bitmişti ne güzell

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
şuan berbat bi haldeyim kızlar bunun yanlış oldugunu söyleyin bana destek olun yalanlar var ortada 1 şans daha diyor napacagımı bilmiyorum bu şans beni mahveder sevsemde kalbim söz dinlemiyo konuşcak birine ihtiyacım var...

Tatlım şuan sana aşık ve evlenmemişsiniz bile bu aşamada yalan söylüyosa cidden sorun var demektir.İlerde ne yalanlar söyler kimbilir..Ama düzeleceğine inanıyosan yaptığının yanlış olduğunu ona anlatmak namına 1 hafta msjlarına da tlfnlarına da cevap verme..Tabi bu yalanlar ne boyutta bilemiyorum çok uç noktalarda ise bitir derim.yalan bir hastalık çünkü

konu açmıştım unutmak zor dye biz 1 sene sevgiliyidk gayete gzl anlaşıyoduk onu çok sevyodum onunda öyle oldugunu sanıyodum durduk yere ayrılmmız lazım dedi neden dedim güvenmiyosun bana dedi kötü ayrıldık ay sonra msj attım unuttumda saygıda duydum ama 1-hata önce msj attım hakkın varsa hell et dye konuşmak degildi nyetim sonra bana sorular sordu seviyomusun hala dye alan ben seni unutmadım canım alan dedi sonra sayfasını grdüm bana gelme sayfaya kıskanıyorum falan demişti bi baktım kızalrla konuşuyo özelde konuşalım alan diyo şok oldum bana yatacagım dedi bende kapttım ace falan sldim sayayıda şimdi gelmiş seni seviyorum diyo istemiyorumda napmam lazım aklım durdu resmen..

konunu bilmiyordum okumadımda.baya karışık yazmışsın anlamadım da tam olarak ama neyse. seviyorsanız birbirinizi neden ayrılasanız canım aşıksan seviyorsan sevginin peşinden git derim ben kısaca.

konunu bilmiyordum okumadımda.baya karışık yazmışsın anlamadım da tam olarak ama neyse. seviyorsanız birbirinizi neden ayrılasanız canım aşıksan seviyorsan sevginin peşinden git derim ben kısaca.

ama cidden güvenmiyorum ki ona bana yatıyorum diyipte sayasında kızlarla muhabeti dogrumu kalbmde sen varsın dyo ama bşkaları neden var

yalanlar var ve şans vrme olayını anladım. Başka anlayan varsa bri gelsin :S 'alma' ne? sayaya ne? :S:S

ben cidden bu çoçgun derdini anlamadım söyledigi şeyleri anlamıyorum hattımı kırdım facemi kapattım bana en son neler dedi öyle heralde psikolojik sorunları var ...

ben cidden bu çoçgun derdini anlamadım söyledigi şeyleri anlamıyorum hattımı kırdım facemi kapattım bana en son neler dedi öyle heralde psikolojik sorunları var ...

Anlamayacak birşey yok, düpe düz dalga geçiyor..

Buna izin verme..

Kızlara yavşayamıyordur duvardan yazışınca zibidi..

Tiksiniyorum böyle erkeklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…