Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bitmiyor dökülmeler.!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Moonligth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
21
0
36
İstanbul
2 senedir saç dökülmem var günde 200-250 adet dökülüyo oturup saydım resmen kafayı yicem kel kalcam diye korkuyorum bitkisel yağ kullanıyorum badem,susam,sarımsak v.s ama yok nafile elimi her attığımda doluyo:(nolucak bu dökülme:14:

mutlaka iyi bir dermatolağa git. kansızlık ise kan ilacı kullan.
stresten mi? bir eksikikten mi? hastalıktan mı?
nedeni ni bul?

birde tavsiyelerim olacak

1-kuru maya al. ılık su ile mayalandır ... .istersen birazda badem yağı veya zeytin yağı ilave et.

2-şampuanını değiştir.. kremli sampuan kullanma. bebe şampuanı gibi hassas şampuan kullan..

3- saçın için 1 kere sabun kullan sonra dolaşma ve parlaklık için son durulama suyuna bir kaç damla sirke dök.. kremli gibi olur saçların..

4- bıldırcın yumurtası ve bitkisel bir yağ... badem yağı çok faydalı yada zeytin yağı...

Saç için birçok bitkisel yağlar var.. ama saçlarından kolay çıksın istiyorsan ilk önce su il ıslatma..ilinde şampuanı köpürt ve saçına sür sonra durula...

birde bakım yağını kullandın ama saçından arındırmak için çok şampuanlıyorsan ondanda saçların dökülür.

birde bakım yağını kullandın ama saçından arındırmak için çok şampuanlıyorsan ondanda saçların dökülür.

teşekür ederim bilgilerin için yağı kullandıktan sonra 2 kez yıkıyorum cok şampuanlamıyorum cok duruluyorum yağdan arındırmak için haftada 2 kere kullanıyorum beslesin die karışık yağ bu maya saça zarar vemzmi ? şampuan için bioblas almayı düşünüyodum ama kararsızm dalin içine bemks ampul koyuyodum sanki temizlemiyodu bıraktım..napcam bilmiyorum dermatolga gittim teslerim yapldı normal cıktı demir eksikliğim vardı oda düzne girmiş stres oluyo ama o kadar dökülme yapar mı bilmiyorum...daha yas 20 ya

teşekür ederim bilgilerin için yağı kullandıktan sonra 2 kez yıkıyorum cok şampuanlamıyorum cok duruluyorum yağdan arındırmak için haftada 2 kere kullanıyorum beslesin die karışık yağ bu maya saça zarar vemzmi ? şampuan için bioblas almayı düşünüyodum ama kararsızm dalin içine bemks ampul koyuyodum sanki temizlemiyodu bıraktım..napcam bilmiyorum dermatolga gittim teslerim yapldı normal cıktı demir eksikliğim vardı oda düzne girmiş stres oluyo ama o kadar dökülme yapar mı bilmiyorum...daha yas 20 ya

benim yaşımda on yedi ama resmen saç kalmadı ip gibi kaldı

renokin saç şampuanı var bunu bulup kullanmayı denesenee
benm annemnde saçları dökülüodu annemde herşeyi denedi bi sonuç alamadı
Kayseri Simetri Estetik te lazer epilasyona a gidiyodm ben orda cilt bakımı flan da var artı cok güselürünlerde satıolar ßelkı duymusunzdur Ericson labarotoıre- Tegoder-Hamilton-Neostrata-Isıs varma - Renokin
ßu Renokin ın şampuanı kremı flan var.Anneme bunları aldm Kullanmaya basladı 3-4 hatfa sonra sacları güclendı dökülme bittii kısa olup dökülmeye yüz tutmus saç kılları da güçlendi ve uzumaya basladı .Annem cok memnunn
Tavsiye ederimmm .Eğer almak ıstersenz ßana özel atın Ben size ulaşabılecegınz adres ve telefon konusunda yardımcı olurum :)

benimde dökülmelerim devam her taradığımda banyo sonrası dökülmem var fakat elimi saçıma attığımdada dökülüyordu şuan o biraz durdu elime 3-5 telden fazlası gelmiyor şuan için..
2-3 gündür saçımı bebe şampuanıyla yıkayıp durulama suyuna üzümsirkesi koyuyorum 1-2 hafta devam edicem
şuan bile elimi parmaklarımı geçirdim saçımdan hiç gelmedi saç teli ayy herşeyde umut arar oldum biraz kullanim yazarım gelişmeleri

benımde yaklasık 4 aydır saç dökülmem var doktora gttım tahlıl sonuclarım temız cıktı stresden dolayı oluyormus bır de mevsımden dolayı takmamaya calıs kafana. bır de ben bıoblas kullandım 3 ay bır ıse yaramadı aksıne daha da döktü saçlarım uzun tararken açamıyordum bırbırıne dolasıyordu bu yuzden daha fazla dökülüyordu. şimdi blendaxın koparak dökülen saçlar ıcın şampuanını aldım buğday özlü sankı bıraz ıyı geldi bir de bende bakım yaglarını bır ara çok kullanmstm ama ıyı gelmedı bana daha da doktu ters etkı yaptı sız de dıkkat edın derım bence. inş en kısa surede durur dökülmeniz.

