Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde bakım yağını kullandın ama saçından arındırmak için çok şampuanlıyorsan ondanda saçların dökülür.
birde bakım yağını kullandın ama saçından arındırmak için çok şampuanlıyorsan ondanda saçların dökülür.
teşekür ederim bilgilerin için yağı kullandıktan sonra 2 kez yıkıyorum cok şampuanlamıyorum cok duruluyorum yağdan arındırmak için haftada 2 kere kullanıyorum beslesin die karışık yağ bu maya saça zarar vemzmi ? şampuan için bioblas almayı düşünüyodum ama kararsızm dalin içine bemks ampul koyuyodum sanki temizlemiyodu bıraktım..napcam bilmiyorum dermatolga gittim teslerim yapldı normal cıktı demir eksikliğim vardı oda düzne girmiş stres oluyo ama o kadar dökülme yapar mı bilmiyorum...daha yas 20 ya
benımde yaklasık 4 aydır saç dökülmem var doktora gttım tahlıl sonuclarım temız cıktı stresden dolayı oluyormus bır de mevsımden dolayı takmamaya calıs kafana. bır de ben bıoblas kullandım 3 ay bır ıse yaramadı aksıne daha da döktü saçlarım uzun tararken açamıyordum bırbırıne dolasıyordu bu yuzden daha fazla dökülüyordu. şimdi blendaxın koparak dökülen saçlar ıcın şampuanını aldım buğday özlü sankı bıraz ıyı geldi bir de bende bakım yaglarını bır ara çok kullanmstm ama ıyı gelmedı bana daha da doktu ters etkı yaptı sız de dıkkat edın derım bence. inş en kısa surede durur dökülmeniz.
şu an başımda sarımsak,zeytinyağı ve yumurta sarısı var :) 00:30 da yıkıcam... ve saçı dökülen herkese tavsiye ederim... bi arkadaşımın annesi var.. kadının resmen tepesinde keli vardı.derisi açıktaydı.. bu maskeyi 6ay kadar uygulamış..şimdi saçtan derisi gözükmüyor :78: bende yeni başladım bu 3. ve 3 olmasına rağmen bi canlanma oldu.tabi daha çıkan saç yok ama saçlarım yavaş yavaş kendine geliyor..hissediyor insan