Bitti arkadaşlar linç yemeye geldim yine

Cerenberenb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
131
-3
13
40
Dertleşecek kimsem yok istediğiniz kadar linçleyin. sevgilim tiktoktan para kazanma derdine düşmüş nezamandır kullanmıyordu bugun ikimizin ismi vardı onu silmiş resmi değişmiş. bende huylandım tabiki 5 beğeni alınca insan herşeyi silermi ordan? Ordan gelecek para hiç gelmesin bee sinirden patlayacam yemin ederim.heryerden engelledi beni şu an önceki konumdanda bilirsiniz zor insandım dün yine tartışma oldu tiktokta son damlası bittii..... kurtuldu benden...

Eski konularınızı açında benim gibi hatırlamayanlar ona göre linçlesin. İsimler aklımda kalmıyor benim

Bence sen kurtulmuşsun. Ne sanıyor iki beğeni alınca zengin mi olacakmış mal. İki güne pişman olur ama sakın bu vizyonsuz herife yüz verme.
2 senelik ilişki engellemek nedir ben zaten istemiyorum daha amaa gidişim muhtesem olacak dursun o

Bu erkekler çalışmaya niyeti yok kolay yoldan para kazanma derdinde herkes gidişat kötü

Oldu, lincinizi burda mı yersiniz yoksa paket mi yapalım? Hehehe. Şaka bir yana önceki konularınızı bilmediğimiz için olayı anlamadım. Neden linçliyoruz sizi? Eğer para kazanabilmek için özel hayatını herkese açıyorsa, ya da özel hayatını yok sayabiliyorsa zaten değmezmiş. Bırakın gitsin. Bence bitirmekle en doğrusunu yapmışsınız. Ayrıca tiktok videoları çekmesi de bitirmek için yeterli bir sebep bence :/

Ben herzaman dedim sevmiyorum yaa sosyal medyada sürekli kavga ettik diyee isimleri siliyor bekar takılacakya

2 senelik ilişki yaa engelleýerekmi veda ediyor içimdekini konuşmadan gitmem wallaha kusacam içimi

Tiktok agir cekimde tuhaf hareketler yapan cocuklarin kisa metraj cektikleri yer degil mi?
Eskiden millet Doktor,Muhendis,Avukat,Ogretmen olmak isterdi.
Simdi millet tiktok'un Zeki Demirkubuz'u olmaya calisiyor :\

Tiktok agir cekimde tuhaf hareketler yapan cocuklarin kisa metraj cektikleri yer degil mi?
Eskiden millet Doktor,Muhendis,Avukat,Ogretmen olmak isterdi.
Simdi millet tiktok'un Zeki Demirkubuz'u olmaya calisiyor :\
Aynen öyle ne hali varsa görsün evet kötû huyum takıntım var ama o beni kaybetti ben onu degil okadar iyi niyetli biriyimki kimseye kötülük düşünmem.babasındaki telefonu bile ben aldım ben olmasam bile aldıklarım hatırlatır beni ona rahat olsun o ama istemiyorum kesinlikle

Babasina neden telefon aliyorsun ki?
Babalar gunu hediyesi gibi bir sey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…