Kayinvalide altin sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.

bana dugun yapamicaklar maddiyat yuzunden bizde sade nikkah yapicaz

kaynanam bana 1 bilezik sec dedi buna kirilmistim ama belli etmedim. sonra kayinbabam 400 bin kredi cekicegini soyledi

bize altin takmak icin, ama simdi de dediki size 20 gr takicam ve gerisini sonra takicam cunku borclanmak istemiyorum kimseye.

obur oglu da evlenmek uzere ve masadeyken eltimdan bahsettiler, o kizin ailesi oyle kabul etmez dediler (yani bana yapilan gibi sonradan takilmasi) her ay ay takicaklarmis yada az az iste. ben kirildim, yani obur kizin ailesi buna izin vermez dediler ama sirf benim ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?

kayinbabam emekli maas aliyor suan issiz bu yuzden boyle yaptigini dedi bende haklisin borca girmeyin dedim cunku banka faiz aliyormus. ama biraz kirildim, size ne yapmaliyim? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?
Bu işler böyle güzel kız. Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen.

eğer yabancı değilseniz vah ki vah

Bence bu konuda en az sorun olan altın. Tekrar düşünün

İşte niye birşey sanıp kaçtı ? Evde istismar mi var dayakmi var git ne halin varsa gör mu dendi .Ders çalışacak odası varmiydi ? Ne bileyim ya .Buralarda kilitleniyorum işte .Ne diyeyim.Nikah yok galiba anlamadım düğünü.Ne diyeyim kim gelir çok aşktan kaynanali eve .Nasıl niye neden kaçtı ? Kimisi aklı ermiyor bu erkek için diye silip atıyor aileyi kimiside tutunacak dal arıyor evdeki çok kötü sartlardan .Hangisi bilemiyorumki .
babam beni taciz ediyordu annem ise bana intahar derecesinde pskolojik maniapule şeklinde davraniyordu babamin bana çocukluğumda yaptiklari hakkinda hala kabus goruyorum sabahdek agliyorum uyuyamiyorum. eşim bana gel dedi düşünemedim sadece hayatimi kurtarmak istedim ben kimseye yuk olmak istemedim ama dediklerinizi anliyorum haklisiniz bişey istemicem

Ne sacmasin ya issiz adam bi emekli maasiyla sen inaniyor musun her ay sana altin yapmaya ugrasacaklarinа? Unut onu sen, kactigin adam sana her isteidgini takamaz takacak olsa kaynananlarin yaninda yaşamazdiniz.
Aileni silip culsuza kacarsan boyle olur. Kendi dogdugun evde sorun yasayabiliyoken elin insanlariyla el bebek gul bebek yasayacagini hangi kafayla dusunebildin ki? 🙄🙄🙄

babam beni taciz ediyordu annem ise bana intahar derecesinde pskolojik maniapule şeklinde davraniyordu babamin bana çocukluğumda yaptiklari hakkinda hala kabus goruyorum sabahdek agliyorum uyuyamiyorum. eşim bana gel dedi düşünemedim sadece hayatimi kurtarmak istedim ben kimseye yuk olmak istemedim ama dediklerinizi anliyorum haklisiniz bişey istemicem

Bunlar bahane degil. Evlencem diye kactigin adam seni satsaydi ne olacakti? Nasilsa ailesi olmayan bi kiz kacmis gitmis kimsenin haberi yok bunlar olmuyor mu saniyorsun?

ben kayinaileme kactim izmirden, ailem ile cok sorun yasadim ve erkek arkadasimin yanina kactim yaklasik 1.2 yildir burdayim.

kaynanam bana 1 bilezik sec dedi buna kirilmistim ama belli etmedim. sonra kayinbabam 400 bin kredi cekicegini soyledi

bize altin takmak icin, ama simdi de dediki size 20 gr takicam ve gerisini sonra takicam cunku borclanmak istemiyorum kimseye.

obur oglu da evlenmek uzere ve masadeyken eltimdan bahsettiler, o kizin ailesi oyle kabul etmez dediler (yani bana yapilan gibi sonradan takilmasi) her ay ay takicaklarmis yada az az iste. ben kirildim, yani obur kizin ailesi buna izin vermez dediler ama sirf benim ailem yok diye bana boyle mi yapiyorlar?

kayinbabam emekli maas aliyor suan issiz bu yuzden boyle yaptigini dedi bende haklisin borca girmeyin dedim cunku banka faiz aliyormus. ama biraz kirildim, size ne yapmaliyim? erkek arkadasim bisey demedi yani ben direk haklisiniz diyince o sustu o ben ne istersem bana takar cok iyi biri ama iste ailesinin bu tavri hakkinda ne dusunucem?
Bir iki yıldır sade nikah yapacaksanız niye beklediniz anlamadım ben. Sen bir de kaçıp gelmişsin ailen bir şey demez kabul edersin diye falan düşünmüşler. Boşver canını sıkma sevgilin senin her daim arkanda duracak bir adam mı ona bak. Ve çalışmıyor mu o da altın bilezik alabilir.

Allah akıl fikir versin altın takmak için kredi mı çekilir. Sizin akıl zaten evlerden ırak ona girmiyorum bile

Bı ise girip üç beş kendine biriktirmeye çalış .Allah cezasını versin o aileninde . Lütfen hemen çocuk yapma .Kenara beş kuruş olsun atmaya bak .Çok gençsin.Devletin verdiği tüm imkanlardan faydalanmaya bak .Ne yazayım bilemedim .Her kaçan kaçmak için kaçmıyor senin dönecek yerinde yok

Çocuk yaparsan kaderini bu kactigin kişiye iyice bağlamış olursun .Git bir sağlık ocağına korunma için yardım iste .Durumunu anlat .İyi kötü bir işe gir . Sigortani başlat .Bunlar önemli yarın bu kactigin kişide kötü çıkarsa nereye gideceksin .Bunları düşün.Devletin bir genç evi falan yokmuydu oraya gitseydin.Allah yardımcın olsun .Allah daha kötüsünden korusun .İnşallah bu durumu kötüye kullanmaz o evdekiler .Yaşadıkların senin suçun değil.Bir ise üç beş girersen psikolojin için destek bulmaya bak .Keşke şikayet edebilseydin o baba musvettesini .İşte toy olunca ispat zor olunca insanlar inanmaz olunca zor bu .Halbuki var bu ülkede o taciz şekli

Ah ahh niye böyle şeyler yaparsınız ki...ne olacaktı el bebek gül bebek kollarini boynunu mu dolduracaklardi... hem maddi olarak güçleri yok hemde zaten kaçıp gelmiş bisey yapsak ne yapmasak ne olarak düşünüyorlar. Sen erkek arkadaşının maddi durumunu bilmiyormuydun mesela? Kirılabilirsin her kadın ister fakat olay akışı zaten çokta matah degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X