Kizlar 1 senelik iliskim vardi. Birbirimizden uzaktayiz. Bu sure boyunca bircok kez tartistik baristik genelde o atardi ilk adimi. Bir kere cok ciddi bi ayriligimiz oldu 3 ay ayri kaldik. Ben ayrildim kiskancliklarim yuzunden onun bir sucu yoktu o yuzden cok pisman olmustum ayrildigima. Hep takip ettim ikimizin de hayatina kimse girmedi o surede. Birgun beklemedigim bi anda mesaj atti tekrar konusmaya basladik ve haziranda baristik hersey guzel gidiyordu. Sadece son gunlerde ikimizde de ilgisizlik vardi konusmuyorduk. Hep benim ilgisizligimden yazmamamdan sikayet ediyordu ama o da yazmiyordu. Bir kere konustuk ama cok soguk konustuk ikimizde 10 dk lik bi konusmaydi ve sanirim ben biraz trip attim. Sonra bidaha yazmadim aramadim o da oyle ikimizde birbirimizden bekledik sanirim.
Aradan 1 hafta daha gecti bi baktim whatsapp a eski sevgilisiyle fotografini koymus. Facede iliski durumunu degistirmis. Ben neye ugradigimi sasirdim hemen mesaj attim saydirdim baslarda beni sucladi kac gundur umrunda degilim aklina gelebilmem icin boyle bisey mi olmasi gerekiyordu dedi. Daha sonra ozur diledi o eski bi resim benim hayatimda senden baska kimse yok hata yaptim telafi edecegim ben seni seviyorum onla aramda bisey yok guzel gunlerimizi hatirla gitmeni istemiyorum gibi seyler soyledi tam 4 saat konustuk. Duzelir gibi oldu ama ben kaldiramadim bunu kendime yediremedim ve yine basa sardim. Cik git hayatimdan seni gormek duymak istemiyorum ben bunu hakedecek ne yaptim falan dedim beddua ettim. Yani ben eski sevgilisiyle tekrar baristigini dusundum bunu itiraf etmesini istedim yok oyle bisey diyor yemin ediyor acikla o zaman diyorum sacma sapan seyler soyluyor. Anneme anlattim seni kiskandirmak icin yapmistir onla barismis olsa seni niye senden ayrilmak istemesin diyor.
Kafam o kadar karisik ki . Sinirlendim kendime hakim olamadim ve cok agir seyler soyledim sadece sustu siz olsaydiniz ayni tepkiyi vermezmiydiniz ben niye suclu hissediyorum kendimi bilmiyorum.. Kac gundur nefes alamiyorum bunca seyden sonra artik umut kalmadi galiba. Ne yapmaliyim bilmiyorum mesaj yazip yazip siliyorum konusmak istiyorum duramiyorum boguluyorum sonra bosver diyorum hepsi onun sucu o biseyleri duzeltmeye calissin ama hicbisey yapmiyor. Lutfen biseyler soylermisiniz okudugunuz icin tesekkur ederim uzun oldu kusura bakmayin.