- 7 Mart 2022
- 131
- -3
- 13
- 40
- Konu Sahibi Cerenberenb
-
Eski konularınızı açında benim gibi hatırlamayanlar ona göre linçlesin. İsimler aklımda kalmıyor benimDertleşecek kimsem yok istediğiniz kadar linçleyin. sevgilim tiktoktan para kazanma derdine düşmüş nezamandır kullanmıyordu bugun ikimizin ismi vardı onu silmiş resmi değişmiş. bende huylandım tabiki 5 beğeni alınca insan herşeyi silermi ordan? Ordan gelecek para hiç gelmesin bee sinirden patlayacam yemin ederim.heryerden engelledi beni şu an önceki konumdanda bilirsiniz zor insandım dün yine tartışma oldu tiktokta son damlası bittii..... kurtuldu benden...
Takıntım kuruntum falanEski konularınızı açında benim gibi hatırlamayanlar ona göre linçlesin. İsimler aklımda kalmıyor benim
2 senelik ilişki engellemek nedir ben zaten istemiyorum daha amaa gidişim muhtesem olacak dursun oBence sen kurtulmuşsun. Ne sanıyor iki beğeni alınca zengin mi olacakmış mal. İki güne pişman olur ama sakın bu vizyonsuz herife yüz verme.
Bu erkekler çalışmaya niyeti yok kolay yoldan para kazanma derdinde herkes gidişat kötüDertleşecek kimsem yok istediğiniz kadar linçleyin. sevgilim tiktoktan para kazanma derdine düşmüş nezamandır kullanmıyordu bugun ikimizin ismi vardı onu silmiş resmi değişmiş. bende huylandım tabiki 5 beğeni alınca insan herşeyi silermi ordan? Ordan gelecek para hiç gelmesin bee sinirden patlayacam yemin ederim.heryerden engelledi beni şu an önceki konumdanda bilirsiniz zor insandım dün yine tartışma oldu tiktokta son damlası bittii..... kurtuldu benden...
Bukadar sosyal medya içinde olması bugune kadar kavgalar hep sosyal medyaydıBu erkekler çalışmaya niyeti yok kolay yoldan para kazanma derdinde herkes gidişat kötü
120 takipçisi var 1000 hedefiymiss guyaa ama onda sosyal.medya bırakmayacam hepsini hackletiyimde görsün yoksa içim rahat etmeyecektiktoktan nasil para kazanacakmis? canli yayin mi yapiyor?
Sosyal medya da sürekli olması iyi değil huzurlu bir beraberlik olmaz illaki biri musallat olurBukadar sosyal medya içinde olması bugune kadar kavgalar hep sosyal medyaydı
Ben aradım ilk dedim hayırdır isimlerimiz yok oldu resimler falan nesanıyon kendini defol git dedim engelledi direkOnun seni engellemesini beklemek yerine sen onu engelleseydin ya
Su tiktokcular beni benden aliyor rezalet !
Mutlu olsun şimdiSosyal medya da sürekli olması iyi değil huzurlu bir beraberlik olmaz illaki biri musallat olur
Ben herzaman dedim sevmiyorum yaa sosyal medyada sürekli kavga ettik diyee isimleri siliyor bekar takılacakyaOldu, lincinizi burda mı yersiniz yoksa paket mi yapalım? Hehehe. Şaka bir yana önceki konularınızı bilmediğimiz için olayı anlamadım. Neden linçliyoruz sizi? Eğer para kazanabilmek için özel hayatını herkese açıyorsa, ya da özel hayatını yok sayabiliyorsa zaten değmezmiş. Bırakın gitsin. Bence bitirmekle en doğrusunu yapmışsınız. Ayrıca tiktok videoları çekmesi de bitirmek için yeterli bir sebep bence :/
Tiktok agir cekimde tuhaf hareketler yapan cocuklarin kisa metraj cektikleri yer degil mi?Dertleşecek kimsem yok istediğiniz kadar linçleyin. sevgilim tiktoktan para kazanma derdine düşmüş nezamandır kullanmıyordu bugun ikimizin ismi vardı onu silmiş resmi değişmiş. bende huylandım tabiki 5 beğeni alınca insan herşeyi silermi ordan? Ordan gelecek para hiç gelmesin bee sinirden patlayacam yemin ederim.heryerden engelledi beni şu an önceki konumdanda bilirsiniz zor insandım dün yine tartışma oldu tiktokta son damlası bittii..... kurtuldu benden...
tiktokta 1000 takipci hicbir ise yaramaz ki.120 takipçisi var 1000 hedefiymiss guyaa ama onda sosyal.medya bırakmayacam hepsini hackletiyimde görsün yoksa içim rahat etmeyecek
Aynen öyle ne hali varsa görsün evet kötû huyum takıntım var ama o beni kaybetti ben onu degil okadar iyi niyetli biriyimki kimseye kötülük düşünmem.babasındaki telefonu bile ben aldım ben olmasam bile aldıklarım hatırlatır beni ona rahat olsun o ama istemiyorum kesinlikleTiktok agir cekimde tuhaf hareketler yapan cocuklarin kisa metraj cektikleri yer degil mi?
Eskiden millet Doktor,Muhendis,Avukat,Ogretmen olmak isterdi.
Simdi millet tiktok'un Zeki Demirkubuz'u olmaya calisiyor :\
Babasina neden telefon aliyorsun ki?Aynen öyle ne hali varsa görsün evet kötû huyum takıntım var ama o beni kaybetti ben onu degil okadar iyi niyetli biriyimki kimseye kötülük düşünmem.babasındaki telefonu bile ben aldım ben olmasam bile aldıklarım hatırlatır beni ona rahat olsun o ama istemiyorum kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?