54'e o zaman çok sevindim :) 50'yide görmek nasib olur inşallah.
Benimde bugün öğleden sonra oturmam vardı komşuda, pasta börek yerim orada diye kahvaltı yapmadım diyecek kadar az atıştırdım. Orada da 2 içli köfte 1 puğaça yedim, akşamda 1 tane lahmacun. Benim tek sorunum basen, yüzüm zayıf normal yani. İnşallah onuda eritirim. Spora iyileştikten sonra başlayacağım, bugün 100 tane ip atladım sadece. basenle ilgili tavsiye ettiğin bir egzersiz var mı bu arada?
Öksürük için kaynanam ayva yaprağı, ıhlamur, tarçın, karanfil vermişti, bu karışımın çayını içiyorum.
Resimde gördüğün bordo kıyafetli benim, 1. resimdeki ben ve eşim, 2. resimdeki kurdelaları kesilen ablam :)
Biraz önce rahlede kuran okurken farkettim ki eğilince başım ağrıyor,, bu hastalığımda sinüzitimde azdı sanırım :) Geçen sınavda bunun sıkıntısını çok yaşamıştım, zaten 2 ay çalışma imkanım oldu bununda son bir ay her ders çalışmak için eğildiğimde baş ağrısı yaşadım hep. Baş ağrısı için beyin cerrahına gittik, sinüslerimin aşırı dolu olduğunu, kbb gitmemi söyledi, oda çok sorun olacak kadar dolu değil, genç kızlık başağrısı (27 yaşındayım) olduğunu söyledi :) bir tedavi uygulamadı. Saçlarımı kış boyu kuruttum dikkat ettim geçmişti, bugün farkettim ki yeniden başlamış. Şimdi yeniden ders çalışmaya başladık ya, dert olmaz bu ağrı bana yeniden umarım.
Kitapla ilgili senin tavsiye etiğin kitapların bir kısmını almıştım, onları bitirmeden yeni kitap alıp kalabalık yapmayacağım bende.
Ders çalışma proğramımız nasıl olacak, her dersten birer konu çalışarak mı ilerleriz yoksa bir dersi bitirir diğerine öyle mi geçeriz? 9. ayda dershaneler başlıyor sanırım, yazılacağım mutlaka ama hafta sonu grubuna yazılırım. 9. aya kadar tüm konularımız biter inşallah.