Teşekkürler ederim nevroşummmmm
Hiç beğenmedim olmamış
Nana yine bizi kandırdı
Nana'cım pastan muhteşem olmuş,bayıldımYarışmada bol şans diliyorum
Konuyu düzenledim umarım olmuştur
Ahh ablam neler çekti nevroş bizdenNevoş el atar düzenler resimleri nailem
Eline saglık fıstık nefis görünüyor ..
Melikem hepsi senin olsunNailem muhtesemsin.harika görünüyor pastan.banada bir dilim yolla lütfen.
Sagol canım ellerine sağlık.Melikem hepsi senin olsun
Kız bitter sevilmez miCok guzel olmus elinize saglik..bitter sevmesem de cok istah acici gozukuyor)
Aci geliyor banaKız bitter sevilmez mikalk bi git bitter al ye ve kendine gel
Çok teşekkür ederim canım
Ahhh bacım, orta kahve bitter çikolata ikilisi olacak acı macı hak getireAci geliyor bana
Depnazim bi sürü resim çektim çikolata falan sürüp dolapta doldurduktan sonra suslemeye başlamıştım ama ekleyemedim gına geldi. Ustteki cikolatamin içine çilek koyacağım diye eriyip yamulduWaowwww,.Doğru söyle hazır aldın değil mi? Muhteşem olmuş nanam. .Başarılar dilerim.
Çileği sen demesen ben farketmemiştim.Yamukluğu fazla önemli değil de,Depnazim bi sürü resim çektim çikolata falan sürüp dolapta doldurduktan sonra suslemeye başlamıştım ama ekleyemedim gına geldi. Ustteki cikolatamin içine çilek koyacağım diye eriyip yamuldu
Teşekkür ederim
Hayır, annem böyle daha güzel oldu deyince ustume alındımÇileği sen demesen ben farketmemiştim.Yamukluğu fazla önemli değil de,-VUSLAT- ın kulağını çınlattın mı yamulunca
Çileği millet çikolataya batırıp yiyor ya,olumuş ta saklanmış çilekler.Ama antep fıstık fikri çok güzel olmuş.Ayrı bir güzellik katmış pastaya.Hayır, annem böyle daha güzel oldu deyince ustume alındım
Aslında o çileğin pastamla alakası yoktu
Gormedin miNanacım nefis görünüyorEllerine sağlık canım Hem de bitterli en sevdiğim O çikolatayı da şekil yapıp çıkarmak kolay değil, bravo
Başarılar dilerim
Bu arada hani benim çilekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?