Bitti çok şükür inş kavuşuyoruz yarın

Tolganaz

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
524
286
323
35
Iyi akşamlar kızlar nihayet bitti askerlik eşime kavuşuyorum bunu sizinle paylaşmak istedim inş tüm asker yolu bekleyenler de kavuştursun Rabbim hepinizi hayırla su gibi aksın zaman

Iyi akşamlar kızlar nihayet bitti askerlik eşime kavuşuyorum bunu sizinle paylaşmak istedim inş tüm asker yolu bekleyenler de kavuştursun Rabbim hepinizi hayırla su gibi aksın zaman

gözün aydın ne güzel :) birden aklıma eşimi beklediğim günler geldi.. gerçi o zaman sevgiliydik.. sanırım evli olsak daha da zor olurdu :) Şükür ki siz atlatmışsınız zor zamanları..

gözün aydın ne güzel :) birden aklıma eşimi beklediğim günler geldi.. gerçi o zaman sevgiliydik.. sanırım evli olsak daha da zor olurdu :) Şükür ki siz atlatmışsınız zor zamanları..

Teşekkür ederim sagolun evet çok zor geçti birde oglum var hergün ayrı zor onunla babamızı konuşarak geçti bitti :)

Hayırlı olsun canım darısı başıma. Darısı tüm asker yolu bekleyenlerin başına...

Gözün aydın... ALLAH(C.C) bir daha ayrılık göstermesin inşaALLAH(C.C)...(amin..)

Bende geçen sene sevgilimi bekledim , zor oluyor ama geçiyor ALLAH(C.C) tüm asker yolu bekleyenlere yardım etsin inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Gözünüz aydın evliyken asker yolu gözlemek zor olmuştur :/

Âmin inş evet canım çok zor oldu ama bitti Allah'ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…