bitti ama ne yapmalıyım bilemiyorum lütfen fikir verin

sigunef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
116
0
96
İstanbul
merhaba kızlar . çok kısa hikayemi anlatıcam. bir ilişkin var bir yıldır bunun 6 ayını ayrı geçirdik ama öle ikimizde aşık olarak başlamadık ilişkiye allah var heleki ben bir birbuçuk yıl bununla çıkmayı istemedim. en sonunda hoşlandım ve ilişkiye başladık. ilk başladıktan 3 ay sonra ben resti çekip bitirdim ben böyle saçma bir şekilde bitirmek istemiyorum diyip durdu ama benim kararlı olduğumu görünce bişi diyemedi. gün geldi dayanamadım seviyodum gene çıktı. pek araşan insanlar değiliz yani başından beri böyle geçen bir yıl doldu diye bi hediye aldım söylemedim tabi görüşelim falan dedim işlerim çok yoğun dedi bakarız dedi gece gece ne diyim şimdi dedi... kısaca çok kırıldım tam bir hafta oluyo şehir dışındaydı zaten bir haftadır hiç konuşmadık. neyse velhasıl kelam bitti yanlız bunu nasıl söyliceğimi bilmiyorum yani onun açısından bakıldığında ufak bi tartılma biraz zaman geçerse sinirlerimiz yatışır bizde tekrar konuşuruz mantığında ama be çok yoruldum ve artık kendimi ifade edebileceğimide düşünmüyorum. ben söylemeden bu ayrıldığımız nasıl anlar yada ayrılığı biraz daha düşüneyim mi? fikirlerinize ihtiyacım var

bence buluşun açık açık herşeyi konuşun ve bitirin yanı bıtırmek istiyorsun madem bunu yüzüne söylemelisin en doğrusu bu

Bence ne olursa olsun yüzyüze konusup paylasın eğer bitirmek istiyorsan da yüzüne söyle tatlımmm

sağolun da ben 3 kez bitiricem muhabbeti yapıp geri döndüğüm için şimdi söylediğim hiçbir mazereti gerçekçi bir mazerek olrak görmüyo çünkü tekrar başladığımızda hata yapıp bunlar böyle olacak demedim. yani aslında benim için sorun olan şeyler onun için sorun değil. insanı hasta eden bir durum yani

Bir haftadır konuşmadığınız bir sevgili fisfisfis Bu ilişki zaten bitmiş bence hiç suçluluk hissetmeden bir an önce onu ara ve konuş,insan bu süre zaafında sevdiğini nasıl aramaz ki ? Hakkında hayırlısı olsun.

Saglıklı bır ilişkide böyle olmaz zaten,bunun sende farkındasın canım ondan bıze soruyorsun...

En ıyı ve tek yolu karsına alıp adam gıbı konusmanız..Öyle telefonla msjla beklemekle olacak işler deıl bunlar...

Ara bitti de,neden derse yoruldum de,uzuuuun bir dinlenmeden sonra başka aşklara bakıcam de,kızarsa kızsın,hayat görüşünüz farklıysa zaman kaybıdır ilişki:a015:

bence buluşun açık açık herşeyi konuşun ve bitirin yanı bıtırmek istiyorsun madem bunu yüzüne söylemelisin en doğrusu bu

yaniiiiiiiiiiiii mafoldumben

sen ona bısı solemezsen dgoru duzgun konusmazsan oda bıtırmek zorunda kalı bence

ve yanii

iki yolun var ya arayacaksın ya aramayacaksın.

içine sor bakalım bi onu bir daha görmek ve konuşmak istiyor musun?

bu ilişki senin için tamamen bitti mi?

ona göre adım at

içinden aramak konuşmak geçmiyorsa ve tamamen bitti ise ne ara ne sor ne de aradıgında aç ne de karşına çıktıgında konuş

Eğer söylemekte zorlanıyorsan Bence soğuk ve ilgisiz davranmak en mantıklısıı

Bi insanı kararsızlığımızın etkisinde bırakmak,onu acaba bitti mi bitmedi mi die düşündürecek tavırlar takınmak doğru olmaz.Seviosa zor günler geçirir.Kararlı bi şekilde karşısına çıkıp konuşmalısın bence.İsteklerini söyle ayrılmak istemiosan yapmazsa ayrıl.Ya da yok bu iş bitti diosan ayrılmak istediğini söyle bence...

sen ona bısı solemezsen dgoru duzgun konusmazsan oda bıtırmek zorunda kalı bence

ve de bu yapılan insanlık onuruyla bağdaşmayan çok ağır bişey olur ; yapanın da vicdanın da zamanla daha ağırlaşan bi kütle olarak kalacaktır ...

