Bitti mi şimdi ?

neslines

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
15
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar aslında uzun zamandır kadınlar kulübüne üyeyim fakat ilk mesajımın bu şekilde olacağını düşünmemiştim. Şimdi benim sizin yardımınıza ihtiyacım var tabi ki siz de yardım etmek isterseniz.

Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senedir beraberiz ve o son 5 aydır yurt dışında hem eğitim görüyor hem de çalışıyor. Genel olarak zaten sürekli tartışan bir çifttik biz en son 1 ay önce geldi buraya alttan almamdan şikayetçi oldu ben de son 2 haftadır onun istediği gibi bir konu olduğunda alttan almaya başladım ama ben sustukça o konuyu kendi kendine büyütmeye başladı. Ve sürekli ayrılık lafı geçmeye başladı. Bundan önceleri de ayrıldığımız oldu yani o kızar ayrıldık bitti derdi ben de arardım onu durumu düzeltirdim en büyük hatamda bu oldu galiba ondan hiç ayrılmayacağıma inandı. Dün gece yine tartıştık daha doğrusu o yine hoşuna gitmeyen şeylerden bahsetti ben de cevap vermedim ta ki bir yere kadar ondan sonra da artık düşündüğü gibi biri olmadığımı bittiğini söyleyip msn nini kapatıp çıktı telefonunu aradığımda o da kapalıydı.Farkındayım tek başına bir şeylerin mücadelesini veriyor ve bu sıralar bir sürü ters şey arka arkaya geldi ama ben de elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum onun için ve bunları hakettiğimi düşünmüyorum aslında. Uzun olduğunun farkındayım ama sizce beni geri arar mı ve ararsa ben nasıl davranmalıyım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.

Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun... ama anladığım kadarıyla her nekadar yeniden barışsanız bile erkek arkadaşının aklıın bir köşesinde ayrılmak var ve bunu zaman zaman dile getiriyor.

bence sen ne yaparsan yap o kendi pişman olup sana dönmedikçe sen ne kadar arasan da arayı düzeltsende o gene aynı şeyi yapacaktır. boşverrrr bırak gitsin... bunu yapmak çok zor ama eminim karşına değerini anlayan seni zor bulmuşcasına kaybetmemek için elinden geleni yapan biri çıkacaktır karşına...

Gelecek için Ümidini kesme ve seni istemeyene sen dönüp göz ucuyla bile bakma.

kendni her duruma hazırla cnm..çünkü erkek arkadaşın sanırım ayrılmak istiyodu e bunu süreklide dile getirmiş.senden duymak istedigi gibi bir his belirdi içimde.
şimdide istediğini ona vermişsin yani ayrılma kararını..sanmıyorum arıycağını..çünkü gözden uzak olan gönüldende ırak olur...

cnm erkek arkadasın saten ayrılık canlarının caldıgnı oncedende haberdar etmıs senı belkıde ayrılmanız daha ıyı olucak
şölede dusunmus olabılır nasılsa bırkac defa kustum ayrıldık benı arıor benı sevıor benı ÖNEMSIOR ve bır sure gectıkten sonrada arar benı dıye dusunmustur oncelıkle hem hatalı davranmıs sıze karsı bu sefer alttan alma.... ararsa ac ama aramassada arama sakın kendını tut bıraz zor olucak senın ıcın ama anlasın bakalım bıraz senı sımdı belkıde guluor eylenıor nebılıosun senınde eylenmeye gulmeye ıhtıyacın var ama umrunda degılsın gıbı bıraz arama aradıgında ac ve o sana nasıl davrandıysa aynısını davran ve onun sana yaptıklarını yap belkı bıraz senı anlar

Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim öncelikle. Aklında ayrılık fikri olduğunu düşünmüyorum çünkü ben kendimi geri çektiğim zaman kendi arayıp soran barışmamız için elinden geleni yapan biridir bir yandan da ailelerin de işin içinde olduğu bir ilişkimiz var. Ama bundan sonrası içinde o aramadan onu aramayı düşünmüyorum benim için zor bir şey bu bir gerçek ama ben değersiz biri değilim sonuçta.

