Merhaba,yaklasık 3 aydır görüstüğüm bi erkek arkadasım var. İkimizin de niyeti ciddi olarak basladık iliskiye ama yeni tanıyorz birbirimizi ve tartıstıkca bazı anlasmazlıklarımız olduğunu gördüm. Mesela çok bencil ve asla ona bi konuda haksız olduğunu kabul ettiremiyorum ne yapıp edip o tartısmayı baska konulara baglıyor altından girip üstenden çıkıp konuyu başkalaştırıyor. Çok bencil. Bazı huyları var ki bu adamla ilerisini düsünmekte yanlıs mı yapıyorum diye ciddi endişelerim var. Sorumsuz, söylediği ile yaptığı çelişen,umursuz birisi. Ama merhametli, iyi niyetli, mantıklı,sakin ,dinleyici biri olmasıda iyi yönleri. En son iki gün önce bir bayanla gereksiz sakalastığı sohbeti için onu uyardım ve sonucunda kavga ettik. "Kafan basmıyo mu " gibi bisey syledi ve yüzüne telefonu kapattım o gece tüm arama ve msjlarına cvp vermedim. Ertesi gün Günaydın msjı attım ve cvp vermedi. Suan ikimizde tek kelime yazmıyoruz. Aklım gelgit.. bitti mi bitmedi mi. ne yapmam gerek ? o ne düşünüyor? bilmiyorum. Ben bitirmek istiyorum dediğimde beni vazgeçirmeye çalısan kişi o olurdu bu defa bitiriyo mu byle yaparak sizce?
Çok iyi ifade edememiş olabilirim belki ama en kısa sekilde böyle anlatabildim..
haklısın, böylesi sadece kendini düsünür.Sadece kendini haklı çıkarmanın derdinde bunu yaparken beni kırması fln hiç umurunda olmuyor. ama sorsan beni çok umursuyo. Simdi bu suskunluktan ne anlam çıkarmalıyım ?böyle devam ederse yıpranırsın canım , benim sevgılımde boyleydı, benım en ufak bır hatamı kullanırdı, ustunden bır sene de ıkı senede gecse, yeterkı bırseyı yanlıs yapıyorsun deyıyıyım ona, aman Allahım hatalı ya, hata yapmıs ya, hemen benım hatamı yuzume vururdu, bencillik işte :)
Başından beri hiç tam eminim diyemedim onun için ama tabiki bu değilki iyi huylarıda yok.. Çok merhametli, sakin mantıklı ve dinleyici biri. sadece Sesinin bile bana huzur verdiği zamanlar yaşadım tabi. ama ama ilk aklıma gelen hep bu olumsuzluklar onunla ilgili. Çok bencill çookİyi ve kötü yönlerini düşün ona göre karar ver eğer uymuyorsanız basından ayrıl ki sonrasında daha cok acı cekme.Şaka olayının detayını bilmediğim icin bişey diyemem haklı olup olmadıgını düşün eğer haklıysan ve böyle davranıyorsa hiç uzatma bence.
Başından beri hiç tam eminim diyemedim onun için ama tabiki bu değilki iyi huylarıda yok.. Çok merhametli, sakin mantıklı ve dinleyici biri. sadece Sesinin bile bana huzur verdiği zamanlar yaşadım tabi. ama ama ilk aklıma gelen hep bu olumsuzluklar onunla ilgili. Çok bencill çook
zamanla aşılabilir , sevdikçe değismeye çalısabilir mi acaba diye diye geçiyor zaman..Bencil bir insansa değişmez hiç bir zaman daha 3 ayda bu yönlerini gösteriyosa 1 yıl sonra nelerini görürsün.
haklısın, böylesi sadece kendini düsünür.Sadece kendini haklı çıkarmanın derdinde bunu yaparken beni kırması fln hiç umurunda olmuyor. ama sorsan beni çok umursuyo. Simdi bu suskunluktan ne anlam çıkarmalıyım ?
Bi insan her defasinda kendini hakli goruyosa o huy hic degismiyo hatta seni oyle bi haksiz durumuna dusuruyoki acaba oluyosun kendinden suphe ediyosun bence bosver her serde bi hayir vardir 3 ayda boyleyse ohooo derim ben
Dün bi msj yazdım suskunluğu bozdum. Zamana yayıldıkça içimde onu haklı cıkarıcagımı düşündüm ve bunu istemediğim için, bittiğini kısaca yazdım.Valla canm hemen hemen aynı durumlar sımdıkı susknluktan ne anlarsn bılmem ama bunn sonu yok sadece onu soleyım
Dün bi msj yazdım suskunluğu bozdum. Zamana yayıldıkça içimde onu haklı cıkarıcagımı düşündüm ve bunu istemediğim için, bittiğini kısaca yazdım.
Bittigi belli olan bi ilişki için yinede bişyler yazmak istedim hakkını helal et Allaha emanet ol dedim.
O da bana; Bittigi dediğine göre bitmiştir. helal hoş olsun aeo yazdı. ve bitti . hayırlısı budur umarım..
yazmasadım aklım hep yazıcakmı yazdımı dıye onda kalacaktı. bu sekılde netıcelendırmıs oldum bu dusunceyle yazdım canım. Insallah tesekkur ederm :)Yazmaman gerekıyordu ama neyse yazmıssn, tabı kı hayrlısı olmus , emın ol daha iyileri var
Hayırlı degılse bıtsın dıyeydı hep dualarım zaten.. kabulü buydu demekki.. amin tesekkur ederm :)Hayirlisi olsun kuzu bosver zaten niye bitiyo buttmesinde dememis hayirlisi ciksn karsina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?