa kapılmayın.
Merhaba canim ne yaptin ameliyat oldunmu?Merhaba arkadaşlar herkese keyifli hafta sonu diliyorum..
Yinemi sen yinemi bebek konun diyenler olacaktır özür dilerim ama anlatacak danışacak paylaşacak hic kimsem yok..
4 yıldır bebek özlemi çekiyorum..
Ilk zamanlar hic bir problem yok denildi..
Sonra eşimde varikosel cıktı ama ameliyattan sonra düzeldi şükür aradan 2 yıl geçmesine ragmen yine olmadı rahim filmi normal dediler..
Geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı..
Profesör rahim filmine bakıp normal degilki bu dedi.. sağ tarafta hidrosalpenks varmış sol normal..
Yakında beni laparoskopi ameliyatina alacaklar.. lütfen aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilgi verir misiniz ben çok korkuyorum günlerdir uyku uyumadım..
Ya tüp bebek şansım bile kalmazsa diye içim içimi yiyor eşim yumurtalıklar normal onlara dokunmayacaklar desede ben cok panik yaptım..
Hidrosalpenks olupda anne olan var mı..
Kendimi umutsuzluğa soktum artık cook yıprandım yıllardır nolacak halim bilmiyorum cok korkuyorum çok üzülüyorum lütfen yorumlarınıza ihtiyacim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?