canım bak onu sakın arama cok zorlan ama sakın arama o senı kesınlıkle arıcak ve bıraz daha ozlemını cekmıs olarak donecek az bıraz sabret olurmu cunku gordugum kadarıyla senın verdıgın tavızler yuzunden sımarmıs erkekler hep böle sende dıosun ya emın ayrılmamamdan dıye bundan yasıyosunuz bunu bendede oyle oldu sık dısını azcık hayatındakı eksıklıgı anlamasına ızın ver yoksa bunu hıc bı zaman anlamıcak canım allah sabır versın ama sakın uzme kendını ve ayrıldık dıye kendını hırpalama az bıraz dayansan hersey yoluna gırer sevgıyle kal canım

canım tesekkür ederim söylediklerin ve desteğin için haklısın bir şeyleri zamana bırakıp kendimi geri çekmem en doğrusu olucak ne kadar zor da olacak olsa da...

ilişkinin başında o bitti dediğinde siz arayarak ondan ayrılamaz imajı çizmişsiniz.
bırakın ne hali varsa görsün bundan sonra.

Canım evlenmeden bu kadar alttan alırsan, evlenince iyice tepene çıkar. sen evli barklı değilsin ki neden çekiyorsun bu kadar. nedemek o kızacak sen susacaksın.. tamam evli olsan devam et derim ama bekar olup böyle olmayı da anlamıyorum. evlenmeden bir erkek sana kendini prenses gibi hissettirmeli.... onda çok ısrarcı olma bence benim gördüğüm sen iyice değersizleştirilmişsin, ayrılalım diyo arıyosun açmıyo canım ben senin yerine olsam ayrılırım, kalsın öyle ortada.. sen bir prensessin sana kendini bu şekilde hissettirecek biri çıkar karşına. allah dua et. onu çoktan unutup yenisine alışırsın... eğer ararsa ve sende onsuz yapamazsan , lütfen çok yüz verme, çok seviyormuş gibi davranma,kaçan kovalanır...

yorumunuzu çok beğendim. senin hayatın ondan ibaret değil, gez toz keyfine bak.sevginin azaldığını görünce korksun biraz.

cevaplarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum hepinizin görüşü benim için önemli sonuçta insan kendi bulunduğu duruma tarafsız bakamıyor. Biraz önce beni aradı söylediklerinde haksız olduğunu telefonu kapattıktan sonra çok kötü olduğunu söyledi özür diledi ama ben bunların hiç birini haketmediğimi bundan sonra benim onu isteyip istemediğimi düşünmem gerektiğini söyleyip kapadım telefonu. Bir süre uzak durmak bir şeyleri düşünmek en iyi galiba hepinize çok teşekkür ederim tekrardan sizlerin de vaktini aldım.

biz bayanlar sevdiğimize senden ayrılmayacam asla ne çok inandırıyoruz ewt dürüst oluyoruz ama aslında hata yapıyorun içlerinde bizleri kaybetme korkusu kalmıyo bu sefer tam tersi oluyor rahat davranıyor biz kaybetmekten korkuyorum cnm bence herşeye hazırlıklı ol çokta kendinden ödün verme hayrılısı olsun

gelişmeleri çok beğendim.bu güçlü tarafını tebrik ederim canıımm

fevrı kararlarla alınan apansız ayrılık kararlarının her zaman gerı donusumu olur .sen ıcını rahat tut ve hıc o'na ulasmaya calısma .kendısı zaten hıc ummadıgın bır anda gelecektır .zaten beklenenler artık beklemekten vazgectıgımız zaman hayatımıza yenıden gırmeye kalkarlar.

yorumlarınız için teşekkür ederim.Şunu bir kez daha anladım ki biz kendimizi geri çekip, onlarla ilgilenmediğimiz de daha fazla ilgi görüyoruz ve biz kendimizi düşünmezsek asla kimse bizi düşünmüyor yani kimse bizden daha değerli değil ne kadar seversek sevelim o yüzdendir ki bundan sonrasında daha az ilgi göstermek ve tepkisiz kalmak en iyisi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…