merhaba kızlar . çok kısa hikayemi anlatıcam. bir ilişkin var bir yıldır bunun 6 ayını ayrı geçirdik ama öle ikimizde aşık olarak başlamadık ilişkiye allah var heleki ben bir birbuçuk yıl bununla çıkmayı istemedim. en sonunda hoşlandım ve ilişkiye başladık. ilk başladıktan 3 ay sonra ben resti çekip bitirdim ben böyle saçma bir şekilde bitirmek istemiyorum diyip durdu ama benim kararlı olduğumu görünce bişi diyemedi. gün geldi dayanamadım seviyodum gene çıktı. pek araşan insanlar değiliz yani başından beri böyle geçen bir yıl doldu diye bi hediye aldım söylemedim tabi görüşelim falan dedim işlerim çok yoğun dedi bakarız dedi gece gece ne diyim şimdi dedi... kısaca çok kırıldım tam bir hafta oluyo şehir dışındaydı zaten bir haftadır hiç konuşmadık. neyse velhasıl kelam bitti yanlız bunu nasıl söyliceğimi bilmiyorum yani onun açısından bakıldığında ufak bi tartılma biraz zaman geçerse sinirlerimiz yatışır bizde tekrar konuşuruz mantığında ama be çok yoruldum ve artık kendimi ifade edebileceğimide düşünmüyorum. ben söylemeden bu ayrıldığımız nasıl anlar yada ayrılığı biraz daha düşüneyim mi? fikirlerinize ihtiyacım var