Ben bugün tatlı yedim dayanamayıp akşam da bizimkiler dondurma almış onu yedim akşam yemeğini de kaçırdım

Ama önceki günler çok iyi gittim 55 kilo çıkmıştım sabah ama yarın kesin 56-57 yi görürüm bugün o kadar çok yedim ki

(
Kaç gündür de mesaiye kalıyorum o yüzden yorgun gelince nete takılamadım hiç. Ama burayı dolu görünce çok sevindim :)) Yliss o siteye bende bakcam birazdan.
Kilo konusunda da merak etme yaklaşırsın sen bu azimle bize :))
Selam kızlar,
1 haftalığına memlekete gitmiştim, son yazdıklarınızı yeni okuyorum.
Orada fazla kaçırdım yemeği 55 geliyorum

Eşimin ailesi basenlerimle ilgili söylendi durdular, çok zoruma gitti

Ben basenleri geniş biriyim 102 santim

kilo alırken de sadece bu kısımdan alıyorum.
8'den sonra birşey yememeye bende bugünden itibaren başlıyorum, haftayada günde 2 lt suyu eklerim artık.
Basenim için günde yarım saat yürümeye devam edeceğim. Evde yapabileceğim egzersiz ne tavsiye edersiniz?
Merak etme sarfansari beraber eritiriz basenleri bende aynı sorundan müzdaribim. Bu arada merak edip ölçtüm benim de 101 cm miş daha çok çıkar sanmıştım ama değilmiş neyse ki. Göbeğim de 85e çıkmış çok yiyince tabi :)) Bende iki gündür iyi yürüyordum ama işe çok terli gidince üşüyorum hasta olcam diye korktum bi de o kadar ıslak şekilde dolaşmak rahatsız etti beni
Bende 55,3 geldim sabah.
hayali ip mantıklı :) şimdi çarşıdan geldim almayı unutmuşum çünkü. Ama kısa zamanda alırım.
Geçen ilaç almak için eczaneye gittiğimde solgarın ürünlerini inceledim biraz. Eczacı ilgilendi, zayıflamak için ürünü var mı diye sordum ve metobolizma hızlandırıcı ve tok tutan bir ürün tavsiye etti. İçinde 200 tablet varmış, ve 40 tl. Sence kullanmalı mıyım ?
Bugün bende hayali ip atladım o kadar çok yiyince 50 kere atladım ilk hafta 50 yapcam sonra arttırcam onu da.
Yarın tam gaz diyetime devam etcem hatta yarın cezalıyım baya az yicem o yüzden.
sarfansari hiç öyle ilaçlarla falan uğraşma onlar ne kadar doğru bilemeyiz hem de doğal yollardan zayıflamak en iyisi.
banada akıl verin lütfen 58 kiloyum 50 olmak istiyorum 8 kilo gider mi özellikle basenim çok fazla
Biz de aynı durumdayız bize katıl beraber zayıflayalım
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kızlar kurallarımızı yazıyorum siz de ekleyin aklınızda ne varsa yarından itibaren hepimiz uygulayalım.
1) Her gün en az yarım saat spor ister yürüyün ister evde ip atlayın, ister dans edin. Hiç bir bahane bulmadan her gün yarım saat hareket edilecek.
2)Günlük en az 1,5 lt su içilecek. Ben 2 litreye hiç ulaşamıyorum çay falan da içiyorum çünkü siz isterseniz 2 yapın.
3)Bence kahvaltı dışında ekmek de tüketmeyelim.Poğaça yerine de ekmeği tercih edelim. Günlük 3 dilim ekmek sınırı getirelim. Birde makarna,pilav tüketeceksek de sadece 2 yemek kaşığı serbest olsun. Ben belki bunların hepsini keserim ama canım çok isterse de bu sınırlara uyacağım.
4) Eğer kilo yapan bir şey yiyeceksek de haftada bir gün izin verelim ona. Böylece diyetten sıkılmayız. Mesela haftada bir gün sütlü tatlı,çiikolata, dondurma serbest olabilir. Ama haftadaa sadece bir gün ve bir şey serbest. Mesela bugün dondurma yediysek bu hafta bitene kadar tüm kalorili şeyler yasak olacak.
5)En önemli kural saat 8 den sonra kalori içeren her şeyi yiyip içmek yasak sadece su ve şekersiz bitki çayları,siyah çay serbest.
6) Şekerli kola,gazoz falan yasak. SAdece ayran,su, şekersiz, kremasız kahve ve çay
7)Asansör kullanmak, yürüyen merdiven kullanmak yasak merdivenler kullanılacak.
8) Üst geçit varsa yola atlamak yok

UZun uzun üst geçidin merdivenlerinden çıkılıp kalori harcanacak
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Sizde ekleyin listeye kopyala yapıştır yaparak 9. maddeden devam edin.
6)