bence buluşun açık açık herşeyi konuşun ve bitirin yanı bıtırmek istiyorsun madem bunu yüzüne söylemelisin en doğrusu bu
sen ona bısı solemezsen dgoru duzgun konusmazsan oda bıtırmek zorunda kalı bence
sen ona bısı solemezsen dgoru duzgun konusmazsan oda bıtırmek zorunda kalı bence
Eğer söylemekte zorlanıyorsan Bence soğuk ve ilgisiz davranmak en mantıklısıı
keşke azcık bittimi acaba diye düşüncek birisi olsa zaten o zaman bitirmem
ama insanı hasta eden bir adam işte
ilgisiz davranır davranır davranır sen böyle böyle oluyo bak canım sıkılıyor dersin o kafam karışık biraz der köşeye çekilir
ayrılalım o zaman dersin böyle saçma sapan sebeplerle bitirmek çok mantıksız bence der
yada morali çok iyi olur tutar süper alakadar olur.
ama işi gücü iş çalışıyosa zaten bulaşma yanına ama adamında işi internet evde pc var işte pc var
çalışmadığı zaman yok ay çok zor valla
sanırım biraz bişi yapmadan beklicem hatta bundan sonra hiç bişey bile yapmaya bilirim. beni bu kadar üzdüğüne saysın
:1shok::1shok: Bu kadar benzer yani bi ilişki birbirine ....
ben daha cumartesi bitirebildim ilişkimsi denebilecek birlikteliğimi seni çok iyi anlıyorum , onlara göre sorun yok zaten sen 10 milyon yıl beklesen gene aynı olacak herşey ...
yüzyüze konuş bitir bence hele bu kadar bağlı olmadan ne çekiceksin ; katlanılması çok zor bişey bu yaşanmadan bilinmez mafoldumben
evet canım çok zor heleki ben bu ayrılığı ikinci kez yaşıcam aradaki yaş farkını fizik farkını ben görmeden bir ilişkiye giriyorum ve sonuç hüsran üstelik 6 aylık bi ayrılık sonucu yine başlıyoruz ve adam da tık yok aynı tas aynı hamam
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim konu yanlışta anlaşılmış biraz
inannın vicdansızlığı ben görüyorum
son konuşmamızda beni çok incittin bu kadar kaçacağını bilmiyodum dedim neyse iyi geceler dedim adam sanada iyi geceler dedi ve ses yok
ne yapayım şimdi tabiki acı çeksin istiyorum keşke ikilemde kalıp kafasını kurcalasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?