• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti arkadaşlar linç yemeye geldim yine

Dertleşecek kimsem yok istediğiniz kadar linçleyin. sevgilim tiktoktan para kazanma derdine düşmüş nezamandır kullanmıyordu bugun ikimizin ismi vardı onu silmiş resmi değişmiş. bende huylandım tabiki 5 beğeni alınca insan herşeyi silermi ordan? Ordan gelecek para hiç gelmesin bee sinirden patlayacam yemin ederim.heryerden engelledi beni şu an önceki konumdanda bilirsiniz zor insandım dün yine tartışma oldu tiktokta son damlası bittii..... kurtuldu benden...
Ben nasıl linç yediğinizi bilmiyorum anlatırsanız elimden geldiğince linçlerim sizi 🤓

Tiktoktan para kazanıyor derken nasıl oluyor kıçını açıp dans mı ediyor. En çok parayı kıçına dar tayt giyen veya tümden açan ablalar kazanıyor diye biliyorum :KK51:
Yakışıklıya ona güveniyor galiba ama ondan çok var orda kim neyapsın onu

Canlı yayın açma özelliğini kullanabilmek için min gerekli takipçi sayısı bu tiktokta. Onu kastetmiştir.
aa onu bilmiyordum. simdi yanlis da anlasilmak istemem hic ama tiktokta canli yayinlarda hediyeyi genelde erkekler kadinlara atiyorlar. ya da cok unlu yuz binlerce takipcisi olan erkeklere fanlari atiyor. oyle siradan erkegin kasina gozune kimse hediye atip para kazandirmaz.

sevgiliniz bu isi kolay kolay beceremez konu sahibi, siz de adamin gercek tiynetini gormus oldunuz. bence kaybettiginiz bir sey yok.

120 takipçisi var 1000 hedefiymiss guyaa ama onda sosyal.medya bırakmayacam hepsini hackletiyimde görsün yoksa içim rahat etmeyecek
120 takipçiyle hem de erkek başıyla para kazanıyor ha tiktoktan?valla izleyenler çıldırmış olmalı diyorummm. :KK45:

Eski konularınızı açında benim gibi hatırlamayanlar ona göre linçlesin. İsimler aklımda kalmıyor benim:63::63::63:

Sevgilisinin lise çağından olan kız arkadaşları , sosyal medyada ekli diye kavga eden üyeymiş.

Buyrun geçmiş konular

aa onu bilmiyordum. simdi yanlis da anlasilmak istemem hic ama tiktokta canli yayinlarda hediyeyi genelde erkekler kadinlara atiyorlar. ya da cok unlu yuz binlerce takipcisi olan erkeklere fanlari atiyor. oyle siradan erkegin kasina gozune kimse hediye atip para kazandirmaz.

sevgiliniz bu isi kolay kolay beceremez konu sahibi, siz de adamin gercek tiynetini gormus oldunuz. bence kaybettiginiz bir sey yok.
Ne hali varsa görsün umrumda degil artık videosu keşfete düşünce herseyi yeniledi kolay gelsin ona

Dertleşecek kimsem yok istediğiniz kadar linçleyin. sevgilim tiktoktan para kazanma derdine düşmüş nezamandır kullanmıyordu bugun ikimizin ismi vardı onu silmiş resmi değişmiş. bende huylandım tabiki 5 beğeni alınca insan herşeyi silermi ordan? Ordan gelecek para hiç gelmesin bee sinirden patlayacam yemin ederim.heryerden engelledi beni şu an önceki konumdanda bilirsiniz zor insandım dün yine tartışma oldu tiktokta son damlası bittii..... kurtuldu benden...

" Bitti arkadaşlar linç yemeye geldim yine " demişsiniz. Tadı damağınızda mı kaldı , alışkanlık mı yaptı ,bilinmez.

Gelelim size. 37 yaşında , daha önce başından evlilik tecrübesi geçmiş bir kadınsınız.

Siz Türkiye de , adam yurt dışında yaşıyor. İlişki nerede burada ? Uzak mesafeden kim kimi ne kadar tanır ki ?

Kendi hayatınıza odaklanın.

" Bitti arkadaşlar linç yemeye geldim yine " demişsiniz. Tadı damağınızda mı kaldı , alışkanlık mı yaptı ,bilinmez.

Gelelim size. 37 yaşında , daha önce başından evlilik tecrübesi geçmiş bir kadınsınız.

Siz Türkiye de , adam yurt dışında yaşıyor. İlişki nerede burada ? Uzak mesafeden kim kimi ne kadar tanır ki ?

Kendi hayatınıza odaklanın.
Yani hazırım genelde ne sorsam ben ateşe alınıyorum ondan.yanındakinide tanıyamıyorsunki güven meselesi ama baştan almayacaktım neyse

Back
X