bitti dedi

kardeşim evlenmeyi düşünüyor muydunuz? 2013 gelinleri arasına katılmışsın sanırım ondan soruyorum..
Ayrıca konuyu açtığın konuşmaların olması iki sevgili veya iki eş arasında olabilir hayatım bence boşuna kapris yapıp o kadar aradığı halde açmamazlık etmen benim hoşuma gitmezdi kardeşim.. Tabi sen daha iyi tanıyorsun onu sen daha iyi bilirsin ama boşuna bitmiş bu ilişki hem de bomboş..
Seninle şakalaşmış ne var bunda gülüm ya.. Valla pişman olacaksan neden bittiğine değil bu kadar uzatmana pişman olmalısın belliki seviyorsun onu..Herşey hakkında hayırlı olur inş..

evlenmeyi düşünüyorduk ama bir anda her şey tepetaklak oldu. en çok da buna üzülüyorum. keşke son aradığına cvp verseydm diyorum ama iş işten geçti :5:

sence çok mu ağır bu şakalar? ve sırf bunun için sevilen kişiden ayrılınır mı. neden dersen aşk derim,sevgi derim

e böyle düşünüyorsan madem başında neden ayrıldın ?

ayrıca her şakanın altında bir gerçek payı vardır ve insanın fikri neyse zikride odur bence bunları bi düşün derim. sonra üzülen sen olursun.

burda seni tanıdığım ettiğim yok, tabiki derdim seni sevgilinden ayırmak değil ama gerçekleri görmeli gözünü açmalısın , sonra daha ağır sonuçlar gelebilir sadece arkadaş tavsiyesi...

aşıkken herşey tozpembe , ama 2 3 yıl sonra aşk bitince geriye sevgi saygı kalır o zaman bu söyledikleri kalbini daha çok acıtır , ruhunu incintir unutma

Son düzenleme:
sırf bu konuyu çok ciddiye aldığım için ve bir daha beni kırmasın diye.

işte bunu sakın yapma , ilerde gerçekten ayrılmak istediğinde yada daha büyük bir tartışmada seni asla ciddiye almaz , amaaan o öyle ayrılır pişman olur , nasılsa bana geri döner diye düşünür ve gene üzülen sen olursun. eğer barışırsanız birdaha yapmamanı öneriyorum

kardeşim neden itici olasın seviyorsun ve sevdiğin için herşeyi yaparım diyorsan ara elinden ne gidecek ne kaybediceksin ki.. Eğer tekrar başlamak ve ilişkinizi böyle şeyler için bitirmeyeceksen Aramalısın canım..(eğer gerçekten bunlara inanıyorsan)

çok korkuyorum onu tamamen kaybetmekten. bu korkum yüzünden işte. ama içimden de hep o arardı bu kez ben arasam ne olur ki diyorum ama yapamıyorum:2:

sırf bu konuyu çok ciddiye aldığım için ve bir daha beni kırmasın diye.

telefonu açıp bunu ona da söyleyebilirdin.. Ama artık çok geç diyosun geri dönüş yoksa uzatırsan sen acı çekersin kardeşim.. Önüne, yarınlarına bak..

Son düzenleme:
ço kseviyorsam aşkımmmmmmmmmm sensiz yapamam derim msjda çekerim çünki aşk bulunmuyor grur yapma

ara sevdiğini söyle ben sensiz hiç olurmuyum yapabilirmiyim de :16:

çok korkuyorum onu tamamen kaybetmekten. bu korkum yüzünden işte. ama içimden de hep o arardı bu kez ben arasam ne olur ki diyorum ama yapamıyorum:2:

ben ce korkmamalısın.. Ben olsam arardım sana derse ne oldu diye.. Seni özledim demen belki de herşeyi düzeltir.. Düzeltmese bile bunu yaptığında ben elimden geleni yaptım dersin.. Sen aradıktan sonra kesinlikle seni arar belki de o adım atmanı bekliyordur ha ne dersin??

telefonu açıp bunu ona da söyleyebilirdin.. Ama artık çok geç diyosun geri dönüş yoksa uzatırsan sen acı çekersin kardeşim.. Önüne, yarınlarına bak..

yarınlarımı onsuz düşünemiyorum. bir de beni feysten sildikten sonra feysimi dondurdum açmalı mıyım?

hiç face le uğraşma bence direk ara.. Ama iyice öğren senden sonra başka biri oldumu ve ya var mı hayatında? Bunu bilerek yapsan çok daha iyi olur çünkü bilemeyiz belki de hayatında şuan başka biri var diilmi tatlım..

