• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmiş evlilik

0058gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
15
0
86
Antalya
Herkese merhaba arkadaslar kımse ye anlatamadım sorunlarım var esimle. Altı senelik evliyim ve o kadar yorgunum ki keşke demelere başladım esım o kadar saf görünürkı herkezde cok saf cok İyİ zanneder herseyıme karısır laf soyler en ufak kavgamız bırını bul gıt der bana lanet eder ilenır bazende vurur bana o.. Pu gıbı laf soyler senden hersey beklenir sen yaparsın gıbı benı cok eleştirir arkadaslarımızın yanında tartışma cıkarır gerekirse bosanırız der daha bor bir suru sey baskalarının eşlerını yanı hanımlarını bana over cocumla ılgılı bır anneyımdır herkesın ıcın de bana uvey anne cocuna bakmıyo der kısacası artık kendımı savunmaktanda bıktım o kadar sozler duydumkıhaketmedım haketmedım artık ayrılmak ıstıyorum su an kusus kardesının yanında cok agır sozler soydı ve bısey olmamıs gıbı benden konusma mı beklıyor İnsanlar hep cok saf zannettikleri ıcın sulu hep ben oldum cocumuz dusundum ıcın su an aynı evdeyim cok yoruldum cok

Sana saygi duymadigina gore sevgi falan kalmamis. Allah yardim etsin. Kararli oldugunuzu belli edin bosanmak icin adim atin acilen..

Mesleğiniz var mı peki boşanmak için ciddi adımlar atın bakarsiniz o geri adım atar ama anlattiklariniz devam ederse kesin boşanin ne zannediyor kendini bulunmaz Hint kumaşı mı

Mesleğiniz var mı peki boşanmak için ciddi adımlar atın bakarsiniz o geri adım atar ama anlattiklariniz devam ederse kesin boşanin ne zannediyor kendini bulunmaz Hint kumaşı mı
Evet geri adım attı ama içim soğumuş mesleğim yok malesef düşünceleriniz ve onerıleriniz ıcın sağlun yoksa saf gıbı ben adım atıcaktım

Evet geri adım attı ama içim soğumuş mesleğim yok malesef düşünceleriniz ve onerıleriniz ıcın sağlun yoksa saf gıbı ben adım atıcaktım

Canım umarım hakkında hayırlısı olur inan her çift hemen hemen bu tarz şeyler yaşıyor bizler de yaşıyoruz önemli olan en az yipranmayla bunları atlatmak Allah yardımcın olsun

Canım umarım hakkında hayırlısı olur inan her çift hemen hemen bu tarz şeyler yaşıyor bizler de yaşıyoruz önemli olan en az yipranmayla bunları atlatmak Allah yardımcın olsun
Rabbim zorda kalan herkesin hepimizin yardımcısı olsun düşünceleriniz için teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun. Boşan demek çok kolay..
Yola getirmek de çok çok çok zor.
tercih senin. kolayı mı zoru mu tercih edersin..

Back
X