- 19 Mayıs 2015
- 281
- 248
- 30
- Konu Sahibi Shiningstars
Bugün çok iyiydik. Az önce bitti. Bi anda. Benim ona guvenmem aylar almisti.. Bikac ay peşimde koşturmuştum ama onu kosturmaktan zevk almiyodum. Guvenemiyodum yeni birisine. Bunu anladigini saniyodum. Bugün çok iyiyken az önce birşeyler eksi dedi. Güvenemiyorum eski yaptiklarondan sonra dedi. Ben onun güvenini kazanmak için daha ne yapmaliydim ki... Ona asik olduğumu söyledim ben bugün. O da bitirdi. Eskisi gibi hissedemiyorum seviyorum ama eskisi gibi değil dedi. Bi anda dedi. Bi anda.... Benim yeni birine güvenmem zaten çok zor olmuştu... Çok zor ... Ona güvendim ben. Onu aldim kalbime. Oysa ona güvenmek için harcadigim zamani anlamadan o zamanki yaptiklarina güvenemiyorum dedi... Bitirmek istiyosan anlarim dedim. Su an net birşey soyleyemiyorum dedi. Bana su an net birşey soyle yoksa ben bitiricem dedim. O zaman bitir dedi. Ben değil sen soyliyceksin ben sana asik olduğumu söyledim bugün sense bunlara söylüyorsun dedim. Eskisi gibi hissetmiyorum dedi. Bitti. Sadece peki yazabildim.... Daha yarim saat önce birbirimizi sevdigimizi soyluyoduk...... Canim çok aciyo..... Birine yeniden güvenmek için harcadigim zamana mi yaniyim beni deliler gibi seven adamin bi anda boyle olmasina mi.... Bi hiçbirşey hissetmiyorum su an onun için değmez diyorum iki dakika sonra ağlarken buluyorum kendimi.... Annem onu koşturduğum zamanların intikamini almak istediğini söylemişti bana. Belki de annem hakliydi. Belki de intikam aldi benden.... Nolur bisey yazin. Nolur içimi rahatlaticak bisey diyin nolur çok kotuyum