Madem yoruldun dediğine göre çok da sevmiyosun konuşun güzellikle bitir ; bu davranıştan muzdarip biri olarak yüzyüze ayrılamnın zor ama onurlu olduğuna inanıyorum ben
Hakkında hayırlısı olsun :teselli:

keşke azcık bittimi acaba diye düşüncek birisi olsa zaten o zaman bitirmem
ama insanı hasta eden bir adam işte
ilgisiz davranır davranır davranır sen böyle böyle oluyo bak canım sıkılıyor dersin o kafam karışık biraz der köşeye çekilir
ayrılalım o zaman dersin böyle saçma sapan sebeplerle bitirmek çok mantıksız bence der
yada morali çok iyi olur tutar süper alakadar olur.
ama işi gücü iş çalışıyosa zaten bulaşma yanına ama adamında işi internet evde pc var işte pc var
çalışmadığı zaman yok ay çok zor valla
sanırım biraz bişi yapmadan beklicem hatta bundan sonra hiç bişey bile yapmaya bilirim. beni bu kadar üzdüğüne saysın

Eğer söylemekte zorlanıyorsan Bence soğuk ve ilgisiz davranmak en mantıklısıı

Erkeklerin odunumsu davranışlarından medet ummamak gerek bence ; bu yola sapmak çok vicdanlı bişey değil ilişki yaşamayı başarabilen gerektiğinde adam gibi ayrılmayı da becerebilmeli :umursamaz:

keşke azcık bittimi acaba diye düşüncek birisi olsa zaten o zaman bitirmem
ama insanı hasta eden bir adam işte
ilgisiz davranır davranır davranır sen böyle böyle oluyo bak canım sıkılıyor dersin o kafam karışık biraz der köşeye çekilir
ayrılalım o zaman dersin böyle saçma sapan sebeplerle bitirmek çok mantıksız bence der
yada morali çok iyi olur tutar süper alakadar olur.
ama işi gücü iş çalışıyosa zaten bulaşma yanına ama adamında işi internet evde pc var işte pc var
çalışmadığı zaman yok ay çok zor valla
sanırım biraz bişi yapmadan beklicem hatta bundan sonra hiç bişey bile yapmaya bilirim. beni bu kadar üzdüğüne saysın

:1shok::1shok: Bu kadar benzer yani bi ilişki birbirine ....
ben daha cumartesi bitirebildim ilişkimsi denebilecek birlikteliğimi seni çok iyi anlıyorum , onlara göre sorun yok zaten sen 10 milyon yıl beklesen gene aynı olacak herşey ...
yüzyüze konuş bitir bence hele bu kadar bağlı olmadan ne çekiceksin ; katlanılması çok zor bişey bu yaşanmadan bilinmez mafoldumben

:1shok::1shok: Bu kadar benzer yani bi ilişki birbirine ....
ben daha cumartesi bitirebildim ilişkimsi denebilecek birlikteliğimi seni çok iyi anlıyorum , onlara göre sorun yok zaten sen 10 milyon yıl beklesen gene aynı olacak herşey ...
yüzyüze konuş bitir bence hele bu kadar bağlı olmadan ne çekiceksin ; katlanılması çok zor bişey bu yaşanmadan bilinmez mafoldumben

evet canım çok zor heleki ben bu ayrılığı ikinci kez yaşıcam aradaki yaş farkını fizik farkını ben görmeden bir ilişkiye giriyorum ve sonuç hüsran üstelik 6 aylık bi ayrılık sonucu yine başlıyoruz ve adam da tık yok aynı tas aynı hamam
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim konu yanlışta anlaşılmış biraz
inannın vicdansızlığı ben görüyorum
son konuşmamızda beni çok incittin bu kadar kaçacağını bilmiyodum dedim neyse iyi geceler dedim adam sanada iyi geceler dedi ve ses yok
ne yapayım şimdi tabiki acı çeksin istiyorum keşke ikilemde kalıp kafasını kurcalasa

evet canım çok zor heleki ben bu ayrılığı ikinci kez yaşıcam aradaki yaş farkını fizik farkını ben görmeden bir ilişkiye giriyorum ve sonuç hüsran üstelik 6 aylık bi ayrılık sonucu yine başlıyoruz ve adam da tık yok aynı tas aynı hamam
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim konu yanlışta anlaşılmış biraz
inannın vicdansızlığı ben görüyorum
son konuşmamızda beni çok incittin bu kadar kaçacağını bilmiyodum dedim neyse iyi geceler dedim adam sanada iyi geceler dedi ve ses yok
ne yapayım şimdi tabiki acı çeksin istiyorum keşke ikilemde kalıp kafasını kurcalasa

Ben vicdan yorumlarını diğer arkadaşlara yazdım sana değil canım benim alıntı yaptım zaten onlardan ...
İki yıl olcak nerdeyse benim ilişkim de ama hep kırıldım ben bide bizde uzaklık vardı tam 700 km kadar , ve de aynı dediğin ilgisizlik , vs yazdığının eksiği var fazlası yok
Bende dedim değişir , anlar , akıllanır , kıymet bilir ama nerdeee
monapisa der bana hep taştan ses gelir senin sevgilimsiden gelmez diye öyle gerçekten
de en son işte bitirmek için on takla attım cevap versin diye sadece verdi saolsun bitti
Seninde hakkında hayırlısı olsun , ne denir

sağolun kızlar insan böyle bir davranış karşısında acaba bendemi bi anormallik ver diyo ister istemez ama herkes için hakkımızda hayırlısı

oyy oyy ne kadar karışık şu aşk işleri yaa allahım herkese yardım etsin şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine..

Back
X