bitmeyen sinirlilik hali:(

Erkeklerin geneli boyle canim , bi isin ucundan tutmazlar neymis efendim calisiyorlarmista olmazmista , sanki biz calismiyoruz...

Sende birak sinir etme kendini sonucta kendimize zarar veriyoruz , onlar takmiyoki bizim taktigimiz kadar...

Ayrica herseye yetisemezsin biraz rahat ol.. yapamiyosan birak kalsin , bisey derse.kalk.kendin yap de.

Sürekli koşturma, maddi sorunlar yorulmuşsun haliyle çok normal
Tatile çıkamıyorsan bile bir küçük program yap kendine
Mesela hafta sonu evde olduğunda, çocuğu ver eşine dışarı çıkarsın biraz. Sende git bir fön çektir, bir yere yetişme telaşı olmadan aheste bir yürüyüş yap, evine dönünce yap bir yorgunluk kahvesi, hafif müzikle dinlen biraz. Bırak ev temiz olmasın, her şey yetişmesin. Hem çocuklu olup, hem çalışmak büyük bir yük, hayat ortak buna evladın da dahil, zor şartlarda herkes biraz fedakarlık yapacak. Ev biraz dağınık olsun, yemekler yetişmesin ama sen sağlıklı ol bu çok önemli

kesinlikle en azından kaldırmış :KK66: bana geçen gün salonumdaki masanın üstünde bardağı duruyormuş ben o bardağı alıp mutfağa götüremeyen kadınla evli kalamam dedi :KK57: bırak sofrayı kaldırması makinaya dizdirmek hak getire :KK8: komşum gelmişti bir akşam kahveye öyle sohbet ederken kocalardan konuşuyorduk ben buraya gelirken makinayı boşaltmasını söyledim eve gidince rahatım dedi :KK57: birde komşum ev hanımı :confused:

ev hanımları zaten pek kıymetli ben anlamadım bu durumu bir türlü hak edene lafım yok tabiki ama onların yaptığını yapıp üstüne birde çalışıyoruz biz azıcık anlayışlı olsalar ölürler mi ..
bu arada seninki de kusura bakma ama pek yüzsüz ya koyduğu bardağı sen mi kaldırcan insan o cümleyi kurmaya utanır Allah yardım etsin hepimize

Sürekli koşturma, maddi sorunlar yorulmuşsun haliyle çok normal
Tatile çıkamıyorsan bile bir küçük program yap kendine
Mesela hafta sonu evde olduğunda, çocuğu ver eşine dışarı çıkarsın biraz. Sende git bir fön çektir, bir yere yetişme telaşı olmadan aheste bir yürüyüş yap, evine dönünce yap bir yorgunluk kahvesi, hafif müzikle dinlen biraz. Bırak ev temiz olmasın, her şey yetişmesin. Hem çocuklu olup, hem çalışmak büyük bir yük, hayat ortak buna evladın da dahil, zor şartlarda herkes biraz fedakarlık yapacak. Ev biraz dağınık olsun, yemekler yetişmesin ama sen sağlıklı ol bu çok önemli
sizin yorumlarınıza bayılıyorum zaten hep olumlusunuz haklısınız yarını kuaför günü yapıcam kısmet olursa ama oğlumu uyutup gitmem lazım.. çok teşekkrler

Erkeklerin geneli boyle canim , bi isin ucundan tutmazlar neymis efendim calisiyorlarmista olmazmista , sanki biz calismiyoruz...

Sende birak sinir etme kendini sonucta kendimize zarar veriyoruz , onlar takmiyoki bizim taktigimiz kadar...