benımde yaklasık 4 aydır saç dökülmem var doktora gttım tahlıl sonuclarım temız cıktı stresden dolayı oluyormus bır de mevsımden dolayı takmamaya calıs kafana. bır de ben bıoblas kullandım 3 ay bır ıse yaramadı aksıne daha da döktü saçlarım uzun tararken açamıyordum bırbırıne dolasıyordu bu yuzden daha fazla dökülüyordu. şimdi blendaxın koparak dökülen saçlar ıcın şampuanını aldım buğday özlü sankı bıraz ıyı geldi bir de bende bakım yaglarını bır ara çok kullanmstm ama ıyı gelmedı bana daha da doktu ters etkı yaptı sız de dıkkat edın derım bence. inş en kısa surede durur dökülmeniz.

bıoblas banada iyi gelmemişti saçımı keçe gibi yapmıştı demekki herkeze yaramıyor artık herkes şikayetçi böyle kesin mevsimsel geçiş döneminden dökülüyor diyorum..
Çünki bıoblası ben gecen sene yine böyle çok dökülme zamanımda kullanmıştır medet ummuştum sözün özü..
oluruna bırakcaz artık döküle döküle bıkacak artık diyorum

kızlar bitkise şampuanlardan uzak durun derim.. bende bin bir ümit le hemen hepsini denedim sonuncusu bioblastı.. bitkisel şampuanlar hem dökülmeyi arttırdı hem saçlarımı kuruttu feciydi. o kadar denemeden sonra arı sütlü elseve ve onarıcı nem terapisi pantene saç kremini kullanıyorum sonuç güzel ;)

hepinize teşekür ederm...:71: bakalım nolcak böyle mevsim değişikliği ondanda coğaldı ama baya dökülüyo fiyatı nedir revıvogen nin acaba

arkadaslar benim saclarda baya dökülüyordu
eczaneden (almanyada ) Ell-Cranell alpha diye 20 € ya bir ilac aldim
aksamlari yatmadan sac diplerime gezdiriyorum ilaci , yanlis hatirlamiyorsam 3 -4 hafta ancak oldu basliyali
baya bir fark olustu saclarim hem uzadi hem dökülmesi durdu gibi ,
birde nedenini bilmiyorum ama ilaci kullanali kirpikleriminde uzadigini fark ediyorum.

Son düzenleme:
ya dökülme öyle şu şampuan bu bilmemneyle durmaz. gidin bir dermatologa görünün, o saç dökülmelerinize bir çözüm üretecektir. zararlı kozmetiklerden uzak durursanız saçlarınızı korursunuz, bunu bütün dünya biliyor, sadece bizde fazla uyanık var ve kandırabilecekleri saf. veriyorlar reklamı, millet bir umut sarılıyor, hepsi kof çıkıyor sonra, siz şampuanda parabenden sls den dimethicone den uzak durun, saç dökülmeleriniz azalır, saç deriniz rahat nefes alır hepsi bu kadar basit. ama bizim kızlar malum, sürüyorlar saçlarına tonla boyayı, açmak için hidrojen peroksit, saç derisi mahvoluyor sonra saçım neden dökülüyor, eee baştn kaybettik, o kadar kimyasalı saç derisine sürerek. zararlı kimyasal içermeyen ürünler kullanın. varmı diyenler çıkıyor, var emin olun var...

bepantel ampul,e vıtamı ampul,2 kasık badem yagı ve 2kasık zeytın yagı ıle hafta 2 gün sac dıplerıne masaj yaparak uygula ve 2 saat bekle.ben bu sekılde sacralarımdakı dokulmeye care buldum.

şu an başımda sarımsak,zeytinyağı ve yumurta sarısı var :) 00:30 da yıkıcam... ve saçı dökülen herkese tavsiye ederim... bi arkadaşımın annesi var.. kadının resmen tepesinde keli vardı.derisi açıktaydı.. bu maskeyi 6ay kadar uygulamış..şimdi saçtan derisi gözükmüyor :78: bende yeni başladım bu 3. ve 3 olmasına rağmen bi canlanma oldu.tabi daha çıkan saç yok ama saçlarım yavaş yavaş kendine geliyor..hissediyor insan

şu an başımda sarımsak,zeytinyağı ve yumurta sarısı var :) 00:30 da yıkıcam... ve saçı dökülen herkese tavsiye ederim... bi arkadaşımın annesi var.. kadının resmen tepesinde keli vardı.derisi açıktaydı.. bu maskeyi 6ay kadar uygulamış..şimdi saçtan derisi gözükmüyor :78: bende yeni başladım bu 3. ve 3 olmasına rağmen bi canlanma oldu.tabi daha çıkan saç yok ama saçlarım yavaş yavaş kendine geliyor..hissediyor insan

benimde saçım aşırı derecede dökülüyor resmen ortası açıldı tam olarak anlatırmısın bu karışımı bende yapayım.

Back
X