• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmez benim dertlerim..:(

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.855
57.526
798
Evet bitmez gerçekten bitmez.
Yok yani aylar öncesinden beklediğim krizler vardı hala var onun kavgasını da
o zaman edeceğim biliyorum ama bunu unutmuştum.
Hesaplamamıştım..:ssz:

Yine tartıştık anneler günü yüzünden.
Uyanık beyzadem önce ince ince anneler günü için eşine hediye alan arkadaşından
bahsetti.
Sonra anneler günü bu hediye almak gerekir
tüm annelere[/
diye dokundurdu :)
Sonra tabi ben yine duramadım daha önce almıştım bir değer görmedim.
Hakedenler için gönlüm zengindir biliyorsun dedim.
Hakeden diyerek annesini haketmeyen konumuna düşürdüğüm için delirdi.
Yeter artık yeter dedi çekti gitti ( yani telefonda):ssz:

Mecbur muyum yahu?
Aramak bile eziyet bana eltim hediyesini alıyor diye, eşim kendisini kötü hissetmesin diye,
haketmeyen insanlara al bak sana değer veriyorum dercesine hediye almak zorunda mıyım?
Arıyorsam şükretsinler..

Eşimin beklentileri, benim dertlerim bitmez anladım..:50:

Son düzenleme:
bu tip şeyler içten gelerek yapılmalı
zoraki ne anlamı olabilir ki!
eşin anneme hediye al diyecek sen alacaksın memnın mu olacak!!!
bu erkekler ne kadar da yüzeysel düşünüyor

bu tip şeyler içten gelerek yapılmalı
zoraki ne anlamı olabilir ki!
eşin anneme hediye al diyecek sen alacaksın memnın mu olacak!!!
bu erkekler ne kadar da yüzeysel düşünüyor

Evet kesinlikle inan memnun olur ya.
Sırf ben kötü olmayayım ille düşünceli olayım.
Eltim alınca benim almamam sırıtacak çünkü.
Laf da ederler öyle insanlar.
Sırf aldı desinler diye laf attı haketmiyor dedim diye de çıldırdı.
Of bir seferlik değil ki her sene anneler gününde bunu mu yaşayacağız?
Sanki hiç derdimiz yok başka:(

İstemiyorsan yapma boşver , eşin alsın hediyesini. Hem bu ANNELER günü kayınvalideler günü değil:)

Bence de öyle! keşke bu cevabı verseydim kız bak pişman oldum şimdi aklıma gelmedi:9:

Bir de ben haketmiyor deyince asıl sen haketmiyorsun dedi.
Asla altta kalmaz:26:
Keşke onlara karşı da böyle altta kalmasa hiç görmedim.
O günleri görecek miyim Allah'ım?:ssz:

herkes kendi Annesin alsın, adı üstünde ANNELER günü
formalte icabı Anne diyoruz diye annemiz değil ya

Anne gibi davranmaya çalışan en azndan gayret eden insana değer verirsin Bu yüzden ben k.valideye anne derken bile zorlanıyorum.. Biz eşimle tek hediye alıp verecez .

herkes kendi annesine alabilir, ben eşimden anneme hediye almasını beklemiyorum, karşılığında da benden beklememesini istiyorum (sözlü olarak değil tabi)

gerçi 1 kere bile hediye almadım (çünkü kendim bir şey görmedim)

şimdi eşim bana al diyemez, çünkü o zaman bana ne alındı ki derim, cevap veremez :27:

siz de böyle yapın, herkes kendi annesine hediyesini alsın, karşı kuvvetlerininkini telefonla arayıp kutlasın.

herkes kendi Annesin alsın, adı üstünde ANNELER günü
formalte icabı Anne diyoruz diye annemiz değil ya

O benim anneme alır canım.
Ama benim almayacağımı bildiği için söyledi.
Şimdi ben almıycam diye o da kesin almayacak.
Annem de bak seninle nasıl çekişiyor onun annesi sana yaptı ben ona ne yaptım diyecek off:50:

Anne gibi davranmaya çalışan en azndan gayret eden insana değer verirsin Bu yüzden ben k.valideye anne derken bile zorlanıyorum.. Biz eşimle tek hediye alıp verecez .

Ben de çok üstüme gelirse sen al ikimizin adına ver diyeceğim.
Biz artık eşiz ayrı gayrı yok benim anneme de ben ikimizin adına veririm desem yer mi kızlar?:26:

kayınvaldenle çok kötü şeyler yaşadıysan içinden gelmez tabi ama böyle şeylerde malesef zorunluyuz gibi geliyor.istesek de istemesek de eşimizin annesi.senin annenle eşin de çok tatsız şeyler yaşamış olsa da eşinden beklerdin yine de belki anneler gününü kutlamasını.keşke öyle bir cevap vermeseydin de hiç yoktan aranızda tatsızlık çıkmasaydı.aman kayınvaldenle çok iyi olfalan demek istemiyorum yanlış anlama.ne yaşadığını sen bilirsin ona göre bir mesafe koymuşsundur zaten de formalite icabı bir hediyeyle kutlasan iyi olur.

herkes kendi annesine alabilir, ben eşimden anneme hediye almasını beklemiyorum, karşılığında da benden beklememesini istiyorum (sözlü olarak değil tabi)

gerçi 1 kere bile hediye almadım (çünkü kendim bir şey görmedim)

şimdi eşim bana al diyemez, çünkü o zaman bana ne alındı ki derim, cevap veremez :27:

siz de böyle yapın, herkes kendi annesine hediyesini alsın, karşı kuvvetlerininkini telefonla arayıp kutlasın.