Ayrica herseye yetisemezsin biraz rahat ol.. yapamiyosan birak kalsin , bisey derse.kalk.kendin yap de.
:) aynen öyle yaa bende de hata var aslında çok yüz verdim eşime vardiyalı çalışıyo aman uyusun çocuk ses yapmasın anneme gideyim işten dönerken alışveriş yapayım uğraşmasın faturalar zaten otomatik talimatta beyimizi hiç üzmüyoruz sağolsun çok kıymetimi biliyor oda böyle

sizin yorumlarınıza bayılıyorum zaten hep olumlusunuz haklısınız yarını kuaför günü yapıcam kısmet olursa ama oğlumu uyutup gitmem lazım.. çok teşekkrler

Teşekkür ederim =))
Böyle işte, biz kadınlar aslında küçücük şeylerden mutlu olabiliyoruz
İçimiz rahat etmiyor evde bir şeyler aksayınca ama temizlikler insana teşekkür etmiyor, birazcık bencil olacaksın, sen iyi olmazsan o düzenin anlamı yok, hep bunu hatırla

bu erkekler neden odun anlamıyorum yaa benım esımde cocukla ılgılenır orda sorun yok ama ev konusunda sıfırr temızlıgı sıfırr dun yemegımı falan yaptıım bu carsıdayken cocugu dısarı cıkardımm bırbucuk satt falan sonra geldık sekızde yemek hazırladım yedık oyle yorulmustumkı hemen makınaya dızdım mutfagı topladım tam cayı demledım beklıyodu bu dedı oglanın dişi ıcın bı karısım yapcam anason yagı ve zeytınyagını cezveye koydu kaynaması ıcın uzerıne cam tabla orttu ve sonuc olarak patladı heryer yag oldu cıldırdım artık yeter dedım yaa n duvarlar yag oldu cıkmıyo halı yıka perde yıka tekrardan hemen derdıne nolduysa sımdıde konusmuyorum bıktım

bi an gözümde canlandırdım da off ya bitmez o iş:( benim oğlanda yağı döktü geçen gün sandalyemi yıkadığım halde kokuyo :( halıyı filanda sildim am genede yıkamaya vericem içime sinmedi
sıkma canını temizlenir iyiki üzerinize sıçramamış

Teşekkür ederim =))
Böyle işte, biz kadınlar aslında küçücük şeylerden mutlu olabiliyoruz
İçimiz rahat etmiyor evde bir şeyler aksayınca ama temizlikler insana teşekkür etmiyor, birazcık bencil olacaksın, sen iyi olmazsan o düzenin anlamı yok, hep bunu hatırla
önerinizi aklımda tutucam süpersiniz hakkaten

Canim hepimiz zaman zaman sinirleniriz bazen de bu kroniklesir.
bence sen esinin duyarsiz davranisindan dolayi alinmissin. Ona kizmak yerine onunla ciddi b8r konusma yapsan daha cok faydasinigorurusun . Yapamadigini yardima ihtiyacin oldugunu soyle. Yetisemiyorum bende insanim de ama kizmadan gayet ciddi hir sekilde. Yoksa anlamaz inadina uyusuk davranır

bence sen esinin duyarsiz davranisindan dolayi alinmissin. Ona kizmak yerine onunla ciddi b8r konusma yapsan daha cok faydasinigorurusun . Yapamadigini yardima ihtiyacin oldugunu soyle. Yetisemiyorum bende insanim de ama kizmadan gayet ciddi hir sekilde. Yoksa anlamaz inadina uyusuk davranır

Sanırım eninde sonunda anneninkarekterine bürüneceksin ,genetik sanırım

canım benim çok güzel söylemişsin yeri geldi ağladım bile yetişemiyorum ne olur yardım et bana diye ama anlamayan anlamıyor ne yazık ki kızsanda güzellikle de anlatsan olmuyor olmuyor .. yapı meselesi yetişme tarzı onlar erkek adam iş yapmaz mantığı vb.....o_O

yapı olarak çabuk sinirlenmem ama hep biriktiriyorum galiba ufacık şeyler büyüyüncede böyle oluyorum :( teşekkür ederim yorum için haklısın konuşmadan bu durum çözülmez

bi an gözümde canlandırdım da off ya bitmez o iş:( benim oğlanda yağı döktü geçen gün sandalyemi yıkadığım halde kokuyo :( halıyı filanda sildim am genede yıkamaya vericem içime sinmedi
sıkma canını temizlenir iyiki üzerinize sıçramamış
aksam bagırdım cagırdım adm yaf gıbı uste cıkıyor halımı perdemı yıkadım mutfagı sildım bı duvar boyası kaldı oda yarınaa ınss ne ısler acıyo sonrada konusuyor hepsı aynıı

Back
X