Merhaba,yaklasık 3 aydır görüstüğüm bi erkek arkadasım var. İkimizin de niyeti ciddi olarak basladık iliskiye ama yeni tanıyorz birbirimizi ve tartıstıkca bazı anlasmazlıklarımız olduğunu gördüm. Mesela çok bencil ve asla ona bi konuda haksız olduğunu kabul ettiremiyorum ne yapıp edip o tartısmayı baska konulara baglıyor altından girip üstenden çıkıp konuyu başkalaştırıyor. Çok bencil. Bazı huyları var ki bu adamla ilerisini düsünmekte yanlıs mı yapıyorum diye ciddi endişelerim var. Sorumsuz, söylediği ile yaptığı çelişen,umursuz birisi. Ama merhametli, iyi niyetli, mantıklı,sakin ,dinleyici biri olmasıda iyi yönleri. En son iki gün önce bir bayanla gereksiz sakalastığı sohbeti için onu uyardım ve sonucunda kavga ettik. "Kafan basmıyo mu " gibi bisey syledi ve yüzüne telefonu kapattım o gece tüm arama ve msjlarına cvp vermedim. Ertesi gün Günaydın msjı attım ve cvp vermedi. Suan ikimizde tek kelime yazmıyoruz. Aklım gelgit.. bitti mi bitmedi mi. ne yapmam gerek ? o ne düşünüyor? bilmiyorum. Ben bitirmek istiyorum dediğimde beni vazgeçirmeye çalısan kişi o olurdu bu defa bitiriyo mu byle yaparak sizce?
Çok iyi ifade edememiş olabilirim belki ama en kısa sekilde böyle anlatabildim..
Çok iyi ifade edememiş olabilirim belki ama en kısa sekilde böyle anlatabildim..