Ben de dedim zaten bana kimse bir çöp almadı.
Kimse de almasın zaten istemem dedim.

eşin senin annene hediye alıyor mu yada alacak mı?

Evet alır. Ama şimdi bana inat o da almayacak kesin:ssz:

ayıp etmişsiniz ne olursa olsun ne kadar kötü de olsa ne kadar haketmesede eşinizin annesi evladınız var mı bilmiyorum ama varsa da evladınızın ya da olacak olan evladınızın babaannesi eşiniz sizin annenize öyle söylese zorunuza gider aynı şey bu güne kadar hep kıymet bilenlere mi yapıldı iyilikler sanki böyle düşünmeyin alın gitsin bir hediye

kayınvaldenle çok kötü şeyler yaşadıysan içinden gelmez tabi ama böyle şeylerde malesef zorunluyuz gibi geliyor.istesek de istemesek de eşimizin annesi.senin annenle eşin de çok tatsız şeyler yaşamış olsa da eşinden beklerdin yine de belki anneler gününü kutlamasını.keşke öyle bir cevap vermeseydin de hiç yoktan aranızda tatsızlık çıkmasaydı.aman kayınvaldenle çok iyi olfalan demek istemiyorum yanlış anlama.ne yaşadığını sen bilirsin ona göre bir mesafe koymuşsundur zaten de formalite icabı bir hediyeyle kutlasan iyi olur.

Canım benim formalite icabı yaptığım onları mutlu edecek.
Bak yine bize değer veriyor, sayıyor diyecekler ya onu düşününce ıyyyy diyorum.
Sevmiyorum bilsinler istiyorum..

formalitelere çok gıcık olurum bana cok yapmacık gelir nedense...
içinden nasıl geliyorsa öyle davran, canını sıkma

ayıp etmişsiniz ne olursa olsun ne kadar kötü de olsa ne kadar haketmesede eşinizin annesi evladınız var mı bilmiyorum ama varsa da evladınızın ya da olacak olan evladınızın babaannesi eşiniz sizin annenize öyle söylese zorunuza gider aynı şey bu güne kadar hep kıymet bilenlere mi yapıldı iyilikler sanki böyle düşünmeyin alın gitsin bir hediye

Benim annem eşimi haksız yere üzseydi ben anneme hiç bir şey bekleme hakkın yok derdim.
Yemin ederim derdim. İşte kendimde olanı göremediğimden tüm bunlar.. :(

formalitelere çok gıcık olurum bana cok yapmacık gelir nedense...
içinden nasıl geliyorsa öyle davran, canını sıkma

Evet ben de..
Bir şeyi alıyorsam,yapıyorsam içimden geldiği içindir.
İçimden gelmeden yaptığımı belli ederim zaten.
Ama erkekler içten,dıştan bakmıyor.
Çok saçma mantıkları var.
Eskisi kadar canımı sıkmıyorum, bu çatışmalara alıştım ama.
Bunların sonu gelmeyecek mi diye düşününce üzülüyorum elimde değil..

Benim annem eşimi haksız yere üzseydi ben anneme hiç bir şey bekleme hakkın yok derdim.
Yemin ederim derdim. İşte kendimde olanı göremediğimden tüm bunlar.. :(

doğrudur ne yaşadığınızı bilemem tabiki haklı sebepleriniz vardır çok canınızı yakmış galiba içinizden de gelmiyordur ama eşinizi seviyorsanız onun istediği gibi yapmanız da sizin huzurunuz demektir ekmeğine yağ sürmeyin ağzına laf vermeyin derim .

doğrudur ne yaşadığınızı bilemem tabiki haklı sebepleriniz vardır çok canınızı yakmış galiba içinizden de gelmiyordur ama eşinizi seviyorsanız onun istediği gibi yapmanız da sizin huzurunuz demektir ekmeğine yağ sürmeyin ağzına laf vermeyin derim .

Hayat boyu ağzına laf vermeyeyim diye istemediğim şekilde davranamam ki?
Amacım bir kavga edelim iki edelim. Eşim beni tanısın ve vazgeçsin artık.
Kabul etsin şu durumu. Bir ömür kendi içimde huzursuz olacağım, eşim huzurlu olacak.
Bu bizim huzurumuz olmaz. Biliyorum evlilik bu düşüncelerle yürümüyor.
Ama elimde değil işte. Savaşıyorum yorulana kadar :(

Back
X