• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitti dedi

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
dayanamayacağım. Allahım bir an önce bitir bu hasreti ne olursunn. kıızlar sevgilimle ayrı şehirlerdeydk. geçen gün bana yaptığı yersiz şakalar yüzünden ( seni benden başka kimse çekemez, sennle birlikte olarak hayır işliyorum vs.) artık ayrılmak istediğimi söylemiştim. 2 gün boyunca aradı açmadım hiç. msj attı ama hiç özür msjı değildi hep alakasız şeylerdi. ben ne aradım ne msj gönderdim hiç bişey yapmadım. bu bugün en son 3 kez aradı ve ben açmayınca bitti diye msj gönderdi. ben de o sözlerinden dolayı pişmanlık duymanı bekledim ama yanılmışım dedim. o da bu yüzden bitmesini istemezdim ama bitti hoşcakal yazmış. ve beni de feysten silmiş. ben ne yapayım kalbim ağrıyor dayanamıyorum bu acıya???

dayanamayacağım. Allahım bir an önce bitir bu hasreti ne olursunn. kıızlar sevgilimle ayrı şehirlerdeydk. geçen gün bana yaptığı yersiz şakalar yüzünden ( seni benden başka kimse çekemez, sennle birlikte olarak hayır işliyorum vs.) artık ayrılmak istediğimi söylemiştim. 2 gün boyunca aradı açmadım hiç. msj attı ama hiç özür msjı değildi hep alakasız şeylerdi. ben ne aradım ne msj gönderdim hiç bişey yapmadım. bu bugün en son 3 kez aradı ve ben açmayınca bitti diye msj gönderdi. ben de o sözlerinden dolayı pişmanlık duymanı bekledim ama yanılmışım dedim. o da bu yüzden bitmesini istemezdim ama bitti hoşcakal yazmış. ve beni de feysten silmiş. ben ne yapayım kalbim ağrıyor dayanamıyorum bu acıya???

canım hatırlıyorum seni 2013 gelınlerının oldugu topiğimize yazmıstın.. Bence dogru kararı vermıssın tabıkı her bitiş acı verir ama sevgilinin soyledıgı sozler cok agır sozler aşk bence böyle saygısızlıgı hakeden bı kavram degıl.. Hakkınızda hayırlısı olsuun

Madem pişmanlıkla kıvranacaktın ne diye ayrıldım dedin. hadi ayıkla pirincin taşını!! bazı kızları anlamakta zorlanıyorum.. kukla gibi mi görüyorsunuz yahu. kızdım sana git, hadi pişman oldum gel. çocuk oyuncağına çevirirseniz işi olacağı buydu.. ne bekliyordun ki.. birşeyi yaparken sonrasını da düşün. tapulu malın değil senden hiç gitmeyecek değil. en ufak bir söze onca yuvalar yıkılıyorken senden ayrılmayacağını mı sandın.. ders oldu mu bu durum?? bundan sonra tekrarlayacak mısın?:34:

neyse son cümlem şu.. geri dönecek merak etme.. o kadar ard arda arayan insan seni korkutmak için faceden silmiştir.. birkaç güne bekle msj gelir iletişime geçer. ama sen asla arayıp da birşeyler söyleme.. kaçan kovalanır.. sen onun üstüne gidersen kendini hint kumaşı sanır ve naza çeker.. bırak zamana o gelir zaten..

Madem pişmanlıkla kıvranacaktın ne diye ayrıldım dedin. hadi ayıkla pirincin taşını!! bazı kızları anlamakta zorlanıyorum.. kukla gibi mi görüyorsunuz yahu. kızdım sana git, hadi pişman oldum gel. çocuk oyuncağına çevirirseniz işi olacağı buydu.. ne bekliyordun ki.. birşeyi yaparken sonrasını da düşün. tapulu malın değil senden hiç gitmeyecek değil. en ufak bir söze onca yuvalar yıkılıyorken senden ayrılmayacağını mı sandın.. ders oldu mu bu durum?? bundan sonra tekrarlayacak mısın?:34:

neyse son cümlem şu.. geri dönecek merak etme.. o kadar ard arda arayan insan seni korkutmak için faceden silmiştir.. birkaç güne bekle msj gelir iletişime geçer. ama sen asla arayıp da birşeyler söyleme.. kaçan kovalanır.. sen onun üstüne gidersen kendini hint kumaşı sanır ve naza çeker.. bırak zamana o gelir zaten..

inşallah dediğin gibi olur. ben de aramayı düşünmüyrdum zaten. peki neden bu tür şakalar yapıyor olabilir sence?

aranızdaki şakanın ağırlığını ancak siz bilebilirsiniz..

bana sorsanız kendi ilişkimden bakarak hayır ağır değil derim çünkü bazen bizde böyle saçma espriler yapabiliyoruz birbirimize..

bi başkasıda çok ağır diyebilir..

sizi anlıyorum alınmışsınız ve özür beklemişsiniz..

ancak sanırım biraz abartmışsınız, tlflara bakmamak yerine açıp kırgınlığınızı belirtseniz belkide erkek arkadaşınız özür dileyebilirdi..

yanlış anlamayın ancak ilişkilerde küskünlüğü doğru bulmuyorum, çok büyük kavgalarda olsa kavga edilmeli bence, tlflar kapatılınca soğukluk oluyor, gurur oluyor ve sonuç bittilerle son buluyor..

ben olsam yerinizde arayıp kırgınlığımı dile getirip, bi özürü hakedip etmediğimi sorup, onunda haklılık payını dile getirip orta yolu bulurdum..

tabi ilişkinizin içeriğini bilemediğim için kendi ilişkimi örnek vererek konuştum..

ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz, sizce o cümleler kavgada bile söylenmez cinstense böylesi daha hayırlı olur, ancak dediğim gibi basite indirgeyebilirseniz arayın sevgilinizi..

sence çok mu ağır bu şakalar? ve sırf bunun için sevilen kişiden ayrılınır mı. neden dersen aşk derim,sevgi derim

canım bak sen de ağır bulmuşsun ki şakaları artık tepki göstermeye karar vermişsin. insanın zihni neyse, zikri de odur derler ve çok klasik olacak ama her şakada bir gerçeklik payı vardır, bu senin kötülüğünden değil, onun kendini fazla değerli görmesinden bence.

ayrıca kendi yaptığı hatanın sorumluluğunu bile alamayacak biri gibi anlattığın kadarıyla. üstelik böyle bir olayda senden bu kadar rahat vazgeçiyorsa, bırak gitsin bence.

Okuyunca buraz sasirim birazda hak verdim. Tamam cok seviyorsun ayri kalma fikri bile seni uzuyor peki neden bunlari dusunup kavga etmek,kusmek yerine kirildigini belli etseydin acikca soyleseydin. Boyle yapinca sanki hakliymisiz gibi geliyor destek almak istiyoruz cevremizden ama yaniliyoruz eger saglikli iletisim kurmayi basaramazsak bu yada baska bir konuda son hep ayni olacak ben aramayacagim ama zaten o arar tarzi birsey yazmissin ama bu kadar eminsen neden buraya yazdin ki(: senin iliskin tabii ama eger onun cevresinde alternetif olabilecek insanlar varsa daha cok uzulmemek adina yol yakinken yaptigin yalnistan vazgec derim. Bunun disinda soyleyecegim sey ise bence butun bu sozleri duymak ayrilma sebebibi olacak kadar ciddi. Dusunup kendin icin en iyi olana karar verip ona gore davranmalisin beklemek yerine bence

arar merak etme.
aramasına arar da gururun nerde kalıcak barıştığında merak ediyorum.
onca şey söylemiş. neyse...

Okuyunca buraz sasirim birazda hak verdim. Tamam cok seviyorsun ayri kalma fikri bile seni uzuyor peki neden bunlari dusunup kavga etmek,kusmek yerine kirildigini belli etseydin acikca soyleseydin. Boyle yapinca sanki hakliymisiz gibi geliyor destek almak istiyoruz cevremizden ama yaniliyoruz eger saglikli iletisim kurmayi basaramazsak bu yada baska bir konuda son hep ayni olacak ben aramayacagim ama zaten o arar tarzi birsey yazmissin ama bu kadar eminsen neden buraya yazdin ki(: senin iliskin tabii ama eger onun cevresinde alternetif olabilecek insanlar varsa daha cok uzulmemek adina yol yakinken yaptigin yalnistan vazgec derim. Bunun disinda soyleyecegim sey ise bence butun bu sozleri duymak ayrilma sebebibi olacak kadar ciddi. Dusunup kendin icin en iyi olana karar verip ona gore davranmalisin beklemek yerine bence

bazen çocukluk yapabiliyorum biliyorum ama ne yapym. neden bi özür msjı yerine alakasız şeyler yazdı. yok işten çıktım,yok kaza yaptım. belki de bu yazdıklarına karşılık vermediğim için bitti dedi. bilemiyorum.:5:

aranızdaki şakanın ağırlığını ancak siz bilebilirsiniz..

bana sorsanız kendi ilişkimden bakarak hayır ağır değil derim çünkü bazen bizde böyle saçma espriler yapabiliyoruz birbirimize..

bi başkasıda çok ağır diyebilir..

sizi anlıyorum alınmışsınız ve özür beklemişsiniz..

ancak sanırım biraz abartmışsınız, tlflara bakmamak yerine açıp kırgınlığınızı belirtseniz belkide erkek arkadaşınız özür dileyebilirdi..

yanlış anlamayın ancak ilişkilerde küskünlüğü doğru bulmuyorum, çok büyük kavgalarda olsa kavga edilmeli bence, tlflar kapatılınca soğukluk oluyor, gurur oluyor ve sonuç bittilerle son buluyor..

ben olsam yerinizde arayıp kırgınlığımı dile getirip, bi özürü hakedip etmediğimi sorup, onunda haklılık payını dile getirip orta yolu bulurdum..

tabi ilişkinizin içeriğini bilemediğim için kendi ilişkimi örnek vererek konuştum..

ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz, sizce o cümleler kavgada bile söylenmez cinstense böylesi daha hayırlı olur, ancak dediğim gibi basite indirgeyebilirseniz arayın sevgilinizi..

şimdi ben onu arayıp da ben bu yüzden kırıldım bi özür bekledim demeyi acizlik gibi görüyrm ve ben böyle dediğimde ise o da üste çıkmaya çalışcak biliyorum. en doğrusu nedir beklemek mi. aramak mı?

kardeşim evlenmeyi düşünüyor muydunuz? 2013 gelinleri arasına katılmışsın sanırım ondan soruyorum..
Ayrıca konuyu açtığın konuşmaların olması iki sevgili veya iki eş arasında olabilir hayatım bence boşuna kapris yapıp o kadar aradığı halde açmamazlık etmen benim hoşuma gitmezdi kardeşim.. Tabi sen daha iyi tanıyorsun onu sen daha iyi bilirsin ama boşuna bitmiş bu ilişki hem de bomboş..
Seninle şakalaşmış ne var bunda gülüm ya.. Valla pişman olacaksan neden bittiğine değil bu kadar uzatmana pişman olmalısın belliki seviyorsun onu..Herşey hakkında hayırlı olur inş..

şimdi ben onu arayıp da ben bu yüzden kırıldım bi özür bekledim demeyi acizlik gibi görüyrm ve ben böyle dediğimde ise o da üste çıkmaya çalışcak biliyorum. en doğrusu nedir beklemek mi. aramak mı?

Bence ilk adımı sen at.. Arama ama face e ekleyebilirsin eğer sana soğuk davranırsa hayırdır ne oldu gibi şeyler sölerse o zaman emin ol aklından da kalbinden de silersin hiç merak etme.. Ama diğer bi şekilde olursa sen yeniden sevgili olursun ve mutlu.. :) İnşallah ikinci olur kardeşim.. Böle şakalar olur her ilişkide kendine iyi davran ;)

valla ben bişeye kızdımmı şu hatana çok kızdım özür dile benden diyorum oda sarılıp özür diliyo gereksiz saçma sapan triplere girmenin bi anlamı yok. madem ayrılmucaksın ahkam kesmeninde anlamı yok. ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin artık dönüşü olmayan yola girmişsin. gereksiz trip yapmayıp konuşmayı denesen iş bu raddeye gelmezdi.

zaten günlerce küs kalabilen insanların birbirine aşık olduklarına inanmıyorum ben. kavga dahi etsek teli kapattığım anda daha şiddetli özlüyorum sesini duymak istiyorum bikaç gün dayanabilsem zaten birlikte olmam ki :19:

kavga dahi etsek teli kapattığım anda daha şiddetli özlüyorum sesini duymak istiyorum

aynen ben de öleyim hayatım..
sevgi aşka dönüşür siz öldürüyorsunuz dönüştürün bitanem fedakarlık bekliyorsan sen de yapmalısın seni suçlamak değil sölediklerimiz sadece sen de hemen fevri davranmasaydın..

valla ben bişeye kızdımmı şu hatana çok kızdım özür dile benden diyorum oda sarılıp özür diliyo gereksiz saçma sapan triplere girmenin bi anlamı yok. madem ayrılmucaksın ahkam kesmeninde anlamı yok. ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin artık dönüşü olmayan yola girmişsin. gereksiz trip yapmayıp konuşmayı denesen iş bu raddeye gelmezdi.

zaten günlerce küs kalabilen insanların birbirine aşık olduklarına inanmıyorum ben. kavga dahi etsek teli kapattığım anda daha şiddetli özlüyorum sesini duymak istiyorum bikaç gün dayanabilsem zaten birlikte olmam ki :19:

katılıyorum.. bence konuyu uzatan sensin madem cok seviyosun o kadar aramış nasıl dayanabildin acmamaya. ayrıca kaza yaptım yazmıs sana o anda herseyi bi kenara atıp arayıp sesini duymalı iyi olduğunu öğrenmeliydin cok seviyosan.. her ilişkide ufak tefek kırcı kelimeler olabilir ama önemli olan onu dile getirmen kimi erkeğinde sevdiğini kızdırması cok hoşuna gider . bence hatalısın canım kusura bakma biraz abartmışsın konusmayıp msjlarına cvp vermemekle ki bnce o da sana bunu yaptığın için ders vermeye calısıyo hemen bitmez meraklanma..

beklemeli mi yoksa aramalı mıyım?
bir de ararsam ne düşünür bilmem ki. küstüğümzde ilk hep o arardı. bu kez ben arasam itici olmaz mıyım???

kardeşim neden itici olasın seviyorsun ve sevdiğin için herşeyi yaparım diyorsan ara elinden ne gidecek ne kaybediceksin ki.. Eğer tekrar başlamak ve ilişkinizi böyle şeyler için bitirmeyeceksen Aramalısın canım..(eğer gerçekten bunlara inanıyorsan)

Back
X