arar merak etme bi kaç gün aramış seni uğraşmış ayrılcak olsa uğraşmazdı. bir mesajla da bitti diyince bitmez. arayacaktır vakit ver aramazsa da sen aramalısın. sabırlı olmalısın.

hiç face le uğraşma bence direk ara.. Ama iyice öğren senden sonra başka biri oldumu ve ya var mı hayatında? Bunu bilerek yapsan çok daha iyi olur çünkü bilemeyiz belki de hayatında şuan başka biri var diilmi tatlım..

en nefret ettiğişeydi aldatmak ve aldatılmak ama beni unutmak için yapıyorsa bişeyler bilemeyeceğim

hala aramalımıyım diye sorma ara tabi hatalı oldugunu belirt tabi oda hatalı.. konusup anlasın güzelce haberini bekliyorum..

Son düzenleme:
barıştık barışştıkk yuppiiiii. sabah durup dururken msj gönderdi seni gerçekten sevmiştim.hoşçkal diye ben de aradım. konuştuk barıştık,özür diledi.:nazar::nazar::nazar: tşkler destek olan herkese Allah sizden razı olsun

şimdi ben onu arayıp da ben bu yüzden kırıldım bi özür bekledim demeyi acizlik gibi görüyrm ve ben böyle dediğimde ise o da üste çıkmaya çalışcak biliyorum. en doğrusu nedir beklemek mi. aramak mı?

eğer sizin için bu ilişki doğru bi ilişkiyse onu arayıp kırgınlığınızı ifade etmek acizlik olabilir mi hiç ?

yapmayın lütfen..

doğru, düzgün, huzurlu bi ilişkide kırgınlıklar olur, sinir anında hakaretlere kadarda varabilir durum ancak iki tarafta sarfettiği sözleri içten değil sadece sinir anında söylemiştir, bunun için gurur olmaz..

söylediğim gibi siz doğru insan olduğuna inanıyorsanız arayın lütfen, hem o da kendini haklı çıkarmak isteyecektir çünkü sizi defalarca aramasına rağmen cevap vermemişsiniz, bence haklılık payıda var..

ilişkinizin dozajını en iyi siz bilebilirsiniz, beklediğiniz takdirde ya o da sizin gibi acizlik olarak değerlendirip sizi aramaz ve ilişkiniz bu şekilde sonlanırsa..

hiç pişmanlık duymayacak mısınız ?

ben doğru bi ilişki olduğunu varsayarak söylüyorum, evet arardım, hiç çekinmeden arardım..

barıştık barışştıkk yuppiiiii. sabah durup dururken msj gönderdi seni gerçekten sevmiştim.hoşçkal diye ben de aradım. konuştuk barıştık,özür diledi.:nazar::nazar::nazar: tşkler destek olan herkese Allah sizden razı olsun

mesajınızı görmeden cevap yazmışım, sevindim sizin adınıza..

demek ki bu adam gerçekten değer veriyor size ki sizin gibi acizlik die düşünmeden mesaj yolladı size..

sizde bundan sonra olacak tartışmalarda bu kadar inatlaşmayın..

mutluluklar..

mesajınızı görmeden cevap yazmışım, sevindim sizin adınıza..

demek ki bu adam gerçekten değer veriyor size ki sizin gibi acizlik die düşünmeden mesaj yolladı size..

sizde bundan sonra olacak tartışmalarda bu kadar inatlaşmayın..

mutluluklar..

teekkürler. saolun değerli fikirlernz için

bir ilişkide bitmek ayrılık kelimeleri bu şekilde kullanılabiliyorsa o ilişkinin sonu ayrılıktır. artık hayır gelmez..ben bunu bilir bunu söylerim..eğer olumsuz giden şeyler varsa ve ayrılık kelimesi kullanılmışsa iyi günlerin hatrına devam edilmez...haa bu kadar kolay değil tabiii..acı gözyaşı özlem..hayırlısı olsun hakkınızda

sence çok mu ağır bu şakalar? ve sırf bunun için sevilen kişiden ayrılınır mı. neden dersen aşk derim,sevgi derim

madem bu laflar yüzünden ayrılmak olmaz ne diye mesaj attın ayrılalım diye.o kadar aramış açmamışsın telefonu.
eğer yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorsan başka şekilde halledicektin.şimdi sen peşine düşersen ne anlamı kaldı ki tavır yapmanın.

Back
X