konunu bilmiyordum okumadımda.baya karışık yazmışsın anlamadım da tam olarak ama neyse. seviyorsanız birbirinizi neden ayrılasanız canım aşıksan seviyorsan sevginin peşinden git derim ben kısaca.
ama cidden güvenmiyorum ki ona bana yatıyorum diyipte sayasında kızlarla muhabeti dogrumu kalbmde sen varsın dyo ama bşkaları neden var
güven olmalı tabi de.ben anlamadım sen yatınca nerde konusuyor bu kızlarla....facebookta sayfa açmış ordan konuşuyo kızlarla ognde sayaya bura herkese açık özelden konuşalım özel şeyleri yazmış
yanlış anlamadım dimi tanımadağı kızlarla facebook'ta konusuyor?? özel şeyler konusuyor??güven olmalı tabi de.ben anlamadım sen yatınca nerde konusuyor bu kızlarla....facebookta sayfa açmış ordan konuşuyo kızlarla ognde sayaya bura herkese açık özelden konuşalım özel şeyleri yazmış
yalanlar var ve şans vrme olayını anladım. Başka anlayan varsa bri gelsin :S 'alma' ne? sayaya ne? :S:S
ben anladıklarımı yazıyorum vala..
yanlış anlamadım dimi tanımadağı kızlarla facebook'ta konusuyor?? özel şeyler konusuyor??
ben anladıklarımı yazıyorum vala..
evet gayet iyi anlamışsın aynen öyle
evet gayet iyi anlamışsın aynen öyle
koyver gitsin madem yoluna kızım çok meraklıysa başka kızlara..ne denilir ki şimdi..
koyver gitsin madem yoluna kızım çok meraklıysa başka kızlara..ne denilir ki şimdi..
öyle en dogrusu durduk yere geldi hiç beklemiyodum yedekte tutmak istiyor beni anlaşılan..
dünyada adammı yok böle yalancılarla kafanızı yoruyosunuz
yol ver gitsinnn en iyisi adamını bulursun
Tatlım şuan sana aşık ve evlenmemişsiniz bile bu aşamada yalan söylüyosa cidden sorun var demektir.İlerde ne yalanlar söyler kimbilir..Ama düzeleceğine inanıyosan yaptığının yanlış olduğunu ona anlatmak namına 1 hafta msjlarına da tlfnlarına da cevap verme..Tabi bu yalanlar ne boyutta bilemiyorum çok uç noktalarda ise bitir derim.yalan bir hastalık çünkü
ben cidden bu çoçgun derdini anlamadım söyledigi şeyleri anlamıyorum hattımı kırdım facemi kapattım bana en son neler dedi öyle heralde psikolojik sorunları var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?