yaaaaa ne çok şey kaçırmışım bennnnnsafransarı maşallah ne kadar güzelsin Allah nazarlardan saklasın:) denememcim sen de uzun süre girmeyince ben de bakmaz oldum sayfaya. neyse ben 58.8 den 56.7 ye düştüm, sonra regl girdi araya ve misafir üstüne misafir pasta börek derken kilo vermem bu hafta durdu ama pazartesi tekrar dkkat edicem inş.:) haftaya kadar 55lere düşcem inş size yetişicem:) napıcaz kuralları falan? kesin karar verip disipline sokalım artık bence:)
Ben de diyorum yliss nerelerde, özlettin kendini. yliss tebrik ederim 2 kilo gitmiş hemen :) Benim de öyle oldu bir de şunu farkettim regl döneminde sıkı diyet yapınca daha hızlı gidiyor kilolar şişlikte gidiyor ondandır belki bilmiyorum ama ben 9 günde 57 kilodan 54,5 kiloya düştüm.bunun bir kilosu şişlik büyük ihtimalle. Bence de disipline girelim artık. Ben bundan sonra her gün akşamları gelirim buraya. Bir ara çok yoğundum ondan pek gelemiyordum.
Yaptıklarımı da anlatayım. Her gün en az 1,5 lt su bitiriyorum tuvaletten çıkamasam da ihmal etmiyorum bunu :)
ekmek yememeye çalışıyorm ama bazen yediğim de oluyor, ama günde 1 dilim ekmeği asla geçmedim.
Bulgur pilavı dışında pirinç pilavı,makarna gibi şeyleri tüketmedim hiç ama artık tüketcem. Tabi çok çok az miktarda ve erken saatlerde.
Dışarda yemek zorunda olduğum zamanlar oldu. O zamanlarda da şu şekilde yaptım. Mesela Burger'da ekmeksiz tavuk kızartması yedim. Kola yerine ayran içtim. Ağır bir kebab yemek yerine çorba içtim yanına 1 tane lahmacun yedim. Ya da ekmeksiz kebabları yemeye çalıştım ali nazik kebabı gibi. Hatta geçen gün arkadaşın doğum günüydü yaş pasta da yedim ama o gün ekstra yürüyüş yaptım akşam da sadece 1 kase çorba ile geçiştirdim. Sürekli dengeleme yapıyorum. Kalorili bir şey yersem az yiyorum,oldu ki fazla kaçtı akşam yemek yemiyrum kesinlikle. KAlorili şeyleri de gündüz tüketiyorum.
Akşam 8 den sonra da hiç bir şey yemiyorum acıksam bile. Günde bir bardak da yeşil çay içiyorum. Hergün yarım saat de yürüyüş yapıyorum. Bu şekilde 54,5 kiloyu görmeyi başardım. Ama sanki kaslardan kaybettim gibi geliyor nedense, ama sorun etmiyorum istediğim kiloya düştükten sonra pilatesle sıkılaşmayı düşünüyorum. Gerçi kaslardan kaybetmemin sebebi diyet değil sporu bırakmam oldu. O kadar insanity ve pilates yapıp pat diye bırakınca, 4 aydır nerdeyse hiç spor yapmıyorum, o yüzden kaslarım git gide azalmaya başladı. Yakında pilatese başlamayı düşünüyorum. Kas yapınca kilo vermek kolaylaşıyor bayağı, kilo almak da zorlaşıyor. Gerçekten bunu yaşadım. Kaslar metabolizmayı hızlandırıyor.
Pazartesiden itibaren tekrar başlayalım diyete kurallarla birlikte. 1 ağustosta istediğimiz kiloya inmiş olalım. Daha önce inmiş olsak bile indiğimiz kiloyu sabitlemek için diyete devam edelim.