• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen tuvalet eğitimii…

lilywalee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
4
2
1
27
3.5 yaşında kızımı ara ara tuvalet eğitimi vermeye çalıştım ama hep reddetti. En son benimle olmayacak bir iş sanırım diye kreşe yazdırmak istedim. Kreşte oryantasyona başladığımız gün markette bir lazımlkk gördü ve almak istedi. Aldık oturdu oturdu ve birkaç başarılı denememiz oldu. Fakat bu kez de kreşe gidince asla tuvalete gitmek istemiyor. Klozetten korkuyor. Annemi çağırın diyormuş. Asla bu işin içinden çıkamadım. Nasıl yapacağım kreşten vazmıgeçsem göndersem mi bilemedim. Bu arada kreşe gitmeyi de seviyor. Tek sorunumuz tuvaletttt

Valla onun tercihlerine bırakmayacaksınız. Bez takmayacaksınız. Lazımlık beğendi onu sevdi yok. Tuvalete tuvaleti yapmak zorundayız. Kakalara mı bye bye yapmadık, çişleri mi uğurlamadık neler neler ama o klozet aparatına oturdu öyle öğrendiler. Vazgeçmeyin. Aslında kreşler tuvalet eğitimi olmayanları almıyorlar diye biliyorum.

Valla onun tercihlerine bırakmayacaksınız. Bez takmayacaksınız. Lazımlık beğendi onu sevdi yok. Tuvalete tuvaleti yapmak zorundayız. Kakalara mı bye bye yapmadık, çişleri mi uğurlamadık neler neler ama o klozet aparatına oturdu öyle öğrendiler. Vazgeçmeyin. Aslında kreşler tuvalet eğitimi olmayanları almıyorlar diye biliyorum.
Ah keşke bunları ona anlatabilsem kaç gündür eziyet oldu resmen bye bye lar bizde de var. Kreşler alıyor canım sorun olmuyor destekleriz diyorlar ama destek almak isteyen bir çocuk yok maalesef

Ah keşke bunları ona anlatabilsem kaç gündür eziyet oldu resmen bye bye lar bizde de var. Kreşler alıyor canım sorun olmuyor destekleriz diyorlar ama destek almak isteyen bir çocuk yok maalesef
Siz kararlı net olun merak etmeyin alışır o da mecbur. Sürekli tuvalete götürün yaptırın.

Sabırla devam edeceksiniz.

Çok zor biliyorum ama siz beze geri döndükçe sürekli tuvaleti reddecektir.

Back
X