• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİTMEYEN ÜZÜNTÜ

• Konu Sahibi Konu Sahibi plak1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

plak1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
18
2
88
12 yıllık evliyim ama 7 yıl önce bir akşam eşimin face açık kalmış yeni bir mesaj gelmiş merak edip mesaj kutusunu açtım Eski sevgilisiyle gün boyu yazışmış ilk defa onu sevdiğini gözlerini ilk onda açtığını ama yollarının ta baştan ayrı olduğunu yazmış ama bu mesajları silme zahmetinde bile bulunmamış çok incindim gururum kırıldı hala unutamıyorum aklıma geldikçe eşimden soğuyorum benden çok eşim benimle evlenmek istedi takırtısız gürültüsüz düzenli bir hayatımız vardı mutluyduk eşimin açıklaması ne var bunda eski hatıralarda bahsettim diyor ama bunca yıl geçmesine rağmen ben unutamıyorum iki çocuğum var boşanamadım artık eşime hiç güvenmiyorum çok mutsuzum

Evli bir adamla, eski hatıraların konuşulması ve kaybolan duyguların tekrar gündeme gelmesi ne kadar doğru bir sohbettir , anlamıyorum..

5yıl olmuş bi şekilde devam etmişsiniz. Sindiremiyorsanız ve bu 5 yıldafarklı olaylarda olduysa boşanın. Sen başka bir erkekle bu şekilde yazışsaydın eşin ayyy karım eski günleri yad etmiş ne var bunda dermiydi acaba

Bu kadar mutsuz olduysanız 7 yıl neden beklediniz ki? Yani çok uzun bir süre bunu sindirebilmek için.. Sindiremediyseniz önünüzdeki yılları da mutsuz bir evlilikle heba etmeyin bence..

yaptığı açıklama ne varmış benden önce yaşanmış konuşurken çok duygulanmış yazmış benimle evlenebilmek için 2 yıl peşimden koştu ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorum oda çıldırdı artık bu olaydan sonra gizli bir face hesabı açmış yakaladım bir kaç kezde sanal sohbetini yakaladım ama ona göre bir şey yok bunlarda asla ihanet etmemiş çocuklarım için katlanıyorum

7 senedir bu duygularla mı yaşıyorsunuz ? Akıl veriyor gibi olmak istemem ama boşansaydınız ya da eşinize en başından bir kez tepki verseydiniz sonuçları sindirmiştiniz bitmişti.. Ama siz 7 senedir taşıyorsunuz bunu.. Ne kadar doğru ?

aileme anlattım sanalmış gerçekte bir ihanet yokmuş bana yüz çevirdiler eşimle aylarca konuşmadım evden kovdum aramız bugün oldu hala soğuk nasıl bir tepki olmalıydı

yaptığı açıklama ne varmış benden önce yaşanmış konuşurken çok duygulanmış yazmış benimle evlenebilmek için 2 yıl peşimden koştu ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorum oda çıldırdı artık bu olaydan sonra gizli bir face hesabı açmış yakaladım bir kaç kezde sanal sohbetini yakaladım ama ona göre bir şey yok bunlarda asla ihanet etmemiş çocuklarım için katlanıyorum

Mutsuzsun üzgünsün haklisin ama arkadaşım çocuklar için katlaniyorum diyorsun eee o zaman biz yada ben ne yazayım.öyle yada boyle bu herifin edepdizligine katlanıp göz ardı etmisin ya tamamen unutucan susucan yada çaresine bakicaksin

plak1 .!.:
aileme anlattım sanalmış gerçekte bir ihanet yokmuş bana yüz çevirdiler eşimle aylarca konuşmadım evden kovdum aramız bugün oldu hala soğuk nasıl bir tepki olmalıydı

Bence sizin aileniz esinizden daha kotu bir darbe vurmuş onların ihaneti ve sözleri daha agir maalesef

bu suç zaman aşımına uğramış..

Back
X